Albinute & bondari de mar-apr '07 (146)
Raspunsuri - Pagina 7
madybulancea spune:
MAMA AZI INCEPE CHIMIOTERAPIA!!! DOAMNE AI GRIJA DE EA!

Poze Razvanelu vechi
poze razvanelu noi
ioanaradu spune:
buna! 
mady 
stefimic la multi ani! sa fi sanatoasa!
pisi depinde cat de departe vrei sa ajungi. ti-as recomanda www.pensiuneana.ro/" target="_blank">aici sau www.pensiuneavrajamuntelui.ro/romana/romana.html" target="_blank">aici sau www.pensiuneacraiul.ro/home.html" target="_blank">aici.
diana tinem pumnii la analize.
sa aveti o zi buna!
tzuna spune:
Gradinite particulare vs cele de stat.
Si eu am fost putin dezamagita ca o car pe Maria dupa mine pana in Militari pentru a fi sigura ca este la o gradinita buna (e de stat) si nu ne permitem sa o dam la o gradinita particulara. Ma si interesasem de gradinitele particulare din Titan, am si incercat una (care era ok dar Maria avea numai 1 an si 7 luni si era mult prea mica pt gradi).... dar in urma recoamndarilor imi ramasese gandul la gradinita Joe. Era apropae, auzisem numai de bine de ea si tot asa. Din fericire Mariei ii merge bine la gradinita din Militari si va continua acolo , cat despre Joe , avem 2 copii de la bloc care merg si nu mai e ce era. Cel putin acum in vacanta nu au activitati, copiii sunt tinuti pe scaunele, pretul e f ridicat (750 lei program pana la ora 13.30) plus optionalele care se platesc si sunt si f scumpe (15 lei ora de dans).... Iar educatoarele iar nu par f bine pregatite, au pedepsit un copil (scotandu-l din clasa)chiar in prima lui zi de gradinita pentru un lucru nu f grav (scosese limba la alt copil)... asa ca uneori poate fi mai rau la o gradinita particulara decat la una de stat. Dar si dc gasesti gradinita particulara potrivita cred ca merita toti banii.
Eu sunt PRO gradinita dar nu in orice conditii si doar de dragul de a da copilul la gradinita. Trebuie sa existe un echilibru intre joaca si activitati , masa sa fie ok, personalul bine instruit etc.
Noi plecam maine la Piatra-Neamt cu o oprire langa Miercure Ciuc la niste cunostinte.
Mady- multa sanatate mamei tale.
rein spune:
Mady, ce stare de spirit are mama ta? vorbeste despre ce simte? o doare ceva? ar fi bine sa dicutati mult, sa nu ocoliti subiectul, dar cu expresii optimiste. Sper sa fie bine dupa tratament.
rein spune:
Nuuu, sa stiti ca eu nu am deschis subiectul gradi prticulare versus cele de stat. Nu as putea sa generalizez, iar starea invatamantului s-a vazut in rezultatele de anul asta deopotriva ale elevilor si profesorilor.
Eu am scris, insist, despre gradi de stat la care il am pe Petru (una cotata f. bine) si gradi particulara la care il duc luna asta pentru un curs de vara absolut special. Nu oriunde, nu peste tot si nu vreau sa starnesc polemici.
rein spune:
Pisi am si eu o lista pregatita cu pensiuni pentru cand o fi si s-o putea:
www.turistinfo.ro/sucevita/cazare-sucevita/pensiunea_montana/poze-pensiunea_montana-c26537.html" target="_blank">aici
www.dracul.ro/" target="_blank">aici
www.corabia-piratilor.ro/ br / " target="_blank">aici
www.casabunicilor.com/cazare.html" target="_blank">aici
www.pensiunea-septembrie.ro/ br / " target="_blank">aici si
www.pensiuneaandreea.ro/" target="_blank">aici
roxanici spune:
La Multi Ani Catalina sa te bucuri de minunile tale pana la adanci batraneti - scuze de intarziere
Mady, multa putere mamei tale si tie sa rezisti langa ea.
Rein, da nici nu-s frumoase zonele pe care le-ai ales![]()
gradi de stat, gradi particulara...cupilu sa fie fericit si tratat cum trebe. se poate si asa si asa si intr-un loc si in altul.
rares merge la particulara cu predare in lb germana - am ales pt ca aici puteam sa il lasam pana la 6 seara si pt ca in anul in care l-am inscris avea 2 ani jumate si la gradi de stat nu mi l-ar fi primit.
Acum nu mai pot de dragul lui cand il aud cum canta in germana.
io tot asa...ma topesc de dorul lui...sapt viitoare vine acasa, cel tarziu vineri in fct de cum mai rezista si el ca cica vrea sa il duca in parc.
cam atat ca i'm not in the mood....
mama lu' Rares (23.03.2007) & Horia (21.06.2010)
rein spune:
Vad ca 2 nu merg, merita vazute si astea, le pun iar, una unde neaparat vreau in viata asta, pensiunea-septembrie.ro si alta care pe pisi s-ar putea sa n-o intereseze prea tare corabia-piratilor.ro ca e la mare.
Si iata veste: mi-a iesit in seara asta prima paine crescuta cu bolta, ca un cozonac. Poate din cauza ca e facuta cu faina pt cozonaci
.
Stiti ca era o vorba: 'unii mananca in fiecare zi cozonac'(fara legatura). Cred ca de asta nu-mi crestea prea tare ca nu puneam faina de crescut. Eu fac paine in mod obisnuit cu faina neagra si de secara. Probabil la astea nu trebuie sa am pretentii sa creasca? hai fetelor, ziceti, voua va creste ca in poze cu faina normala+neagra+secara+seminte?
scuze de off-topic.
Kitty spune:
Rein nu, nu creste chiar asa daca pui faina grea. Cel putin noua asa ni se intampla.
Roxi...chiar daca te enervez tot te
sa-ti mai treaca dorul de Rares.
radcarmen spune:
Sara buna!
Va citesc dar nu am starea sa scriu. Imi pare rau ca sunt probleme de sanatate. Mady, trebuie sa aveti credinta ca mama ta este o invingatoare. Si trebuie sa crezi si tu ca va fi bine. Trebuie sa o sprijini psihic foarte mult pe perioada chimioterapiei pentru ca e o faza grea (stiu de cand facea mama chimioterapie), ii va fi foarte rau, ii va cadea parul dar e f important sa nu va vada pe voi descumpaniti in jurul ei. TREBUIE SA FITI TARI! Dumnezeu sa o aiba pe mama ta in grja Lui si voua sa va dea puterea sa o sprijiniti!
Vei vedea ca vei gasi puterea sa fii optimista! Doamne ajuta!
Diana, iti tin pumnii ca totul sa fie ok si sunt convinsa ca asa va fi
!
Cu scuzele de rigoare, urez si eu LA MULTI ANI celor ce si-au aniversat ziua de nastere. 
Noi suntem ok (atat cat se poate) - suflam sa nu crapam
!
Va doresc multa sanatate si va imbratisez cu drag pe toate si pe toti copilasii!