Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (117)
Raspunsuri - Pagina 8
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui evyme Bea LP se da gratis pentru mamicile care nu alapteaza, iti trebuie reteta de la dr. pediatru al lui Ivan cu cantitatea necesara si trebuie sa te duci la un centru unde se da. Nu stiu unde este la tine, dar intreaba dr. Eu am o prietena care-i da bebelului ei lapte gratuit si este foarte bine. Bebe creste bine, e sanatos si-i place tare mult gustul. Eu am comparat laptele ala gratuit cu aptamilul pe care-l am eu in casa si au compozitiile asemanatoare, deci nu trebuie sa-ti faci griji ca nu ar fi bun... Mergi la dr si spune-i ca vrei laptele gratuit! Trebuie sa te treaca pe o lista si in fiecare luna iti va da reteta pe baza careia vei lua lapticul. Lorex felicitari pentru dintisor! Iuria este superba! Am vazut si filmuletul, asa facea si Sebi, acum a invatat alta smecherie pentru deplasari, uite aici care e noua lui distractie din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian www.youtube.com/watch?v=qBT23OL7Co0" target="_blank">filmul botezului O mama e acea persoana care poate lua locul oricui, dar nu poate fi inlocuita cu nimeni ~ Cardinal Mermillod AMR 1 kg... si apoi inca 3, daca se poate |
Ce scump e Sebastian
Si Arthur face ceva in genul asta dar nu reusesc deloc sa-l filmez
rapidistului
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
danyelana spune:
citat din mesajul lui al3csa Meniul de azi .. a inceput sa-mi placa treaba asta 12:30 (asa cum v-am obijuit noi la masa de pranz papam micul de jun ) - Branzica de vaca cu smantana fagaras + 1/2 banana + 1/2 para + 1/2 nectarina Iar la 16:30 vom avea - Supa la care am adaugat si pastai de fasole ca va tot aud pe aici sa vedem reatii. Ieri a papat extraordinar de bine .. 2 mese de vreo 250 gr + 2 mese de 180 ml LP + 1 masa de 150 ml LP si ca dovada a facut kk de 3 ori Cu dintii cred ca deocamdata stagnam .. s-a mai linistit nu mai e asa de marait, doarme mai bine, si nu se vede nici un colt .. doar gingia umflata si 2 punctulete mici albe dar nu se vede la la evyme Lorex ce sa zic e dementiala Iuria .. Se tareste si Yannis dar nu asa ... la el e ca la armata taras pe coate si de cele mai multe ori cand doarme .. ce sa mai am ramas cu gura cascata cand am vazut-o. de Yannis Andrei (23.01.2010) DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!! Povestea nasterii O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine" -Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay" "Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis [url=http://lilypie.com][/url] |
Ce bine papa Yannis
Charles Baudelaire
danyelana spune:
citat din mesajul lui blue_flower Salutare la fete, Vazut pozeee...frumoase...vreau si eu piscinuta pt Dani! Felicitari pt dintisori...cui i-au iesit. Iar nu stiu sa nominalizez. BEA - imi pare tare rau ca treci prin toate astea. Putere multa si rugaciune multa. Si aminteste-ti ca niciodata Dumnezeu nu da mai mult decat putem duce. GMILADY multumesc de lamuriri, am citit si eu link-ul de la ALICREDO, se pare ca peste 6 luni fac fata nitratilor care oricum se gasesc peste tot. Voi incerca sa ii fac la abur. Acum vine o alta interbare: daca nitratii ies in apa, daca facem legumele la abur....ce se intampla cu nitratii? raman in leguma, nu? sau se evapora?! Cine stie chimie mai multa?? I-am luat in uichend din Ikea gardut pt scari, ca misuna prea tare prin casa si trebuie sa protejam minunea de baiat de scarile alea urate!! Voi dati drumul la aer conditionat in casa pe caldurile astea? Ca noi nu putem sta fara. Si azi dimineata tusea nitel bebe. Maine mergem la vaccinul de 6 luni, sper sa nu se lase cu urlete. Va mai zic ce vorbesc cu pediatra. I-a dat soacra ieri branza de vaci facuta cu lamaie din lapte pasteurizat cumparat , cica a mancat bine, si la 11 cu fructe si la 3 cu legume. Vreo 2-3 zile nu ii mai dau nimic nou. Azi se schimba tura la noi, vine mama si pleaca soacra. Sunt ferice! Desi m-ar bate Dumnezeu sa nu fiu recunoscatoare ca imi sta cu bebele. Dar na...ca soacra cu nora. Oricum, o sa mai vina, prin septembrie, vreo 2-3 saptamani. Tot cautam scaun de masina, ca in scoica nu mai incape. Si am gasit pe net, pe nichiduta punct ro, un scaun misto de la inglesina cu 5 mil. Chiar e ok. va pup. de Daniel, n.01.02.2010, 3500gr, 51cm |
Nu e prea mic sa-l pui deja in scaun de masina cu fata la drum? Noi mai asteptam pana aproape de un an.
