Drum Viena

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Dragele mele ma deplasez cu Mihnea la spital la Viena in scop medical nicidecum in concediu iar raul de masina combinat cu ce are el nu ii permit sa mearga decat culcat pe bancheta. Sper ca am fost explicita de data asta si as fi recunoscatoare doar ptr raspuns la intrebare nu si ptr "ironii si sfaturi in doi peri". Nu am nici timp si nici nervi ptr a va combate. Multumesc celor care mi-au raspuns la intrebare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Imi pare rau ca baietelul tau este bolnav. Insa cand este vorba de calatoria cu masina nu conteaza scopul calatoriei. Copilul trebuie sa stea in scaun/inaltator pentru siguranta lui. Asa cum noi adultii trebuie sa purtam centura de siguranta. Si nu fiindca exista o lege in sensul asta, ci fiindca altfel ne putem pierde viata! Daca masina nu este potrivita pentru calatoria voastra, poate ar fi indicat sa va orientati spre alt mijloc de transport (avion/tren).

-------------------------------------
Hai la drum si-om vedea noi ce si cum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

daca e bolnav, atunci ar fi mai bine sa mergeti cu trenul, ideal cu avionul. sa dureze cat mai putin drumul ca sa fie cat mai usor pt copil.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Ca sa-ti raspund direct, scaunul e obligatoriu, nu inchide nimeni niciun ochi. Pe noi ne-a oprit politia in austria si au verificat vigneta si copilul :)
Imi pare rau ca baietelul e bolnav, dar in caz ca nu puteti merge cu avionul (desi de multe ori e mai ieftin), atunci si cind sta culcat sa-i pui centura, nu te juca cu asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

In concluzie ia un inaltator la tine (pentru trecerea vamii mai ales), actele medicale si bani, intinzi copilul, ii pui cumva centura si gata.
Responsabilitatea si-o asuma fiecare dupa cum crede de cuviinta. Sunt de acord ca scaunele/inaltatoarele/centurile sunt mai safe, dar nu toate cazurile sunt la fel.
Drum bun, sanatate si sa va intoarceti cu bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Monica, sanatate multa lui Mihnea! Nu crezi ca varianta cu trenul sau cu avionul ar fi mai buna pt el? Ma gandesc ca raul de miscare nu e la fel ca in masina, se poate intinde linistit. Sanatate multa! sa ajungeti bine si sa va intoarceti sanatosi

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

in primul rind sanatate si sa va intoarceti cu bine.
eu una nu ti-am raspuns cu ironie si cred ca nimeni n-a facut-o asa, nu avem de unde sa stim pentru ce mergeti la Viena.
trenul are vagoane de dormit si e superok din f multe puncte de vedere.
pleaca dupa-amiaza pe la 5 si la 9 dimi sinteti in Viena - aprox.

politia nu manifesta "intelegere" pt copii fara scaun, asta e legea, pur si simplu. si asa e normal.
niste prieteni ii scosesera copilului doar centurile de la scaun cit faceau formalitatile in vama si politia a venit imediat sa vada de ce nu sta copilul regulamentar.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput