Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 24
Laura25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui diana2242 Da este bun deci pun o casa din aia de marcat la bazar noua in cutie originala dar lasati-mi putin timp sa vad unde este la soacramea sau la mama.o puteti licita o trec la 25 lei e mult? Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar |
Daca e noua in cutie nu e mult deloc 25 lei. E f. rezonabil
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Nerantula spune:
Am platit si eu cateva produse azi, de fapt Gruia, ca am atentat la pusculita lui, ca sa intre repede banutii pentru Siluan .. o astept pe Naynic sa confirme ..
Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si
Cezara
cris_82 spune:
valentina sa vb cu sora-mea,ca daca tot am virusat-o cu bazarul,sa mai doneze cate cave dar si la incaltaminte
nu de alta dar si ea tot pe picior mare traieste![]()
anca sarumana
,dar de ce la mine arata ca numai o factura e achitata???
dianaalextocmai ce am ridicat coletul de la posta,dar deocamdata imi dau peste degete sa stea cumintele pana vine proprietara de drept ca sa-l desfaca![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)
Teroricul sectoricios are 1 anisor 

BAZAR
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui diana2242 Da este bun deci pun o casa din aia de marcat la bazar noua in cutie originala dar lasati-mi putin timp sa vad unde este la soacramea sau la mama.o puteti licita o trec la 25 lei e mult? Diana, mami de Rares 30.04.2009 Bazar general pe DC am hainute la bazar |
Eu zic ca e pun pretul. Eu le-am luat copiilor din piata la pretul de 50 ron/buc.
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
valentina_22 spune:
| citat din mesajul lui cris_82 valentina sa vb cu sora-mea,ca daca tot am virusat-o cu bazarul,sa mai doneze cate cave dar si la incaltaminte anca sarumana ,dar de ce la mine arata ca numai o factura e achitata???![]() dianaalextocmai ce am ridicat coletul de la posta,dar deocamdata imi dau peste degete sa stea cumintele pana vine proprietara de drept ca sa-l desfaca brotacul tero-sectorist ![]() MIRUNA(29 mai)Teroricul sectoricios are 1 anisor ![]() ![]() ![]() ![]() BAZAR |

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de
ALEXANDRA si
ANDREIcum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
cris_82 spune:
am si eu o nedumerire ...cand incerc sa licitez ceva,eu scriu oferta si acolo imi apare altceva
..sa mor daca mai inteleg ceva

brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)

BAZAR
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui cris_82 am si eu o nedumerire ...cand incerc sa licitez ceva,eu scriu oferta si acolo imi apare altceva ![]() ..sa mor daca mai inteleg ceva![]() ![]() brotacul tero-sectorist ![]() MIRUNA(29 mai)Teroricul sectoricios are 1 anisor ![]() ![]() ![]() ![]() BAZAR |
Da

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
cris_82 spune:
nu dodo am facut o oferta de 10,00 ron si imi pare ca am ofertat 1,000.00 ron 

luminati-ma si pe mine cum se trece..cu virgula sau cu punct..
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)

BAZAR
cris_82 spune:
cred ca as murii de ras sa stiu ca imi apare 1000 ron oferta 
..oricum ar fi tot nu ma las pana nu pica ultima data la mine![]()
brotacul tero-sectorist
MIRUNA(29 mai)

BAZAR
Dodo-pui spune:

eu scriu dor 10 si restul apar singure....

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Diana, mami de