Bazar umanitar ***cap 37***
Raspunsuri - Pagina 12
diana2242 spune:
si la noi e cald am 30 grade cu jaluzelele trase dar stau in casa iar copilul doar in tricou.are cineva un patut pliant mai ieftin?parca as luat pt in concediu copilasul asta daca nu e in patut asa face niste rotocoale in tot patul de nu avem loc amandoi cu el si tati mereu se sacrifica si doarme pe jos si parca as lua unul daca are cineva si mi-l permit.
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui corap Nushu, ce fel de lampa vrei? eu am una pe-acasa mititica (n-am folosit-o decat ca sa vad daca merge) e o chestie pe care o bagi in priza si lumineaza difuz. ii fac o poza diseara si o pun in bazar, sper sa o gasesc c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07 FEBRUARIE thing-a-day |
asa,de asta vreau care se baga in priza si are o lumina mica mica...nu-i scumpa nici in oras ss-o iau dar daca pot da banii unui copil e mult mai bine
de David si 30+
madyrizi spune:
aoleu, nushulica, nici nu mi-am imaginat ca n-a ajuns pana acum. incerc sa-mi amintesc in ce zi l-am pus, dar e o gaura mare in capul meu. in orice caz saptamana trecuta pe miercuri sau joi.
ce ma mai mir ca a ajuns la valentina (care-i tot in bucuresti) dupa o saptamana de-mi luasem gandul ca-l mai primeste. bineinteles, avizul era la posta de mult, dar cucoanele nu s-au deranjat sa verifice.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
corap spune:
oki, cand o pun in bazar iti trimit link pe pm
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
FEBRUARIE thing-a-day
nushulica spune:
mady daca din bucuresti in bucuresti a facut o saptamanace mai vrei pana in moldova asta secetoasa si caniculara??eu v-am zis astia de la posta cara coletele pe magarusi si pe canicula asta nu mai merg nici ei decat pe timp de noapte
cora saru'mana pt oferta!astept pm
de David si 30+
ramona_patra spune:
Nushu, la voi m-am gandit cand am scris, ca sotul e din Iasi si am fost in iunie odata si atat. am ajuns vineri si sambata seara am plecat ca nu se mai putea. anul trecut am venit mai devreme cu 2 saptamanii sa nasc si nu-ti spun cum au trecut cele 2 saptamani. Si eu vreau o lampa de veghe, caci plecam in concediu si acum mi-am adus aminte ca ne-ar trebuii una. Deci fetelor daca aveti va rog sa puneti la bazar. Va pup.
Ramona de Diana (20.07.2009)
Dodo-pui spune:
anca am"compus"coletul,pls adresa te roooooog
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=2" target="_blank"> Votati dod-1 si dod-2
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
pfff,eu zic ca cine sta la munte sa ne faca o invitatie la toate:))))ca-i prea cald dom;le pana si la mare.E cumplit de cald.
confirm plata lui Macarie-50 ron.Nu am inteles pe PM daca a fost o donatie sau e de la bazar,dar eu o confirm si aici,ca poate e de la bazar si sa nu se supere fata.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar pt copilasi speciali!.
Alex@Sara spune:
Hellou la toata lumea.AM intrat pe megafuga sa zic ca am platit azi pt Bogdan 50 ron si pt Ema 85 ron.Mai am de plata pt Alexia 100 ron(am bagat si bluzita si pantalonasii scurti castigati la bazarul nou) dar nu am putut azi de la Posta ca era tare ciufuta tanti si nu aveam sucursala BRD si fara nu mi-a primit mandatul,Am cerut ajutorul ALexandrei prin telefon si mi-a zis ca e sucursala Unirea.Rog sa se editeze si sa se scrie la datele contului si datele astea.Nu am depus ca tanti mi-a zis ca daca nu-s sigura or sa mi se intoarca banii.Asa ca maine o sa zburam in parc la Tei si o sa depun de acolo(am ajutoare,e mami meu la noi )
O sa revin cu link-urile cu produsele platite.O zi cat mai buna si racoroasa tuturor
Luminita,mami de 3 nazdravani:
tero Stefan-Alexandru 02.09.2005
shoricica Sara-Maria 30.05.2008
trompetzica Daria-Ioana 03 08 2009
diana2242 spune:
mai eu sunt putin pe dinafara legilor acum pt ca m-am plictisit de toti tampitii ziceti-mi si mie ce au hotarat astia ne iau 15% din cic indiferent de cat era sau de la o anumita suma in sus sau cum?
Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC
am hainute la bazar