Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 15
diannaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carminabulina Essea am platit sticker-ul. dianaalex adresa mea e pe factura. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
Laura25 spune:
Diana, nu apare pt ca trebuie sa o creezi tu. mergi la 'contul meu'->Anunturi->Reusite si ar trebui sa iti apara o lista cu anunturile finalizate (ce ai reusit sa vinzi) si cu buton de 'creaza factura' la fiecare (sau vizualizare factura daca ai facut deja una).
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
georgipuia spune:
Fetelor... imi place noul bazar... totul mai putin pozele minuscule de pe pagina... uneori ma apuca dracii si-mi vine sa-mi bag piciorul.. si credeti-ma ca nu am alt stres ca sa zic ca ma razbun pe bazar...Nu avem cumva posibilitatea sa alegem sa vedem.. 10 produse pe pagina si atunci sa apara pozele mai mari? poate o fi vre-un buton si nu-l stiu eu.... si in plus constat ca ora nu este setata corespunzator... am licitat acum (ora 20.19) si apare ora 10.18 pm...
Dianaalex... pune te rog masuratori la vesta asta... arata super... dar daca o fi scurta s-ar putea sa-mi iasa colacelul la vedere.... Multumesc!
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=952&n=vesta-dama
Eu va spun Noapte buna, fetelor!
Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)
diannaalex spune:
Fetelor am citit despre cazul lui Siluan si am ramas fara cuvinte va rog daca se poate ca banii din vanzarea produselor pentru alex sa fie donati in contul lui Siluan saptamana asta si cealalta sa fie donati pentru cazul lui. Ce spuneti se poate. Sa dea Doamne Doamne sa se fac bine. Astept raspuns daca se poate. Va pup si sanatate multa lui bebe Siluan
kokiy spune:
Buna fetele ...am mutat si eu produsele in noul bazar ,de fapt mi-au fost mutate,eu stau nasol cu timpul ...Mady
O sa fiu plecata pana luni,ma duc peste fete la mare , asa ca ne auzim marti
Bazar desprecopii
De vanzare
diannaalex spune:
citat din mesajul lui georgipuia Fetelor... imi place noul bazar... totul mai putin pozele minuscule de pe pagina... uneori ma apuca dracii si-mi vine sa-mi bag piciorul.. si credeti-ma ca nu am alt stres ca sa zic ca ma razbun pe bazar...Nu avem cumva posibilitatea sa alegem sa vedem.. 10 produse pe pagina si atunci sa apara pozele mai mari? poate o fi vre-un buton si nu-l stiu eu.... si in plus constat ca ora nu este setata corespunzator... am licitat acum (ora 20.19) si apare ora 10.18 pm... Dianaalex... pune te rog masuratori la vesta asta... arata super... dar daca o fi scurta s-ar putea sa-mi iasa colacelul la vedere.... Multumesc! http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=952&n=vesta-dama Eu va spun Noapte buna, fetelor! Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) |
Eseea spune:
citat din mesajul lui carminabulina Essea am platit sticker-ul. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
ti l-am trimis deja dimineata. ar trebui sa primesc si eu ceva pe mail ca l-ai platit? ca eu m-am uitat unde sa bifez ca l-am trimis dar nu am gasit.
Mami de fetita si de baietel
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...
madyrizi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Eseea
ti l-am trimis deja dimineata. ar trebui sa primesc si eu ceva pe mail ca l-ai platit? ca eu m-am uitat unde sa bifez ca l-am trimis dar nu am gasit. |
contul meu, facturi, vanzari si acolo marchezi ca expediat.
Edit: am mutat toate produsele lui kokiy, deci acum apar doar in bazarul nou.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
alex_andra spune:
fetelor, stiu ca s-a mai discutat despre asta, dar nu prea am mai avut timp sa rasfoiesc pe aici...
maine vreau sa platesc ce am castigat....unde trimit dovada platii?
tot la adresa bazarului de pe dc?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
madyrizi spune:
asta am intrebat si eu la dezbateri. cred ca multe fete de la organizare sunt in concediu. oricum s-au trimis chitante pe mail si linkurile. just in case.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro