poze viza Canada

poze viza Canada | Autor: andira

Link direct la acest mesaj

Buna!

Nu stiu daca postez bine aici, dar incerc.

Vrem sa luam viza de turist pentru Canada, si am o problema cu pozele: au niste cerinte milimetrice de incadrare, si vroiam sa va intreb daca aveti idee unde se pot face pozele.
Ceva de genul asta: "Photo and head dimensions The frame size must be 35 mm X 45 mm (1 3/8#8243; X 1 3/4#8243;).

The photos must show the full front view of the head, with the face in the middle of the photo, and include the top of the shoulders.

The size of the head, from chin to crown, must be between 31 mm (1 1/4#8243;) and 36 mm (1 7/16#8243;)."

Pls help!

Multumesc!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claucia spune:

De ce nu mergi mataluta la un fotograf (vezi ca pe Ion MIhalache pe la pta 1 Mai este un forograf unde isi fac poze mai toti - este f aproape de amb Canadei ) cu specificatiile de rigoare si iti spun ei daca se pot conforma sau nu. Oricum, chiar si asa, inca este batut in cuie, viza de canada nu are poza, deci nu este obligatoriu sa arate stas, ramane la dosar si pe dosar.
Insa cu o poza dintr-o parte ca pe vremuri, alb negru sau f mica pe un fundal f mare nu te poti duce.
Succes la viza.

Clau, mami fericita de printese: Alessia Maria 13 iulie 2007 si Elisa Andreea 03 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Multumesc frumos!
Am fost aseara sa-l caut, l-am gasit, am facut pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stopcu spune:

Buna!
Am nevoie de ajutor!!!
Puteti sa-mi explicati unde se afla exact fotograf la pta 1 Mai va rog?
Multumesc mult

Mergi la inceput