Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!
Raspunsuri - Pagina 5
NicoletaZ spune:
Si poimaine, Roxa, si in toate zilele care urmeaza. Cred ca vor fi foarte grele. Si noi mai avem putin pana in 18 august. Daca totul este bine si nu raceste, ne internam si noi in 17 si in 18 va fi operatia. Sa fii optimista si puternica.
Flori, Corina, multa sanatate copilasilor.
Eu ma uit le cea mica a mea si imi vine sa plang. Cu cat se apropie operatia, cu atat ma gandesc mai mult la toate. Era un pui mic atunci cand am adus-o de la maternitate. Imi parea atat de mica in patutul ei. Nu imi vine sa cred cat a crescut si cat ne-a putut schimba viata in aceste 3 luni. Si ma tot gandesc de ce trebuie sa sufere. Dar tot eu imi impun sa ma ridic de jos de unde cad. Dar este pe zi ce trece tot mai greu. Acum am inceput si noi sa gangurim, sa "vorbim" cu mami, sa tipam, sa ne bucuram pentru orice zambet de-al lui mami sau de-al lui tati si sa inganam melodiile de la carusel. Si in acele momente cand ma ridic si imi vad puiul imi vine sa cert (putin spus, dar nu vreau sa ma exprim urat) pe cei care veneau cu fraze de genul "De ce n-ai dat-o afara?" ( expresie pe care am urat-o si o voi uri mereu ) sau " Eu in locul tau faceam intrerupere. Tu nu stii cat de urati sunt copiii astia. Sunt niste monstri.". Oare cum pot unii sa gandeasca asa?
Gata, m-am descarcat un pic si incerc sa imi revin. Poate reusesc sa adorm.
myhaela_25 spune:
nastere usoara liliana.
roxana stai fara grisa ca ne vom ruga pt voi si vorbim la telefon.
nu am mai intrat de mult(si am de citit din urma la greu)k iar am avut probleme cu nadira a facut nu stiu cum,nu imi pot explica accest dentor si am tot cautat un stomatolog care sa se bage la copii asa mici ,abia cu chiu cu vai am gasit unul k toti ziceau e prea mica nu o sa stea etc,etc.si in final am gasit un stomatolog dea controlatu in gurita si de ia spart accesul ala dar vreau sa spun ca a stat saraca asa cuminitica pe scaunul ala nu ma lasat cu ea pe scaun si decat plangea si cand ia dat cu sprei plangea ca nu mai are gura ca nu o simte si dupa ce ia spart accesul a scuipat si cand a vazut sange a inceout sa planga si sa ceara pahar cu apa sa se spele.sunt terminat a avut pana ieri fata toata umflata rau de tot pe partea stanga si febra si muscaturi de insecte ma terminat.cateodata simt k nu mai pot.pupici.noapte buna ma bag la nani
Mihaela ,mami de NADIRA MIHAELA(23.10.2007)
liliana26 spune:
Roxa,multa putere!Ne gandim la voi maine!
Raluca,mersi mult pt ca-mi impartasesti din experienta ta!Sper sa ma descurc!Sincer,mi-e frica de pb lui bebe,de reactiile celorlalti,de nastere, nu prea...
As vrea sa plec undeva departe de toti ,cu sotul si puiul nostru!
Nicoleta,groaznic ce ti-au putut spune acei "oameni". Chiar n-au pic de suflet?Nu se gandesc ca se poate intampla sa aiba pb si ei vreodata?Nu le e frica de Dumnezeu?
Juke spune:
buna fetelor!
nastere usoara liliana si nu iti face probleme ca totul va fi bine cu voia lui Dumnezeu.
roxana toate ne rugam pt bebita ta.
bebitul meu are o dermatita(ca un fel de cosuri care trec dupa o zi sau doua, dar sunt in permanenta)si nu stiu ce sa mai fac ca sa ii treaca. mi-a dat d-na dr un unguent, il spal cu ceai de musetel si l-am mai dat cu crema de galbenele. nu mai stiu ce sa ii mai fac. daca stie careva ceva va rog sa imi spuneti si mie.
sunt bucuroasa ca bebitul meu ia bine in greutate la aproape de 3 luni el a depasit 6 kg (6300 aseara cantarit).
va pup dulce pe toate
Mihaela, mami de Razvan-Andrei (9.05.2010)
corina_tutza spune:
Roxana, imi pare rau ca n-am apucat sa scriu ieri...sa va spun ca sunt alaturi de voi, sa-ti urez multa putere si rabdare.Sunt sigura ca totul o sa fie bine, te asteptam cu drag aici sa povestesti!
Cecilia, Mihaela, cred ca voi o sa ne trimiteti vesti de la Roxana.
Nicoleta, nu trebuie sa-i iei in seama pe ACEI MONSTRII, ca oameni nu pot sa-i numesc.Cum pot spune asa ceva? Eu ma uit la Radu si mi se pare PERFECT.Este frumosul lui mami, care ne bucura in fiecare zi cu nazdravaniile lui,care nu ma lasa sa fac treaba pentru ca vrea ca mami sa se joace cu el tot timpul, un rasfatat si daca indrazneste sa-mi spuna cineva asa ceva sunt in stare sa-i sar la gat!!!!!!!!!!
myhaela_25 spune:
bun adimi haideti l a cu lapte.roxana a ajuns ester bine deocamdat atat cum vb din nou cu ea vin aici cu vestile.
Mihaela,mami de NADIRA MIHAELA(23.10.2007)
ginye55 spune:
Mihaela asteptam vesti despre ROXA! Multumim!
Roxa suntem cu gandul la voi, azi!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)
corina_tutza spune:
Flori la noi a fost cam rau...a facut febra, si cand am ajuns ieri la cabinet avea frisoane si era foarte moale.I-au facut o injectie cu algocalmin si antibiotic.Dupa aceasta injectie si-a revenit intr-o juma de ora.De atunci este super vioi, nu a mai facut febra, se hidrateaza foarte bine si mananca doar orez cu morcovi.In rest nu vrea nimic de papa.Luam Debridat, Standacilin, pliculete de Hidrasec, Panadol si Nurofen alternativ la patru ore si pastile Furazolidon de 25 de mg.Ceai de menta nu vrea sub nici o forma asa ca-i dau Baby drink A fost foarte rau ieri, a avut 10 scaune.Peste noapte nimic, dimineata a mai avut doar un scaun.Ma cearta ca nu-i dau lapte, cereale si ciorbica, inca ma cearta si pentru faptul ca l-am tinut sa-i faca injectia mititelul " nu ai vazut ca ma doare, de ce m-ai tinut, de ce i-ai lasat sa-mi faca asa ceva? Este un scump, i-am raspuns ca este dureroasa dar sanatoasa, trebuie sa se faca bine repede. Imi place ca ia toate pastilele,mai face mofturi la Debridat, dar il ia pana la urma.Stau toata ziua cu spirtul dupa el, ma dezinfectez si eu de teama sa nu ia si Radu. Hai ca m-am intins....voi cum sunteti, ce tratament aveti?
ginye55 spune:
Corina imi pare rau! Asta va mai tb acum. Multa sanatate!
Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)