Charles Baudelaire
danyelana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Yasmine
Eu la cel mare nu am facut absolut nimic, la 3 ani a facut el singur tot jucandu-se pe acolo. Nu am avut niciodata nici o problema din cauza ca nu am facut de mic. Aici nu se incurajeaza decalotarea, fimoza pana la 2 ani e fiziologica. >>Daruieste lumii un zambet si toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin C+AN+YS+ML |
Merci
Charles Baudelaire
Yasmine spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui danyelana
Nu e prea mic sa-l pui deja in scaun de masina cu fata la drum? Noi mai asteptam pana aproape de un an. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire Arthur, l'amour de papa et maman |
E mult prea devreme pt scaunele in directia de mers, am mai scris, atita timp cit capul este sustinut total de scoica, e indicat sa ramana in scoica, abia cind e atit de mare, ca ceafa depaseste scoica, TREBUIE mutat in scaunel, nu cred ca e cazul la baietelul tau.
E vorba aici de protectia gatului si cefei, pe care un bebelus de 6 luni nu le poate tine singur in cazul unui impact.
simplicity spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 de dragoste ce sa mai vorbim.....no comment...........sigur ca nu o sa il privez de iubirea mea si sper ca pana la urma dupa atata necaz sa iasa soarele si pe strada noastra, sa vina tati acasa si sa incepem o new life together, all the threee of us......si sa ne iubim si sa il iubim si sa stim sa pretuim sanatatea si sa invatam sa multumim in fiecaRE zi pentru painea noastra cea de toate zilele, si sa cerem sa fim sanatosi, ca vorba aia, sanatate, ca e mai buna decat toate.................. si sper inca, sa se insanatoseasca si sa nu fie cazul de internari pe viitor, sa se poata griji si sa aiba grija de sanatatea lui si sa am si eu grija de el................ doamne ajuta si pe noi si pe toata lumea care are probleme................. Am atata dragoste sa iti ofer, incat nu stiu daca o sa imi ajunga zilele ce le mai am, sa te pot iubi...dragul meu copilas... |
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
satulica spune:
salutare! ma bucur sa va citesc totusi aici...
eu nici dupa cortina n-am mai stat zilele astea; madalina mi-a facut febra peste 38 - sambata si duminica; luni pediatra mi-a dat amoxicilina - ea zice ca e infectie urinara , pt ca e febra fara nici un alt simptom (bine, febra si un pic cam somnolenta si fara energia ei obisnuita)
am inceput tratam ca era mult sa mai stam dupa o urocultura si antibiograma; dupa tratament asteptam cateva zile si facem si analiza sa vedem ce iese - noi speram sa fie bine
acum mananca mai putin (si nu prea cu pofta), face kk des si moale, azi-noapte a dormit mai binisor, in sfarsit
a mai patit vreun pufulete asta?
simplicity spune:
Lorex
Felicitari pt dintisor!!!
simplicity spune:
Alexutza,cred ca in cap trecut spuneai daca se poate congela compozitia de mere/pere/scortisoara(reteta trimisa de mine),noua ni s-a spus ca se poate congela...ideea e ca fructele le fierbi,cred ca de aceea se si poate
simplicity spune:
Ce frumos face Bobitza,hopppppp topppppppp....bravoooooo