Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 12
Shines spune:
e al doilea medic Ana la care merg..
numa peste batuti in cap dau..sunt dezamagita de ei dar si de mine..nu stiu de ce, am impresia ca sunt eu toanta si nu stiu la cine sa merg
Simo
18 +
AlexaM spune:
Ca medici eu am experiente pozitive si recomand pe Dr. mirela Popa de la Medlife Grivita si pe Dr Ciprian Cristescu de la Maternitatea Giulesti.
Mirela Popa are miercurea zi de ecografii, iar Cristescu stiu ca avea garzi miercurea, dar nu stiu sigur ca n-am mai fopst la el de aproape 2 ani.
Sanatate Shine!
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
16+ 
mirela2 spune:
shines, dr recomandat de ralu e ff bun
e specializat in sarcini dificile, cele obtinute prin fiv
el are 2 copii obtinuti prin fiv
du te la el
nu te mai duce la toti tampitii
si mami de Vlad (12.12.1999) 
shubulina spune:
pai de unde sa stii ma?doar nu le e scris in frunte.
Nu stiu ce naibii sa zic,nu stiu,mi se pare ceva incredibil,mai ales faza cu consultul pe masa.pe mine m-a urcat pe masa numa sa-mi ia proba pentru ureaplasma.in rest,numa vorbe.probabil te urca pe masa pentru ca asta costa.vorbele nu costa,la mine de ex cand vb nu imi cere bani.
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
mirela2 spune:
eu momentan merg la Albu de la medlife, super bun si el
dar lucreaza numai in clinica asta si eu nu mi permit sa nasc acolo
si mami de Vlad (12.12.1999) 
Irinukaaa spune:
Simo ti-am zis eu ca nu trebuia sa mai mergi la dr asta!!! Mai bine stai acasa... te mai si prost-dispune in loc sa-ti ridice moralul.
Si de treaba cu consultul pe masa si mie mi se pare ciudat ca si eu stiam la fel... mai la sf sarcinii.
Ai grija de tine si nu pune la inima! 
Irina ~
18+ cu 
Shhhht! Cresc...
Shines spune:
voi merge la alt dr..e clar
daca nimeresc tot asa..stau acasa toata sarcina si vad eu cum nasc, cu cine si unde..deja m-am saturat..sunt fff dezamagita
cand ne intoarcem din concediu o sa imi fac programare la dr Rotaru.
imi e groaza sa o iau de la capat..sa merg iar cu bratu de hartii si analize si sa explic ce ?? ca nici un dr nu poate fi clar? ca nici unul nu mi-a convenit ? am intrebat frumos de fiecare data ce si cum..am cerut sfaturi..am cheltuit vreo 4000 pana acu pe analize, teste si ecografii..ce naiba sa fac mai mult, sa-mi fac eco singura ?
Simo
18 +
Shines spune:
asta cu consultul pe masa stiam si eu..da nu am intrebat-o de ce face asta..am zis ca stie ea mai bine..dupa ce tocmai ma vaietasem ca am contractii si ma doare spatele si burta de mor
da Ana..ma taxeaza de fiecare data consultatie 150 si eco aproape 200 si ceva separat..aici am dat acum 375 ..la medical city randul trecut tot la ea am dat 465..pe acelas lucru..probabil sa isi scoata oamenii comisionul gras de pe urma incasarilor..naiba sa ii ia
Simo
18 +
shubulina spune:
Mda,ma gandeam io.Daca vrei sun sa intreb daca are 10 minute in plus cand vin eu.Il sun pe el direct.Consultatia e 100 aici.Si tu te mai duci si la mama naibii.
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
loutzy spune:
Si pe mine m-a consultat pe masa ultima data, dar asta pt ca mi s-au parut ciudate valorile de lungime col(la 7 sapt 3,4cm si la 13 3,06cm).
Mi-a zis ca atata timp cat e inchis sa nu-mi fac probleme.
Laura
16+