Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Oricum sper sa iti gasesti pana la urma un medic in care sa ai incredere si care sa se poarte asa cum trebuie!

_
BB e deja pe drum
Roxana 16+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

pai la medical city ziceam ca e maine Ralu..mai e si la alta clinica ?
sau are cabinetul lui ?

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

sa sti roxx k e tare bine sa ai un medic care chiar isi da interesu si iti rasp la orice ora, pe care sa te poti baza ca nu te lasa cu ochii in soare, ca isi face meseria cum trebuie si in care sa ai incredere

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

ms mult roxx
o sa merg pe ideea de gine barbat..am vazut diferenta
stiu ca nu sunt toti sau toate la fel ..nu ai cum sa iti dai seama
imi pare bine ca la tine e totul ok..mi-as fi dorit si eu sa merg de la inceput la unul si sa raman la el..da numa peste naluci am dat

Simo 18 +

Mergi la inceput

luni e la medical city, marti la academica, si vineri are o clinica micuta pe la floreasca
ti-am zis, la medical city nu stiu sigur dc il gasesti k parca a zis k pana pe 16 nu se duce k e in concediu. pt aia.
acu incearca si vezi unde gasesti liber.

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta

Mergi la inceput

gagici eu ma bag la somnic
k mi se inchid ochii
ne auzim maine
noapte buna si vise placute

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker

Mergi la inceput

am inteles acum ...

ma bag la somnic..m-au luat iar arsurile de mor
sa fie de la rosii ? de cand sunt gravida am facut o obsesie pentru branza cu rosii..azi am papat de 2 ori
maine dim la trezesc la 7 sa imi duc soatza la birou..iau si fata cu mine ca la intoarcere sa ne oprim o ora in parc pentru ca e racoare pe la 8-9 si mai tarziu nu mai iesim
pe urma trec sa iau ceva de papa..m-am gandit si ce fac papa: tocanita de cartofi cu legume..si vreo 6-7 ardei umpluti, ca am amestecul in congelator

somnic usor si linistit

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluKara spune:

eu reusesc sa intru de obicei numai la ore de astea imposibilee...pasare de noapte scrie pe mine.....

legat de ce va povesteam cu socrii. nu soacra e atat de problematica(a doar ma bate la cap cu ce am voie sa fac sau sa nu fac daca sunt gravida....mai mai sa ma alerge prin casa ca de ce mai port tocuri si de ce vreau si eu un pahar de bere ....cu a o sa am discutii mai lungi cand vine bebe, ca va tine mortis sa imi explice cum la 3 luni poti sa ii dai copilului supa cu paine, mancare gatita, ca vai doamne pofteste daca miroase in casa...)mai problematic e socrul pe care imi cam vine sa il strang de gat.

si acum sa va povestesc. eu nu m-am dus azi in vizita la ei pentru ca toata ziua m-am certat cu chiuveta si simteam ca pic din picioare. asa ca s-a dus Mario singur. si bine ca s-a dus singur. nici nu a apucat sa intre bine in casa si deja l-a luat ta-su la rost (a fost plecat din tara nenea socru de la craciun) ca da, de ce se insoara cu mine, ca nu sunt buna de nimic, ca se da dupa mine, ca ce nu putea sa ma oblige sa fac avort, si ca nu stie sa ma puna la punct cu niste palme ca eu nu ar trebui sa am nici drept de decizie nici altceva, ca pe noi tre sa ne cunune nasii lui de botez, ca altfel nu se poate iar daca mie nu imi convine ....se mai gasesc femei pe lume. evident s-a lasat cu scandal. soacra-mea s-a pus pe jelit la comanda iar restul lumii (fratii lui Mario si alte rude) se faceau ca ploua.

buuuun, si se intoarce mandrul meu intr-o juma de ora acasa cu o falca in cer si una in pamant. rezultatul final, cred ca nenea socru tocmai a primit ignor de la fi--su dupa ce i-a strigat cand a iesit pe usa ca nu mai are ce calca pe acolo si ca de azi inainte nu mai e copilul lui.

cred ca daca eram de fata ii rasturnam o sticla de apa in cap. si ieseam frumos pe usa si uitam si adresa.

ce ma enerveaza cel mai rau e ca maine trebuie sa mergem cica sa clarificam lucrurile si sper din sufltet sa reusesc sa ma abtin sa zic ceva nepotrivit. eu sunt mai dintr-o bucata si nu prea stau bine cu linguselile si solutiiile de ompromis.

am uitat si sa va zic ca mandrul meu a avut o pseudo forma de relatie cu parintii lui, de 3 ani de zile daca ii vede o data pe luna iar cu tatal sau nu este altceva decat un abuzator fizic si verbal de familia sa cu tendinte spre alcoolism.macar asa stiu sigur ca nu exista aproape nicio sansa ca Mario sa inceapa sa plece urechea la ce zic ei pentru ca iontotdeauna le-a renegat comportamentul

faina familie de socri, nu? pariu ca ma invidiati....

si nu stiu de ce dar am asa o vaga impresie ca dupa ziua de maine se vor intrerupe orice fel de relatii dintre mine si ei si dintre viitorul nepot si ei. nu am nevoie de altfel de persoane in preajma copilului meu chiar daca sunt rude de sange. chiar nu vreau. si daca ii aud cum il indeamna sa ma loveasca si sa ma puna la locul meu ca femeile nu au dreptul ;a replica deja ma vad cum scot flacari si pe urechi nu numai pe nas....

iertati-ma ca v-am plictisit dar simteam nevoia sa ma descarc inainte de a adormi

va

Raluca 15s

Mergi la inceput

neata ..v-ati trezit ?

Ralu...nasoala poveste..cum sa invete mai tatal pe baiat sa isi loveasca femeia ??? incredibil
eu as zice sa nu mergi azi nicaieri..nu cred ca esti in starea potrivita de a auzi astfel de bazaconii..lucrurile s-au pus la pct aseara intre ei..s-a vb de tine si te-au jignit destul fara sa fi de fata..nu cred ca merita sa le treci pragul daca au un astfel de comportament . el incearca sa isi invete copilul sa ii ia din comportament, sa isi jigneasca si sa isi bata nevasta ca na..noi femeile tre sa fim supuse..e incredibil

Simo 18 +

Mergi la inceput

soacra-mea poate sa fie cat de ciudata..ea intotdeauna si-a invatat baietii sa isi repsecte sotiile..daca unul din ei indrazneste sa ii zica sotiei da-te mai incolo de fata cu ea ii ia la palme..

ex..cumnatul meu anul trecut vine si el obosit de la discoteca (fusesera impreuna), cand ajung acasa el in gluma se aseaza pe fotoliu si ii zice ei razand ''desfa si mie sireturile mai nevasta''..dar chiar razand..nu a apucat sa isi termine fraza ca masa din spate pooooc o palma dupa cap de era sa-l arunce de pe scaun (barbat la 26 ani..am ramas socati. I-a zis ca femeia nu e sluga lui..daca mai face asa ii arata usa si sa nu il mai vada. Tatal lor e si mai si..un om cu un deosebit bun simt, care nu te-ar deranja pentru nimic in lume. le tine morala atunci cand noi ne plangem de baieti ca sunt imprasiati sau pierd orele cu jocurile pe calculator.
Conteaza foarte mult spiritul si atmosfera in care sunt crescuti.
Socrii mei si acum vb cu ''puiule'' sau ''iubitule'', se iubesc foarte mult si arata asta..iar baietii sunt la fel de iubitori si ''lipiciosi'' ca ei .

Simo 18 +

Mergi la inceput