Palatoschizis(4)Roxa, Lili, Nicoleta, curaj!

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

'na ziua, ca va vaietati de pustiu!

Liliana, cum mai esti? Bebe?

Iote, domne, lumea vrea sa ma cunoasca...
Mihaela/ Juke, dc veniti "la capitala" in septembrie, ne vedem!
Stiu ca trebuie sa va detaliez anumite aspecte ale spitalizarii, nu am uitat!

Myhaela, si tu? Sunt, bre, si eu om ca toti oamenii! Sa inteleg ca ai vinete de aruncat? Ma ofer, ma ofer!

Corina, cum sunt puii tai?

Stie cineva ceva de Nicoleta? Sper ca totul sa fie bine, cu ea si cu Ilinca......

Cecilia, mami de Nicolle Adelina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Buna dimineata!
Multumesc ca intrebi de noi, Cecilia!.Baietii sunt bine, acum.Radu este inca la regim, dar face un scandaaaaaal de ma stiu toti vecinii.Trage de frigider, se tavaleste pe jos, este in faza de foame excesiva si s-a saturat de orez si banane.Vlad fiind mai mare a inteles ce trebuie sa faca. Am patit-o destul de rau de data asta. Vlad a avut enterita si nepotul meu a avut rosu in gat.E, astea doua au trecut la Radu si s-a procopsit cu o entero-viroza de toata frumusetea. Nu a trecut fara antibiotic,l-am chinuit patru zile fara si nu trecea de loc, si de frica sa nu se deshidrateze am trecut pe un antibiotic slab.Astazi este ultima si de regim si la el... mi s-a luat si mie de atat orez, de el nu mai spun..
Voi cum sunteti, cum ai procedat la divesificarea de dupa enterita, i-ai dat treptat ce manca inainte s-au pur si simplu trecem direct la ce manca pana sa apara eneterita?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

buna,fetele!
ceci,suntem bine,multumim!un mare mancacios,mai ales noaptea,cand doarme ff putin...san nu prea am,asa ca l-am trecut pe milumil,ca dr noastra a zis sa cerem noi lapte praf bun pt bebelusi la farmacie,nu ne-a rec unul...o fi bun?lui ii place...am inteles ca tb sa-i dau si ceiut,apa daca bea laptic praf?voi dadeati?de care ceai?

ceci,ioana(parca asa o cheama)alapteaza?e cuminte bebe ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Buna ziua! Am revenit si noi acasa. A trecut totul cu bine. A fost mai cuminte decat m-as fi asteptat. Au fost cateva zile grele pentru ea, dar s-a adaptat extrem de repede. Am avut emotii in timpul operatiei, iar cand am vazut-o la terapie intensiva mi s-a facut rau. Era sa lesin pe acolo, dar mi-am revenit repede si nu m-am maidseprins de langa ea. Si eu sunt multumita de cum a iesit operatia. Miercuri mergem la control si vineri sa ne scoata firele si gata, deocamdata.
Ne-a spus ca nu este rezultatul final cel pe care il vedem acum, cu fire si atat de aproape ca timp de operatie. Si, intr-adevar, se vede deja cum incepe sa se ridice nasucul.
Am trecut cred de cel mai important pas.
Elena este plecata la sora ei in Italia si nu a putut sa ma sune. Si altcineva nu avea numarul meu.
Multumim mult pentru sustinere tuturor!
Sa-ti traiasca bebelusul, Liliana! Ma bucur ca nu are si palat. Cred ca numai la control vei afla de cate interventii va fi nevoie. In privinta laptelui, noi am inceput cu Milumil si apoi am trecut pe Nan, apoi pe Nativa. Depinde cu ce se impaca bebe mai bine.
Va multumim inca o data ca ne-ati fost alaturi!
Cecilia, cand ajung in Bucuresti, trebuie sa te cunosc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

