Nu stiu cum santeti voi, insa si eu si sotul meu si (ceea ce mi se pare ingrijorator) copilul, suntem cam satui de semenii nostri(mai precis de o anumita categorie ubicuitara). Din fericire exista locuri inca neatinse de Civilizatia Manelista si de Cultura Gratarului, nevizitate de burtosii cu ghiului si lanturi de aur. Daca stiti astfel de locuri salbatice, neumblate si totusi confortabile, va rog sa-mi spuneti si mie. Eu am gasit cateva locatii- Comandau, Plaiul foii, Poiana Marului.
Voi??
Daca as face un top al celor mai frumoase si nealterate locuri, cred ca Bisoca ar fi pe locul 2 (dupa Ciocanu- un satuc de langa Bran). Probabil ca mai sunt multe locuri asemanatoare. Alte propuneri?
barajul de la Zetea (in Harghita), unde peisajul e mirific vara si imi imaginez ca arata superb si iarna (n-am fost acolo iarna). sunt niste cabane cu un design superb, cu semineu si cred ca e placut sa stai iarna la foc (zetevar nu stiu cum se numeste locatia)
zona cu Garana, Valiug, Crivaia, Trei ape (in Semenic, aproape de Resita) - ai padure, lac, soare si umbra, liniste multa si ceva confort.
Comandau e si pe lista mea de placeri.