sa ne impartasim dorintele!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Citat:
citat din mesajul lui marius

Eu imi doresc sa nu mai vad atatia si atatia oameni si copii saraci, bolnavi si necajiti.

Ca o gluma, din ciclul "ai grija cum iti formulezi dorintele": daca cineva iti implineste dorinta si nu o sa mai vezi atatia oameni saraci, bolnavi si necajiti asta nu inseamna ca ei nu vor mai exista. Doar nu-i mai vezi tu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Eu imi doresc sa vi se indeplineasca dorintele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

sa traiasca SILUAN! sa se poata face transplantul in timp util, sa se stranga banii necesari, sa ... ajunga acasa si sa alerge cu fratiorii lui prin gradina.

" SALVEAZA-L PE SILUAN!!! TU IL POTI AJUTA!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

frumoase dorinte aveti! vazandu-le pe toate mi-am dat seama ca eu imi doresc cam aceleasi lucruri si sincer nu e nici una iesita din comun deci va doresc sa vi se implineasca toate dorintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

pace universala si sa nu mai existe razboi in veci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui moonchild

Citat:

Eu imi doresc sa nu mai vad atatia si atatia oameni si copii saraci, bolnavi si necajiti.

Ca o gluma, din ciclul "ai grija cum iti formulezi dorintele": daca cineva iti implineste dorinta si nu o sa mai vezi atatia oameni saraci, bolnavi si necajiti asta nu inseamna ca ei nu vor mai exista. Doar nu-i mai vezi tu..

Sper sa nu ajung un orb doar in ideea de a-ti da dreptate.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moonchild spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui moonchild

Citat:

Sper sa nu ajung un orb doar in ideea de a-ti da dreptate.

Ei, Doamne fereste!..ca sa continui in aceeasi nota..nu trebuie neaparat sa fii orb ca sa nu vezi...

Gata, scuze pt. offtopic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raisa5 spune:

Noi ne formam viata creand vise si dorinte, dar trebuie sa ne traim viata, implinindu-ne visele si dorintele.

Nota moderator Reciteste regulamentul forumului cu privire la reclama

Mergi la inceput