"Abdomen extra-plat (35)"
Raspunsuri - Pagina 21
emaaimee spune:
mi-a placut si mie Book of Eli, la scris la recomandari pt allure
am facut sport o ora, 3.2mile( inmultit cu 1.6 sa iasa km in 30 min banda cu wrist/ankle weights pe care le port tot timpul cand fac sport. 6 exercitii cu dumbells. ceva ex pt picioare, cu banda elastica. apoi 4 ex ot abs, total 250 abdomene.
m-am dusat.
Cina: supa miso cu legume, quinoa& porumb, mazare& cateva linguri din mancarea de fasole k imi era pofta
am spalat niste rufe delicate la mana si gata stau la un o comedie romantica la tv- Muriel's wedding.
mi-ati dat de lucru cu Shelter, sa il caut.
nu am vazut pozele Lumi, o sa ma uit.
Deus si mie imi trebuie pantaloni noi, aceeasi "problema", futura
va pup
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
emaaimee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikole vai Xio, arata demential nenea ala din link, al carui nume imi scapa...singurul blond pe care il gasesc atragator...hmmm...putin spus iaca inca un pacat la catastif eu vin de la...jogging, imi tremura picioarele de numa...am fost la endocrinolog, se pare ca sufar de hipertiroidism,asta imi lipsea, mai am de facut niste teste, si apoi sa vad ce tratament urmez! medicul considera ca am si un pui de depresie de dus in spate, insa spune el ca un dezechilibru hormonal intretine ...dezechilibrul emotional...asta pe langa efectul n-mutarilor de stari, tari, mod de viata, etc din ultimii ani. so...nu mi-am miscat fundul zilele astea, va spun ca tanjesc dupa o ...sala, efectiv am nevoie de o iesire, de o sauna,o piscina, o balaceala, ceva.... e frectie la picior ce fac eu in casa, sincer... fug la umflat baloane, azi e ziua lui Kevin si ii facem o mica petrecere, cu invitati de onoare:mami, tati si Luana suuuper ideea unui mail comun cu drag! Nikole, mami de Albastrel si Albastrica SA-L AJUTAM PE ANGELO www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI |
La multi ani lui Kevin, distractie placuta. cati ani face?
ALAPTATUL HELPLINE
de piticotu' uriash
m-am facut maricica Floricele frumusele
POVESTEA MINUNII
Elena_R spune:
La multi ani lui Kevin, Nikole! Distractie placuta!
Deus ar fi fain sa existe o camera ascunsa sa ne clatim si noi ochii
Lumi, DA, Inception e super tare! Genul de film care te face sa gandesti si ai ce povesti dupa aia. Iar de Leo ce sa mai zic.. Olala intr-adevar!
Ia sa vad si eu ce e cu Shelter asta, desi nu ma omor prea tare dupa Jonathan asta...not bad enough for me hahaha
Am plecat la antrenament!
z333 spune:
La multi ani lui Kevin, Nikole!! Sa iti traiasca si sa fie sanatos
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
z333 spune:
de la kefir mi se trage Magne:-))..merci
I'm smilin' cuz I love it~ every day!
Fitness is not a luxury, it's a necessity!
http://www.youtube.com/watch?v=CvEWuheF8vc&feature=related
kid spune:
Buna fetele,
scuze ca dau buzna la voi cu o rugaminte, insa nu m-am prins dupa ce programe lucrati. Ma puteti ajuta cu niste linkuri?
Multumesc
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!
magneB6 spune:
raport:
MD: iaurt cu granola dulci ( din comert ) + cafea cu lapte.
snack: 2 bomboane ciocolata ca au fost la servici + cola
pranz: sushi
snack: 2 ciorchini struguri mari
cina: mancare de vinete asiatice + orez
Macrina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Allure eu abia m-am trezit...am gasit ceva frumos si inspirational, o familie intreaga facind sport (P90X of course :)) si ce rezultate faine au avut! sint simpatici aia mici exact! femeia are 4 copii si a reusit sa gaseasca timp si ambitie http://www.youtube.com/watch?v=XnuTOAOoWJM |
Allure, mersi de link, mi-a dat un sut in fd putin
Dar vad ca tipa nu a facut talie, doar a dat sunculite jos si a facut muschi.. io as fi vrut si niste talie
Arat exact ca tipa aia (inainte), burta si no butt
Acu, intrebare intrebatoare... cat timp se mentine tipa aia in stare buna? Adica ce alte exercitii de mentinere sunt? Doar n-o sa faca toata ziua P90X...
Eu am ajuns la 63,5 kg, doar cu mancare gen Deus, mai putin sucurile alea de le faceti voi la storcator.. Eu am Lalane si nu prea il folosesc.. pai ala scaoate pulpa din fruct, ce mai ramane?
Mie imi place mai mult blenderul si mai mult sucurile de fructe (ca-s dulci of course).. Nu prea gasesc telina pe aici, patrunjelu cica nu-i bio, etc..
Dar cred ca nu-i bine ca au cam mult zahar (fructele)...
Nikole, la multi anisori lui Kevin, sa fie sanatos si iubaret
Prentru cine are parola, o vreau si eu.. desi, doar sa-mi clatesc okii ca nu pun poze cu abdomenu meu
Ce vorbiti voi, tipul ala nu prea imi place, arata prea bine.. Genul meu e Hans Matheson, l-a vazut cineva in Dr. Zhivago?
Gata, pun mesajul ca-l crosetez de 4 ore..
A.. sport azi: spalat carpeta cu vacuum, si ab ripper..
Mancare:
dim- 2 feliute paine cu avocado
intre: pepene rosu
pranz: o farfurie de ciorba de fasole+ceapa
seara.. o sa vad.. poate quinoa
Fug la treaba,..
nikole spune:
Multumim fetelor!
Kevin face 3 ani astazi.
Nikole, mami de Albastrel si Albastrica
SA-L AJUTAM PE ANGELO
www.tlig.org/ro/ro3pryrs.html" target="_blank">CELE TREI RUGACIUNI