Bazar umanitar ***cap 37***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Nerantula, iti sunt datoare cu un raspuns. Taare greu, de altfel, de aceea si am intarziat atat.
Eu la descrierea manusilor am scris 12 cm ca asa scria pe eticheta lor. Adica au lungime de 12 cm din varful degetului mijlociu pana la baza ( na explicatie daca intelegi ).
Am masurat manusile pe care Maria le-a purtat in iarna asta, deci la 2 ani si jumatate, acelea au 14 cm.
Asa ca as zice ca manusile de la bazar sunt bune pt 1 an

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 31+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

carminabulina, azi dimineata am trimis si coletul pt tine, sper sa ajunga cu bine si sa-ti placa .

Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 ) si 31+ cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

deci am fost la posta si nu am colet de la Piselino maine cred ca il voi avea asa ca maine voi face plati in functie de tricou.

Diana, mami de Rares 30.04.2009
Bazar general pe DC

am hainute la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui luy

Nerantula, iti sunt datoare cu un raspuns. Taare greu, de altfel, de aceea si am intarziat atat.
Eu la descrierea manusilor am scris 12 cm ca asa scria pe eticheta lor. Adica au lungime de 12 cm din varful degetului mijlociu pana la baza ( na explicatie daca intelegi ).
Am masurat manusile pe care Maria le-a purtat in iarna asta, deci la 2 ani si jumatate, acelea au 14 cm.
Asa ca as zice ca manusile de la bazar sunt bune pt 1 an

Muah! Ale mele is!

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

am primit coletul de la alexandrina (nu m-am dus sa-l iau inca, dar cel tarziu maine dimi ajung)

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

FEBRUARIE thing-a-day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

carmina si mari paun, v-am trimis coletele azi, va rog sa ma anuntati cand primiti.

Mami de fetita si de baietel

Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg

www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RHYANNA spune:

buna dimineata fetelor va ofer o cafea

stie cineva ceva de rall?
am castigat un lantisor de cateva zile,i-am trimis si e-mail sa-mi faca factura dar nu mi-a raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna fetele,
andreea.2009 te rog sa faci confirmarea a 20 lei pt produsele castigate de la Essea( centura ombilicala) si de la tine suport pt san de silicon. multumesc

eu sunt consemnata la pat...dimineata am plans ca nu puteam sa strang de prin casa si era o mizerie...uf, jucarii, carti, prune...vase nespalate, haine pe jos... noroc ca a venit soacra si mi-a facut ordine ca plangeam toata ziua. tare greu e sa satu numia in pat...scuze pt offtopic

BAZAR GENERAL PE DC
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea!
BLOG
Mari 30+PETRU si mami de Ema

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

am si eu un sterilizator chicco 5 biberoane pt bazar, numai daca poate fi preluat de cineva( numai bucuresti) ca nu pot sa ma ocup, suntem in mutari si e balamuc

este pt david , in farmacie a costat vreo 80 ron in pun la bazar cu 15 ron
http://picasaweb.google.com/inisa2004/Bazar#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui laureta

am si eu un sterilizator chicco 5 biberoane pt bazar, numai daca poate fi preluat de cineva( numai bucuresti) ca nu pot sa ma ocup, suntem in mutari si e balamuc

este pt david , in farmacie a costat vreo 80 ron in pun la bazar cu 15 ron
http://picasaweb.google.com/inisa2004/Bazar#

Hehe, salutare!
Il pot lua eu de la tine .. unde va mutati?

David trebuie sa fie fericit !

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mami fericita de steluta Gruia (16.09.2008) si Cezara

Mergi la inceput