Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 18
bebelu86 spune:
Simo drum bun si distractie placuta.
Ana imi pare rau k ai probl cu placenta. eu stiam k dc e placenta previa, asta iti zice abia la 20 si ceva de sapt. baga un search pe google. si vezi 

tuturor
eu sunt intr-o pasa cam proasta.
stau cu sufeltu la gura pt o fata care are 33s si are membranele rupte, lichid fff putin, alergica la 90% la medicamente, calmante si anestezic. singura sansa sa traisaca e sa i se faca injectia de inducere si sa nasca natural. dc face cezariana are sanse ffff mici de a trai.
ne auzim maine.
noapte buna
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
Shines spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shubulina HAHAHAHAHAHAHA Liniste ca vb cu doctoru pe mess :)))) 14+ ![]() Cu Dumnezeu inainte!Ana |
foarte tare Ana
intreaba si de mine si ce medicament sa aiu..platesc consultatia
glumeam
e mortal dr asta
il vreau si eu
pe doctor
Simo
18 +
Shines spune:
Ralu..stai linistita si incearca sa te odihnesti, somnic usor
sa dea dzeu ca fata cu probleme sa aibe noroc..sa se gaseasca solutia cea mai buna pentru ea..nu mai vreau vesti rele 
Simo
18 +
shubulina spune:
Stai Simona sa ne mai imprietenim mesengereste vorbind.
Ca acuma i-a cerut sotu o informatie despre ceva legat de sport si mi-a daty un nr de telefon.N-am indraznit nici eu sa intreb niste lucruri,desi vroiam.Darrrr...mai e timp ![]()
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelusi spune:
Sunteti mortale cu messul 

|Shine distractie placuta?unde mergeti?daca ai zis deja scuze dar nu am retinut
Bebelu, Doamne Ajuta sa fie bine totul.
Eu va las ca ma retrag la somn, macar azi la ora asta ca in rest ma culc numai la ore tarzii
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Shines spune:
acum am vazut mesajul Irinei..
mai..eram atat de naucita incat nu m-a interesat nici un moment sexul copilului..desi de dim eram curioasa si ingrijorata pe tema asta..vroiam doar sa ii aud inimioara si sa vad ca e totul ok
cand am ajuns acasa am vazut ca scria pe hartia de la eco sex masculin si mi-am adus aminte ca mi-a zis ''stiati ca copilul e baiat? se vede bine'' si mi-a facut o sageata..da nu am reactionat nici cum..eram in transa
Simo
18 +
bebelusi spune:
Aaaa, am uitat sa va spun ca v-am trimis ceva interesant pe mail
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Shines spune:
Patricia..mergem la Breaza cateva zile..sper sa fie mai racoare ca aici am innebunit
o sa mergem si in Busteni do2-3 zile pentru ca e socru meu acolo cu un proiect ceva, de o luna..si trecem sa il vedem..dar si sa stam putin
Simo
18 +
alinushali spune:
fetele dar ori bagati somn, k pe mine m-a palit foamea si stiti ce am pus de papa...........mamaliga cu cartofi pai si oua. Nu pot dormii de foame. apropo in seara asta m-a intepat inima si cam mult si tare........hhhhhhhhhhmmmmmm......oare ce o fi fost?
Pup somnoroasele
Cu ajutorul LUI DD si A Maicii Domnului sunt
11+ 
bb
momente din viata
Ma enerveaza ca nu sunt cum as vrea sa fiu si totusi nu cedez.