Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (116)
Raspunsuri - Pagina 19
gmilady spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza gmilady mie pediatra cand m-a auzit ca merg in Gr mi-a zis sa tin bebela soare pana in 10 si dupa 17 FARA NICI UN FEL DE PROTECTIE! am intrebat de 5 ori: da doamna!... da dr!...dar radiatiile...cik e bine si bb are nevoie musai in perioada asta ca cik Yannis a crescut f repede (de la 3 kile cu cat a iesit din spital are acum 8 si ceva si de la 51 cm are in jur de 70-71). E nevoie de soare ptr a asimila vit D si cik cu creme nu e chiar asimilare... eu il mai tin dar inainte de 10 si dupa 6, la 5 mi se pare ca arde... |
si si ca mie tare-mi place la soare, la plaja Ma si imaginez impreuna cu bebe X... pe sezlong, fiecare cu cate un coktail...
Tocmai m-am sfatuit si eu cu pediatra lui, mi-a zis asa:
- tot pana in 10 si dupa 17-18
- sepcuta in cap
- factor de protectie mare ~ 30 (eu am luat deja mustella cu spf 50)
Cum bebe X a mostenit pielea de la tati care e foarte sensibil (s-ar arde si el pe la 10 neprotejat), cred ca o sa fac un compromis si o sa-l ung totusi, nu-mi fac griji cu asimilatul de vit D ca el sta oricum f mult afara (si aici in parc, 3 ore dimineata si 3 seara) si ii dau si vigantolul (2 pic) zilnic... nici de crestere brusca nu-i pericol, e tot pe la 7.400
- nu mai mult de juma de ora legata, apoi pauza de umbra
Dar tot, fata de ce ziceam eu cu 5 min, e de bine
Ma bucur si ca mi-a venit azi ciupercuta e o prostioara chinezeasca ieftina dar sper sa mearga pt cateva zile
danyelana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexutzzza VAzut pozee!!!!!!!! Super poze de bobitzaaaaa! lorex voi ati umblat la setarile aparatului de sunt culorile asa? Ce aparat aveti, noi avem un Nikon 300 si sotul e f multumit de el si l-a luat cand ne-am cunoscut sa faca poze in prima noastra vacanta avem niste poze fantastice absolut superbe! Miremia m-am tavalit pe jos de ras de delfinitza ta! asa poznasa si haioasa e! seamana cu tine si are niste adorabili ochi albastriiiiii!!!!! Bebe de Xela nu mai e bebe! sta in funduletz ca oamenii mari si deja le are cu PC-ul ! MP poate-ti repara si tie calcu am incarcat si noi poze de bb piscinit ma intorc sa ma mai uit l alte poze de pufi sa vad cine ce a mai pus! de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
Vazut Yannis in piscina e super haios
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
Arthur, l'amour de papa et maman
rox_y spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui gmilady
Sunt la iepurasi pe prima pagina, tot de la voi stiu , destul de jos, "Filmulete despre puiul de om" |
au expirat filmuletele
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
miremia spune:
Hello!
Am revenit, a fost draguta plimbarea dar tot mai bine e acasa, am cam obosit sa imping carutul in panta.
O iau de la coada la cap....Alexutza Yannis in piscina e fenomenal! Ne este dor de voi!!!!
Aaaa....nu ma supar ca-mi spuneti mima, oricum al meu ma striga doar "muma" de atunci.
Felicitari pt dintisori...dandana, evyme(sper ca n-am ratat pe nimeni).
Dece n-ai facut inca bagajul??? Las' ca stiu eu ca esti descurcareata si o sa fii gata la timp. De cartela ce sa mai zic....
Am uitat ce vroiam sa mai zic.......of neuronul.
Va pup pe toate si revin mai la schimbul 3.
_
Mirela fericita de Mara Ioana (27.01.2010)
AMR 7 kg
rox_y spune:
citat din mesajul lui alexutzzza
eu nu ti-am raspuns ptr ca nu te pot ajuta intr-un viitor apropiat. Eu le am pe toate dar acasa....dupa jumatatea lui septembrie daca te mai pot ajuta... de Yannis AMR 5 kile (de fapt numai 3 pana la momentul 2 liniute) |
astept astept..nu e graba dara s vrea sa le am
te bazai eu cand vii din Gr.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
Nik0le spune:
La multe lunite Lara de aylin, Alexandra de cris_m, David de alicredo si Raul de bubu!
evyme, felicitari pentru dintisor!
alexutzza, multumesc pentru info despre pompa, intre timp am descoperit (cred) ce am, mai precis sindromul Raynaud, s-a ameliorat simtitor situatia de cand iau vit B6, trebuie sa mai iau vreo 3 saptamani si pe urma teoretic n-o sa ma mai doara. Si io care dadeam vina pe Irina ca ma musca... Mama denaturata ce sunt...
lorex, m-ai pus pe ganduri cu articolul ala, pai io daca astept sa faca Irina 6 kg o s-o diversific dupa 8 luni... Asa c-o aplic p-aia cu instinctul matern si azi i-am dat morcov cu nitel pastarnac si o idee de telina (de, asa era borcanelul de la Humana, stiu ca unele nu sunteti de acord cu borcanelele, dar cum eu n-am nicio sursa bio, am ales calea asta ). Tin sa spun ca a ras Irina mea juma de borcanel d-ala cu un pic de apa plata si vreo 3 lingurite de cereale de orez, se stramba si pe urma deschidea gura iar sa-i mai dau. Eu n-am inceput cu o lingurita, doua, trei, sper sa nu faca nicio reactie.
Cata, mersi mult de tot, stii tu pentru ce! Sa va fie de bine iesirea, moama ce ma mai gandesc la cartofii aia prajiti cu mujdei, de cand mi-ai zis... Ce mai face Irina?
Nik0le spune:
citat din mesajul lui gmilady
Sunt la iepurasi pe prima pagina, tot de la voi stiu , destul de jos, "Filmulete despre puiul de om" |
roxy, ti-a raspuns gmilady pe pagina trecuta ca gasesti filmuletele pe prima pagina la iepurasi.
Nik0le spune:
Hmmm... ar mai fi de scris vreo trei mesaje ca sa pot face capitol nou, ma ajuta cineva?