Albinutze de Mai-Iunie 2009(85)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Andata, nu mi-ai zis, ai primit piscina?

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Dici tocmai am trimis pm

Mami de un fecior, o fecioara si o scumpa racusoara

Poze cu noi
blog de mama
Si ingerii au nevoie de ajutor
Blogul lui Mihaita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Eu sunt binisor! Sambata am stat toata ziua in pat! Pe seara mi-am revenit! Cred ca mi s-a tras de la caldura , dar l-am luat de cateva ori in brate pe Matei vineri(de drag, nu o mai facusem de mult, de obicei il tin cand stau pe canapea)! Vreau sa va zic ca mezinul e asa lipicios! Vine, ma mangaie, ma pupa! Numai ce ne-am dragalit!

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

Citat:
citat din mesajul lui andata

Acum insa tot stau sa ma gandesc ce o sa fie fie-mea, ca a ales o papusa (gen Barbie), apoi 2 pixuri. Unul l-a pus nasa si unul mama, ca cica e mai frumos colorat. Si ea le-a luat pe amandoua. Banii nu i-au placut, i-a dat la o parte
Care se baga la interpretare?

ma bag eu..chiar daca eu pe sebastian nu l-am pus sa alege nimic ca am uitat

ioana va deveni un designer de haine super mega scumpe! o a 2 a karl lagerfeld, donatella versace,etc barbie = fotomodelele care vor presenta moda ei (--> la care le face design-ul cu multe multe pixuri)

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009 http://b1.lilypie.com/1dPfp2.png
Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ertina spune:

Buna seara, dragi albinute !

Iaca am intrat si eu la ceas de seara sa va salut si sa urez, in primul rand, noilor ( alynta, ioana, relusha, tania, dana mi ) FELICITARI si sarcini usoare...Toata admiratia din partea mea

Noi ne petrecem majoritatea timpului la plaja, in parc nu mai putem merge din cauza caldurii.
Puturoasa mea inca nu merge in picioruse, abia la 1 an a inceput sa mearga de-a busilea ...v-am zis eu ca seamana cu ma-sa . Si eu abia pe la un an jumate am inceput sa merg in picioare...Dar nu ma plang, mai am nevoie de pauza Tot 2 dintisori avem

In rest, ca de obicei, cuminte, trancane toata ziua pe limba ei, plus cateva cuvintele ( mama, haida-haida, da-da-da, papa, ham-ham, apa ).

Andata, eu as interpreta alegerea ioanei astfel :
Scriitoarea JK Rowling va fi uitata cu desavarsire cand Ioana va incepe sa scrie carti pentru copii . Ma bucur ca sotul si-a gasit un job

O seara placuta si racoroasa tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Seara buna

Am aterizat si noi azi de la tara franti de oboseala . De fapt Razvan mai relaxat pt ca s-a balacit toata ziua in piscina. Cum facea ochii dimineta , primul lucru care il spunea era ATA (apa) si cum iesea in curte, directia piscina. M-a terminat. Azi cand am ajuns acasa, nici nu am intrat bn in casa si baiatul vroia baie ATA- ATA. Binenteles ca nu aveam tmp de el si atunci ca sa-si atinga scopul, s-a pus in fund la usa baii si a lesinat de plans spunand mereau ATA. Pana la urma l-am pus in cada cu o palma de apa si mi-am luat grija.
Cand am timp am sa va pun cateva filmulete.

Alynta f fumos costumasul. Stai linistita si nu mai face efort, Maria trebuie sa vina pe lume de ziua SF Feciore Maria (15 aug) ca doar ii poarta numele nu???

Bebe Becacum e la ZArnesti? Am fopst si eu intr-o tabara cand eram cam de varsta Rebecai si de atunci nu am mai ajuns in zona, dar am niste amintiri frumoase de acolo. Si mi-au ramas in memorie niste peisaje superbe. Vacanta placuta
Ce mai face burtica? Ai reusit sa anunti familia pana la urma sau inca e la stadiul de surpriza??? (sau poate ai povestit si am sarit eu peste???)

Philipcum a fost cu barca, ati fost la pescuit?? Imi place de voi ca tot timpul iesiti in natura, cu cortul, cu barca...f frumos. FELICITARI

Tiana sarcina usoara si la termem cu un bb sanatos

Deea 24 multumim frumos de aprecieri.
Tu nu ne stui nimic de micutul Darian. pt el.

