Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (39)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shines spune:

Ana..nu ii da dreptate in ceea ce spune ..
incearca sa o faci sa vada si lucrurile frumoase si importante din viata ei (trebuie sa aiba macat um motiv)..singura problema ramane comunicarea..exteriorizarea
atata timp cat nu vb deschis despre probleme..ele nu dispar, se accentueaza

de ex..io
care urlu mereu cat ma tin tastele aci cand am cate ceva
si imi revin pe urma datorita voua

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

A, greseala mea, ai scris "Nu suntem ca 2 surori", iar eu am citit "Noi suntem ca 2 surori"...am mai citit o data si mi-am dat seama ca e probabil bedtime pt mine, ca am inceput sa inteleg pe dos...

_
BB e deja pe drum
Roxana 16+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx26 spune:

Si in cinstea faptului ca am inceput sa fiu pe langa subiect, ma bag la nani. Ce bineee e in concediu! Dar m-am si aglomerat, ca vreau sa le fac pe toate pana joi cand plecam...Maine la cumparaturi, pt necesarul de vacanta!
Pupici pt fete, alta viata daca nu mai merg la serv, pot si eu sa tin pasul cu voi aci la scris!
Noapte buna!

_
BB e deja pe drum
Roxana 16+ cu
bebe creste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Da,asta ar trebui sa fac,numai ca nu-i poti scoate unui om cuvintele cu clestele.
Are o varsta,e singura,locuieste cu mama,are un job mediocru,va dati seama ca astea adunate au pus-o la pamant.Plus ca il ajuta si pe taica-su cu bani.Plus prietenele ei,toate cu copii sau gravi.Si pe mine m-ar dobori.
Rox,eu in general n-am prietene,maxim amice.

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

nbuna roxana si vise placute

Simo 18 +

Mergi la inceput

nici eu nu-s cu prietenele..o singura prietena am avut de prin clasa a 2-a pana acu mari cand ne-am maritat..desi am schimbat orasele..am tinut leg cum am putut..prima data prin scrisori, apoi tel..acu net..dar s-a pierdut mult din legatura de atunci si sunt dezamagita, ea nu are o viata tocmai frumoasa si nici nu face nimic sa schimbe asta..eu nu sunt de acord..si de aici nu mai suntem pe aceiasi cale
ba ma acuza chiar ca eu sunt fericita si nu stiu ce inseamna
am multe cunostinte cu care vb ocazional si colegele de la servici
desi nu s-ar parea..nu sunt atat de lipicioasa de oameni..plus ca am impresia ca toti mint si urmaresc ceva (pt ca numa asta am intalnit pana acu din pacate)

Simo 18 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shubulina spune:

Ah,nu ca am imoresia ca-s oamenii mincinosi.Dar cum poti fi prietena cu cineva care la 27-28-29 de ani tot ce vrea e sa fie intretinuta sau maxim sa fie animatoare in club?Majoritatea fetelor care le cunisc sunt asa.Plus pitipongeala aia de prost gust (pentru mine cel putin).

14+

Cu Dumnezeu inainte!

Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

capitolul40

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput