Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***234***
Raspunsuri - Pagina 6
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Anaan, la fel ne-a recomandat si noua dermatologul si mi se pare normal sa nu ii tinem afara in soare, chiar am vazut zilele trecute un reportaj de la marea noastra unde la vremea amiezii era plina ochi plaja, toti rosii ca racii da' fericiti ca au luat tot soarele Alexandra (03.03.09) |
Da, la noi e la mare moda parlirea generala.Ca adult, n-ai decat, dar sa expui copilul unui asemenea pericol, mi se pare impardonabil, mai ales ca multi parinti nu-i dau pe copii nici macar cu ceva crema, cand ii pun la bronzat in miezul zilei
Tu la ce dermatolog ai dus-o pe Alexandra?
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
saby spune:
Saluti!!!
Intram si noi putin la raport ...am absentat pe motiv de conexiune proasta la net dar am citit asa din 2 in 2 .
Asa acum despre intalnire....noi anul asta cred ca o ratam din motive de plecat in Turcia in septembrie iar in primul we din octombrie lucreaza Adi pt. a putea pleca in urmatorul la Roma .
Ina ref la pasaport am fost noi azi sa-l facem si merge totul super repede. Adica, ambi parinti prezenti sau imputernicire noatariala daca unul nu poate veni dar costa, certificatul de nastere al copilului si CI ambii parinti. Totul se completeaza de catre lucratorul de la pasapoarte in calculator o printeaza si voi doar semnati si faceti poza lui Ian , a si bineinteles taxele aferente pe care noi le-am platit la CEC dar exista si posibilitatea sa le platim acolo, acum nu stiu exact la voi cum functioneaza dar banuiesc ca tot la fel.
Si noi folosim cu succes roll-on de la Chicco.....si nu stiu ce mai vroiam sa zic
Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009)
www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia
Petrecere 1 an Maia
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Anaan
Da, la noi e la mare moda parlirea generala.Ca adult, n-ai decat, dar sa expui copilul unui asemenea pericol, mi se pare impardonabil, mai ales ca multi parinti nu-i dau pe copii nici macar cu ceva crema, cand ii pun la bronzat in miezul zilei Tu la ce dermatolog ai dus-o pe Alexandra? Ana, mama lui Andrei (14.03.2009) |
La Cluj- prof univ Tataru Alexandru
Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
Am tras si eu un ras pe cinste citind niste prezentari ale unor pensiuni din Harghita: unii explicau foarte filozofic pe site cum sa-ti faci drum spre pensiune....
novus spune:
Asa ca mi-am adus aminte de tantari, tufetelor de unde ati luat Zanzano sau cum io zice de la Chicco ?? a avut Gigelica la mare si era super fin mirositoare si eficienta dupa cum am vazut , dar nu gasesc in metropola noastra asa ceva
Alexandra (03.03.09)
Anaan spune:
La Cluj- prof univ Tataru Alexandru
Alexandra (03.03.09)
La el am fost si eu!
Anaan spune:
Novus, eu am vazut pe site-ul lor, dar o fi si prin ceva farmacii mai acatarii.
saby spune:
Gata mi-am adus aminte si noi avem probleme cu somnul de seara dar asta doar din cauza ca mandra mea vrea numai cu mine si nu mai vrea nici macar cu tati , daca o iau eu in brate se rezolva imediat daca o i-a Adi stau si cate o ora pana adoarme. Eu nu vreau sa intervin pt. ca asta e momentul lor de cand era Maia mica, nu stiu ce a apucat-o in ultima perioada. In schimb la pranz am un copil exemplar , adica o pun in patut, dau drumul la muzica trag draperia si ies din camera, in max 5 min doarme dus .
Si acum sa ne laudam putin pitica mea a inceput de cateva zile sa vorbeasca de ma doare capul si a legat si primele ei propozitii....a zis "ana buba", "de ce?" si "dii caii dii", din acelasi repertoriu mai zice pisi(adica pisica), masii(masina), mesi(merci si il spune de fiecare data cand da sau primeste ceva ), papu(papuci), mami, tati, papa, apa, mac mac, ham . Acum scuzati-mi lauda dar sunt extrem de incantata si ea deasemeni mai ales ca aproape in fiecare zi descopera cate un cuvant nou.
Petrecere 1 an Maia
saby spune:
citat din mesajul lui novus Asa ca mi-am adus aminte de tantari, tufetelor de unde ati luat Zanzano sau cum io zice de la Chicco ?? a avut Gigelica la mare si era super fin mirositoare si eficienta dupa cum am vazut , dar nu gasesc in metropola noastra asa ceva Alexandra (03.03.09) |
Noi l-am luat din farmacie, cred ca de la SensiBlu dar am vazut si in altele.
Petrecere 1 an Maia
Anaan spune:
citat din mesajul lui saby Si acum sa ne laudam putin pitica mea a inceput de cateva zile sa vorbeasca de ma doare capul si a legat si primele ei propozitii....a zis "ana buba", "de ce?" si "dii caii dii", din acelasi repertoriu mai zice pisi(adica pisica), masii(masina), mesi(merci si il spune de fiecare data cand da sau primeste ceva ), papu(papuci), mami, tati, papa, apa, mac mac, ham . Acum scuzati-mi lauda dar sunt extrem de incantata si ea deasemeni mai ales ca aproape in fiecare zi descopera cate un cuvant nou. Sabina mamica fericita de Maia Andreea ( 07 apr 2009) www.flickr.com/photos/39734204@N04/" target="_blank">Printesa Maia Petrecere 1 an Maia |
Bravo, Maia!Saby, da' de ce iti faci probleme? E normal sa te simti fericita si sa vrei sa ne impartasesti si noua!Ioi, ce mi-as dori sa se puna si Gulia mea pe turuiala!