Doamne ce mult ma bucur nico ca a reusit operatia!ma gandeam la voi...si de noi e aproape brasovul,dar nu stiu ce sa fac...
papa cu lingurita cea mica in perioada asta?
ea avea si gingia afectata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_claudia spune:

in primul rand ma bucur ptr puiutii operati si ptr mamicile curajoase ca au scapat de un chin.
voiam sa va intreb care din voi va confruntati cu problema mancarii la copii ca a mea era o mancacioasa manca de toate dar de cand cu caldurile astea ma termina nu mananca mai deloc . vrea tot timpul lapte o mai pacalesc cu ceva fructe biscuiti si cavrigi.carnita nu mai vrea legume nu , nici nu stiu cum sa mai reactionez ca a slabit aproape un kg ce-i drept s-a si inaltat dar totusi?! am inceput cu vitamina c picaturi dar nici o schimbare si de 3 zile mai face si moale.
si inca ceva un vot daca imi puteti acorda http://concurs.citgrup.ro/index.php?vote=7e6bb0df093672fdb7b59a591905e41d.
mersi si aveti grija de pui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Claudia si eu am patit-o cu piticul acum cateva luni. Dintr-un mancacios devenise un sclifosit. Nu manca decat lapte, piure de cartofi si orez...ma dusese la disperare. Am aflat intr-un tarziu motivul: ii iesea un canin. L-am lasat in pace...intre timp i-a revenit pofta de mancare. Ma gandesc ca poate si la voi e la fel...mai ales ca zici ca are scaune moi...astea se pot datora eruptiilor dentare. Pup!

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaZ spune:

Liliana, ea nu are afectata gingia decat foarte putin. A mancat cu lingurita in ziua operatiei (ceai si putea si lapte matern, dar eu nu mai am) si a doua zi. Din a treia zi am avut voie cu biberonul. A trebuit sa se obisnuiasca din nou cu el, asa ca jumatate din lapte il manca cu biberonul si jumatate cu lingurita, dar acum mananca foarte bine cu biberonul. Si mananca mai bine ca inainte de operatie. Nu stiu ce sa iti spun in privinta medicului. Eu am fost la control si la d-na dr. Bratu, dar dupa ce l-am cunoscut pe dl. dr. Albean am decis sa o operam aici. Si nu regret. Si el opereaza de 15 ani malformatii de tipul acesta, dar nu este la fel de cunoscut ca d-na dr. sau ca prof. Urtila. Decizia cred ca trebuie sa o iei tu. In Brasov vine si opereaza si un profesor din Anglia, despre care mi s-a spus ca este printre cei mai buni din lume. Dl. dr. si d-na dr. anestezist au fost si acolo la o specializare. Daca dl. dr. considera ca este ceva mai complicat programeaza operatia pentru momentul cand vin englezii.
In privinta gingiei, noi avem o prietena care a avut malformatia aceasta si semana foarte mult cu ce ai spus tu. Ea are 30 de ani acum si a fost operata de un medic care a murit. Arata foarte bine operatia. Eu numai acum i-am pus intrebarile de rigoare. Si am aflat ca a facut implant de os pentru gingie. Ea a facut la 14 ani (erau alte vremuri)implantul de os si i l-au facut englezii (deci vin de ceva ani in Brasov). Iti trimit pe privat id-ul meu de mess daca vrei sa mai vorbim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Buna seara!Mi-am facut un pic de timp sa intru si pe aici sa vad ce mai e nou cu toate k sunt rupta de oboseala:(
Nico bine ai venit acasa!!!!Ce bine k ati scapat si voi!!!!Va pop dulce si cand ai timp trimite-mi si mie te rog niste poze pe mess.Sunt tare curioasa.....
Karla e vioaie,papa bine de azi am inceput sa ii dam din nou cu biberonul...knd l-a vazut a incepuit sa rada si nu l-a mai lasat pana n-a mancat tot.Doamne ce bine k nu l-a refuzat....
Va pop ....noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebedulcik spune:

buna seara fetelor,bun venit celor noi pe forum ,recuperare usoara pt toti care s-au operat.eu nu pot sa intru deloc din cauza piciului ca sta calare pe mine si vrea el sa butoneze asa ca numai seara cand el doarme,imi mai arunc cate un ochi.
mai fetelor eu deja simt ca inebunesc andrei tot nu-si da drumu la vorba
,spune multe cuvinte dar nu le inteleg,si se enerveaza
,in schimb e destept foc orice iti arata,sau iti face ...ma surprinde in fiecare zii cu cateceva dar nu vrea el sa-si dea drumu la vorbit.copii vostrii ce mai vorbesc?
imi spunea o batranica sa-i dau apa din clopotel sa bea ca o sa-si dea drumu la limba de o sa te rogi sa mai taca.

O FII ADEVARAT SAU S-A SCLEROZAT BABA IAR EU SUNT CU CAPU DE DAU CREZARE????????????????
voi stiti ceva cu chestiile astea babesti?

Mergi la inceput