Crissuperba rochita , iar miruna e bestiala Parca e din povestea CENUSAREASA, a ramas cu un pantofior

Andata ma bucur ca esti mai bn si sotul si-a gasit serviciu (e bn si mai putin decat deloc). Cat despre interpretari...eu nu ma pricep la astea. Doar sper sa fie ceva de bn.
Si noi am luat motul lui Razvan, dar cred ca am uitat sa va spun si a ales asa: cartea, mouse si apoi chile de la masina. La noi interpreteaza cineva??

Alynta stiu ca e tare greu cu dragalasii astia mici ai nostrii, dar incearca sa nu-l mai ridici in brate, e eu efort destul de mare. Puteti sa va dragaliti si stand pe pat, sau altfel, dar nu mai depune efort. Las-o pe MARIA sa vina la termen

O seara placuta va doresc si o saptamana frumoasa si nu prea calduroasa.

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

http://picasaweb.google.com/sorilea73

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare! O saptamana buna!
Ertina multumesc! Ce fain ca aveti marea aproape! Eu sunt mare rata! Si baietii intocmai! Iti facem o vizita la vara?!
SoriLea eu sunt nascuta pe 14 august, daca fata vrea pe 15 nu am nimic importiva, doar ca nu i-am pregatit garderoba si patatul- spalat, calcat... Dar nu e chiar o problema! DPN-ul ar fi pe 5 sept! Acum pe 16 aug cand merg la control sa vad ce zice d-ra dr! Sunt nerabdatoare! E tare greu cu ditamai burta intr-o vara caniculara! Bine ca azi e mai racoare!
Ioana si eu sunt curioasa daca familia a primit mare veste si cum a reactionat!

Alina-Mirela 36+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Buna dimineata!
Ma tot uit la poze si ma minunez ce copii mari avem. Cris, ai o adevarata printesa. E foarte frumoasa rochita. Cezara se impiedica in rochite lungi, oricat de largi ar fi, asa ca mereu are cate una din care i se vad chiloteii
Alic, Cezara inca mananca fructe dimineata, cu biscuiti. Eventual si branza de vaci, dar putina, ca nu-i place.
Eu imi muncesc creierii sa-mi vina idei ce sa-i mai fac la pranz, ca ea ar manca numai ciorba cu perisoare. Felul II nu-i prea place, nici piureuri, nici mancarici diverse, mai merg ardeii si dovelceii umpluti, dar cu multa zeama.
Alynta, Si la noi e racoare azi, dar parca sta sa ploua. Ertina, te invidiez pentru balaceala si plaja ... acus ajungem si noi la mare.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20Love%20DC&page=4" target="_blank">I LOVE DC participam la concurs - ser 1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

fetelor,eu-s cu treba..mancare pentru noi,pentru pitica,copt vinete si bagat la congelator pentru la iarna,joaca cu pitica, si cel mai naspa...sa supotam caldurile astea invernale

elena stiu ce contine,de fapt nu cred ca mai e ceva pe piata care sa nu contina cel putin un E dar nici sa o tin asa fara una si alta la nesfarsit nu pot..totusi nu fac abuz ci ii dau cate putin
andata 2 pixuri?????uauuuuuuu...inca ma gandesc,ma bucur nespus ca si-a gasit sotul de munca si aproape de casa si familiemulta sanatate si te asteptam cu pozeeeeeeeeeee
sorilea de fapt cu pantofiorii aia trebuia s ao gatesc la nunta,numai ca am constat ca-i sunt mici nici nu a apucat sa-i poarte macar o data si ea
andreea si a mea se impiedica in rochite oricat ar fi de scurtee de coma,ii place cel mai mult sa stea la bucile goale

brotacul tero-sectoristMIRUNA(29 mai)

Teroricul sectoricios are 1 anisor

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

Am luat azi analizele lui Razvan si 4 din ele au valori marite. Colac peste pupaza, dr lui e in CO si nu ma poate ajuta.
Va cer voua sfatul, poate e careva printre voi care stie medicina si imi poate spune si mie cauza.

Electroforeza proteinelor serice - Alfa 2gl%- rez. 16.4%-val.normale 9.5-14.4

Hemograma cu form.leucocitara,Hb,Ht,indici si reticulocite:
- Largimea distributiei eritrocitare - rez.15.2%-val.normale 11.6-14.8;
- Monocit - rez.17.6%-val.normale <_10;
- Monocit - rez.1.71mii/ul- val.normale 0.3-1

Astept cu sufletul la gura sa aflu ce si cum, ca pana lunea viitoare cand vinea dr. MOR

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

SoriLea - Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://b2.lilypie.com/GcAYp3.png

http://picasaweb.google.com/sorilea73

Mergi la inceput