Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 10
bebelu86 spune:
si eu am rh negativ
mom a iesit bine dozarile
dc e sa se chimbe ceva pana lafinal, se face vaccinu si gata
nu e grava situatia
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
shubulina spune:
Mi-e foame,da nu imivine sa mananc nimic,numa fructe as baga.Si n-am mancat decat o omleta.
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
baga fructe. sunt bune si fac bine 

nici la mine nu intra nimic. de la caldura 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
18+
SILUAN TREBUIE SA TRAIASCA! DA-TI O MANA DE AJUTOR!!!
bebelusi spune:
Nici eu nu stiu ce as manca, am gatit orez si a iesit oribil, mie oricum nu imi place de fel
PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si samburel mic de 16 saptamani
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
shubulina spune:
Eu am mancat pana la urma niste supa de rosii cu zdrente de ou.Am un ditamai pepenoiu i frigider,il scot sa se mai incalzeasca,ca rece ar fi perect pt gatul meu.
Tot mai am cate o urma de pata d-aia.Da foarte foarte mica.
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
AlexaM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui de_ea buna fetele... bafta la eco shine si shubulina. am fost si mi-am luat si eu rezultatele analizelor si au iesit destul de multe peste limita si sub limita normala si sunt un pic ingrijorata. si mi-a iesit si rh negativ la gr de sange 01.si colesterolul mult marit cu toate k eu nu mananc nici gras si nici carne. :( 12+ |
E normal sa iasa diferit. Valorile din timpul sarcinii sunt altele decat cele normale. Nu te speria, asteapta sa le vada medicul. Asa am patit si eu sarcina trecuta. Eu deja ma gandeam ca cine stie ce s-a intamplat si dr mi-a zis ca e ok...ca valorile normale se modifica in timpul sarcinii.
Mami de roscatzel Matei 24.08.2008 si
16+ 
de_ea spune:
fetele...am facut acu progr pt maine la 19:30 la morfologia de trimestrul 1.Am 12 sapt si 3 zile.e oare posibil sa se vada si sexul bebelusului?
noi vineri plecam in concediu si nu mai aveam cand sa fac morf de trim 1.
12+
shubulina spune:
Deea,depinde de bebe,daca sta.Si de medic.Unii nu se arunca sa spunde de pe acum,ca se pot schimba lucrurile.
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana