sa ne impartasim dorintele!
Raspunsuri - Pagina 2
moonchild spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui marius Eu imi doresc sa nu mai vad atatia si atatia oameni si copii saraci, bolnavi si necajiti. |
Ca o gluma, din ciclul "ai grija cum iti formulezi dorintele": daca cineva iti implineste dorinta si nu o sa mai vezi atatia oameni saraci, bolnavi si necajiti asta nu inseamna ca ei nu vor mai exista. Doar nu-i mai vezi tu..
ariel_7000 spune:
sa traiasca SILUAN! sa se poata face transplantul in timp util, sa se stranga banii necesari, sa ... ajunga acasa si sa alerge cu fratiorii lui prin gradina.
" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"
patrisuca spune:
frumoase dorinte aveti! vazandu-le pe toate mi-am dat seama ca eu imi doresc cam aceleasi lucruri si sincer nu e nici una iesita din comun deci va doresc sa vi se implineasca toate dorintele.
marius spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui moonchild
Ca o gluma, din ciclul "ai grija cum iti formulezi dorintele": daca cineva iti implineste dorinta si nu o sa mai vezi atatia oameni saraci, bolnavi si necajiti asta nu inseamna ca ei nu vor mai exista. Doar nu-i mai vezi tu.. |
Sper sa nu ajung un orb doar in ideea de a-ti da dreptate.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
moonchild spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui marius
Sper sa nu ajung un orb doar in ideea de a-ti da dreptate. Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Ei, Doamne fereste!
Gata, scuze pt. offtopic!
raisa5 spune:
Noi ne formam viata creand vise si dorinte, dar trebuie sa ne traim viata, implinindu-ne visele si dorintele.
Nota moderator Reciteste regulamentul forumului cu privire la reclama