Bazar umanitar ***cap 37***

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

alex_andra, cum facem pana la urma? ne intalnim? vorbim pe mess? adresa mea de mess e madyrizescu. deja mi-am stabilit un rendez-vous .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

mady, te astept pe mess, ti-am cerut prietenia:)

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

offtopic: nu-mi mai merge messul. scuze de intrerupere asa brusc. mai vorbim maine poate isi revine.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

alex_andra, trimite ca pana acum, poza la chitanta si link-urile la produsele achitate. Eu azi am trimis mesaje la cele care donasera produsele de genul "X a trimis pe mail chitana pt produs, te rog sa marchezi ca platit". In felul asta fiecare isi marcheaza ca platite produsele proprii si e cineva care vede chitantele si linkurile 'in ansamblu' confirmand ca plata e corecta. Raman si mailurile in casuta postala, putandu-se face verificari daca e nevoie.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Citat:
citat din mesajul lui madyrizi

Citat:
citat din mesajul lui Eseea

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Essea am platit sticker-ul.

Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009
www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi

www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3

ti l-am trimis deja dimineata. ar trebui sa primesc si eu ceva pe mail ca l-ai platit? ca eu m-am uitat unde sa bifez ca l-am trimis dar nu am gasit.

contul meu, facturi, vanzari si acolo marchezi ca expediat.

Edit: am mutat toate produsele lui kokiy, deci acum apar doar in bazarul nou.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sweetyana spune:

de inapopescu stie cineva ceva? am castigat acum o luna un produs de la ea, si vreau sa stiu daca o sa-l mai primesc sau imi iau gandul de la el, pt ca nu am vazut-o de atunci pe aici.

Doina 35+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sweetyana

de inapopescu stie cineva ceva? am castigat acum o luna un produs de la ea, si vreau sa stiu daca o sa-l mai primesc sau imi iau gandul de la el, pt ca nu am vazut-o de atunci pe aici.

Doina 35+ de Andrada Erika si de Cristina Anamaria (06.09.2005)

Mai trimite-i un PM si aminteste-i. E in zona.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele am io si eu o intrebare:am castogat la licitatie ceva si scrie cumparatorul alege.Asta inseamna ca aleg unde depun banutii care trebuie sa-i dau?Am vazut ca daca nu scrie cumparatorul alege,este numele unui copil.Ajutati-ma va rog, sa pot depune azi banii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui doxinu

Fetele am io si eu o intrebare:am castogat la licitatie ceva si scrie cumparatorul alege.Asta inseamna ca aleg unde depun banutii care trebuie sa-i dau?Am vazut ca daca nu scrie cumparatorul alege,este numele unui copil.Ajutati-ma va rog, sa pot depune azi banii

Ioana mami de Stefan Bogdan 13 iunie 2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

da,alegi tu cazul pt care depui banii , ai pe prima pagina a acestui subiect toate cazurile/conturile aferente

daca mi se permite o sugestie ai putea depune banutii pt bb siluan care are nevoie urgenta de bani pt o operatie f importanta(contul il gasesti tot aici la umanitare la subiectul dedicat lui)

de David si 32+

Mergi la inceput