Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***234***
Raspunsuri - Pagina 7
simonapro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui saby Gata mi-am adus aminte si noi avem probleme cu somnul de seara dar asta doar din cauza ca mandra mea vrea numai cu mine si nu mai vrea nici macar cu tati , daca o iau eu in brate se rezolva imediat daca o i-a Adi stau si cate o ora pana adoarme. Eu nu vreau sa intervin pt. ca asta e momentul lor de cand era Maia mica, nu stiu ce a apucat-o in ultima perioada. In schimb la pranz am un copil exemplar , adica o pun in patut, dau drumul la muzica trag draperia si ies din camera, in max 5 min doarme dus . Si acum sa ne laudam putin pitica mea a inceput de cateva zile sa vorbeasca de ma doare capul si a legat si primele ei propozitii....a zis "ana buba", "de ce?" si "dii caii dii", din acelasi repertoriu mai zice pisi(adica pisica), masii(masina), mesi(merci si il spune de fiecare data cand da sau primeste ceva ), papu(papuci), mami, tati, papa, apa, mac mac, ham . Acum scuzati-mi lauda dar sunt extrem de incantata si ea deasemeni mai ales ca aproape in fiecare zi descopera cate un cuvant nou. Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia Petrecere 1 an Maia |
Stiu cum e, si eu sunt la fel de incantata, n-am indraznit sa zic tot pe motiv de lauda si Luc de cateva zile ma surprinde cu vorbitul: posopu, nas, imbaca, incata( mai ales cand e vb de plecat afara), isipu la nisip, mata etc.
fetitei vorbarete!
Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)
saby spune:
Sa va spun ce a mancat Maia acum si a fost suuuuper incantata. I-am facut un fel de salata din o jumatate de rosie decojita ca sa nu o deranjeze cojile taiata cubulete mici mici, 2 feliute de cascaval la fel taiat cubulete mici, cateva masline tocate si jumatate de ou fiert si cred ca maine o sa inlocuiesc oul cu piept de pui , a mancat Maia dese bateau turcii la gura ei
Ela78 spune:
Bravo vorbaretilor Maia si Lucian! Lucian inca la Sighisoara mi s-a parut mai mare decat este Ianis inca n-are asa bagaj de cuvinte si nu pronunta clar, dar ma dispera cu intrebarile, imi arata cu degetul diverse chestii si asteapta explicatii, cum se numeste, la ce serveste, cum functioneaza, ce zgomot face etc. Mai ales la pasari/animale pe strada/la TV interesul e maxim. Nu ma deranjeaza sa-i spun o data de doua ori, dar cand ma intreaba de 9000 de ori acelasi lucru..... Cand va incepe perioada "De ce?" cred ca ne va scoate peri albi, un soi de "picurator" al Aylei...
Novus, ce haioasa esti cu accentul tau Si eu votez 01-03 octombrie, numai sa vina toate tufetele! Abia astept sa le cunosc pe Mababei, Anaan, Inapreda si Ilinca Ilinca, vii nu? Si deja mi-e dor de Gaza, Olishka, de voi, de Anca...
Mi-au placut mult de tot filmuletele cu Adelake&Co Cornuletzul urca scarile inalte mai ceva ca speedey gonzales, iar Nelu tati de Alexandra m-a amuzat teribil cum incerca sa incercuiasca ghioceii ca pe niste bobocei rataciti A vazut si Dann filmuletul ca sa-i mai treaca dorul
Elena, fericita de Ianis Cezar (04.04.2009)
Ilinca_M. spune:
Hello, aci sunt, leshinata de caldura.
Cu intalneala stau pe tusha sa vad ce hotarati, avand asa o situatie ingrata...ca depind de legaturile cfr. Acolo unde a zis Anaan suna bine si pretzul e ok (adica nu prea inteleg ce e 99lei/camera...pe camera sau persoana?!), legatura cu Tg. Mures e destul de ok (ideal ar fi sa prindem un rapid dupa ce ne dam jos din accelerat la Razboieni, dar cu intarzierile cfr e imposibil...atata ca mai e un tren personal (bleah!:))) mai tarziu. Broblemul e ca pana la localitatea cu benziunea sunt 40 km, aia e faza nasoala. En fin.
Porcarie mai mare decat sa expui copiii in soarele asta horror nu-i; nu inteleg mandria aia de-a fi "negru-ceaon"...cand pui in balantza riscurile. Mie mi-i ciuda ca am uitat eu sa ma fac cu sprayul lui Phiphi si acum sunt cam neagra pe bratze
Am urmarit impreuna cu Sophiphi (cea din urma cu maaaaxima atentie) pe Adelake...Phiphi ia si raspuns la primul clip, dar asa...mai cu sfiala. Cat despre cum urca scarile...pfuuu, e fortzoasa rau si plina de tactica!
L-am vazut si pe blondinul Lucian (ar trebui sa pui si clipuri sa se inspire si alti copii la vorba) si am vazut si pe Uali & gashca (mai mult gashca; uali, ai fost fotograf?) care se pare ca s-a distrat de minune!
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
1 AN!
Manole forever
Monnvas spune:
Helau.
Azi am doborat si eu balaurul ceva mai repede, inainte de 22... Ma enerveaza statul asta in casa, se plictiseste, ia toate jucariile la rand si le epuizeaza repede, apoi marr marr se suie in pat, ca si cum ar vrea nani, si iar marr marr.
Felicitari vorbaretilor. Al meu a incercat azi sa zica PARTER, ca al'fel, tot japoneza rulz.
Sunt un pic data peste cap de povestea de la randunici...
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
cioburi de viata in 3
SILUAN trebuie sa traiasca!
Kea spune:
Fetele, daca nu ati avea in zona copii cu care sa interactioneze ghiocelul din dotare,dar pana la urma ati gasi un copil simpatic si cred ca bine crescut, ati pastra legatura chiar daca mamica copilului nu-i chiar genul vostru? Pastratul legaturii inseamna in cazul nostru colindatul intregului oras timp de minim 2 ore.
inapreda spune:
Sint aici; v-am citit, v-am vazut, o sa va si raspund
Deocamdata, doar va pup
PS. Monn, ce s-a intimplat la rindunici? Imi dai link, te rog?
In seara asta am mai mult chef de citit decit de scris
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Anaan La Cluj- prof univ Tataru Alexandru Alexandra (03.03.09) La el am fost si eu! Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
Eram precisa ! Ti-a placut de el ? mie da, a fost primul care a pus un diagnostic clar si profesionist din prima ! si pare asa modest !
Alexandra (03.03.09)
simina_kin spune:
Salutare fetele!!!!!!!
Din lipsa de timp si lene mare v-am cam neglijat in ultimul timp, asa ca nu sunt la curent cu ce s-a mai scris pe aici......
aaa...ba da...am citit "povestea" Gazei, tare frumos ati petrecut la mare, si tare mult m-a induiosat faza cu pupatul pozei de catre Gazulitza
Sa ma laud si eu acu:
La aproape 10 luni avem :
-aproape 10 kg (fara 100gr)
- 6 dinti , pe care ai arata non-stop asa
- busileaza toata casa cu o viteza incredibila si se ridica in picioare sprijinindu-se chiar si de pereti (s-a dus linistea mea)
- atractia ei:- prize, cabluri, rafturi, butoanele aragazului, calculatorul, sticlele de plastic.etc...mai putin jucariile ei
-tipa dupa mine daca ies din aria ei vizuala (si la wc sunt pe fuga)
- turuie toata ziua: tatatata, babababa, dadada, sisisi (asta-i catelul), mama spune doar cand este suparata, obosita, maraita, si intinde bratele spre mineca nu mai poate
- mananca orice ai dau
- adora covrigii si painea
Cam atat imi vine in cap acum
Va las si ceva filmulete:
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!