BV Mycya! Hai luana, Stefania, senty_mary! (174)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

deci m-ati ametit cu burtierele astea...asa ca o sa le i-au pe amandoua...sunt sigura ca la inceput insa o suport mai bine pe cea fara slip. Oricum burtica mea s-a dus frumusel...a ramas pielea aia ce se duce greu. A si prestat sotul un super masaj cu gheata dupa nastere de tipam de durere uneori. Nu'sh daca v-am zis...dar toata nasterea a stat langa mine...si la expulzie a filmat..dar din spate...oricum eram acoperita ca la ceza. Am insa un filmulet de zile mari...exact cu momentul cand iese Nectarie...si ultimile contractii.
Noi am venit din parc ..prima plimbare in carutul roz...plimbat de surioara....a fost tare frumos...pun maine pozici.
Va imbratisez si va doresc o seara buna!

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Puiutz mic..eu nasc la Euromaterna...Si Carmen Serban a nascut tot la Euromaterna...Dar stiu ca si la Isis e ok si au si epidurala..Din cate stiu eu acolo se practica si nasterea in apa cu expulzia in apa...

Eu raportez ca azi am ajuns la clinica dupa ce aseara am avut contractii dureroase (suportabil)la 6 minute cu durata de 2-3 minute...dar se pare ca nu sunt de nastere. Colul e scurtat si moale dar inca inchis si nu am dilatatie. M-am intors acasa si astept sa se faca marti sa merg din nou la control...voi avea 39 +2zile..adica eu azi aveam DPN-ul si uite ca am trecut de el. Sincera sa fiu imi este frica sa nu stau prea mult sa fac vre-un rau lui bebe doar din incapatanarea mea de a naste natural....Imi este tare frica de membrane rupte caci am inteles ca dupa ce rup membranele imi fac oxitocina pentru a incepe dilatatia...Oare cum imi dau seama ca lichidul nu se inverzeste sau e ceva?...Martea trecuta la control doctora a spus ca am lichid ok si ca ea crede ca pana la sfarsitul saptamanii nasc..Uite ca sunt la apel si nu am nascut...Am o mie de ganduri si sunt tare agitata....

Iuliana 39+ cu minune Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Racusor, nu beau apa 15 min inainte si dupa ce le iau!

LP cu apa pllata la temp camerei!

Dragaica sa te bicuri de liniste ca la tine ce 2, adio pt vreo 2 ani!

ma gandesc sa fac analiza laptelui sa vad cum e, ca de cate ori reusesc si eu cu laptele hop leti are ceva!!

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

scoate piersicile...al meu sa frichnit rau si a facut vreo 10 scaune in ziua in care am mancat o piersica...

Noi ne pregatim de iesit afara....

daaaa piersicile nu sunt bune...am mancat si eu 2 si apoi mi-a parut rau

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui puiutz_mic

Michelle, multumesc pentru link. m-am uitat si eu pe site-ul Isis, dar la servicii imi aparea pagina goala

Speram sa fie mai putin costisitoare nasterea la isis decat la Euromaterna, dar vad ca nu...

O sa raman tot la maternitate la Cernavoda, deci...

Elena 37+ cu un cuminte

AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

La ISSIS nasterea e 1000 euro orice metoda ai alege..natural sau cezariana sau acvatica

Iuliana 40 fix cu minune Tudor Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

Oana cel fara chilot te atinge direct la operatie e inutilizabil, daca e deabia dupa 6 saptamani cand operatia se inchide bine de tot! La mine e foarte jos si cand am incercat sa-l pun si m-am asezat s-a ridicat si a facut cuta direct pe operatie am crezut ca se deschide!
, si eu va admir de cateva ori pe zi, nu imi vine sa cred ca am ajuns aici sa ne cunoastem ingerasii!!

Noi am fost in parc vreo ora si jumatate si au trecut colicii!!
Pana la ce varsta tin?

FERICIREA SE NUMESTE LETIZIA
Doamne Ajuta-ne!!!

am inteles ...atunci mergem pe varianta cu chilot

pana la 3 luni Carmen tin colicii ...dar sa speram ca scapam mai repede

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

am fost cu copiii la nasi la un gratar..micu a stat cu ochii mari pana pe la 8..treaz fiind de pe la 5!habar n-am cd se va trezi acum..si e si cacacit un picut

uff..ce fain e sa stai la casa..
bine..fac si eu acum ca nesatulu...
cd am plecat i-am zis sotului in masina ca si eu vreau casa (ma rog, in visele mele)..si Stefan.."lasa, mami ca ajungem imediat acasa la noi!"..na..

deci e bai cu piersicile astea..una am mancat si eu.,.dar nu mai tin minte dc ieri sau azi

oho, cat timp numa scheauna de la colici e bine..cd urla si nu il poti linisti atunci e bai!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie#

poze de afara....prima iesire...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Citat:
citat din mesajul lui larissa_79

http://picasaweb.google.com/roparo/Nectarie#

poze de afara....prima iesire...

ai niste copii superbi sa iti traiasca, sa fie sanatosi si fericiti.

Alexia cred ca e de mare ajutor :) Ma intreb cum va fi acceptat piticul nostru de Catarina. E foarte entuzasmata, sper sa dureze

Stefania mamica www.tickerclub.com/cache/bc78ee8833.png[/img]" target="_blank">Buburuzei Catarina si40+ AMR ? pana la marea intalnire
www.flickr.com/photos/balexandre/" target="_blank">Poze Catarina
O romanca in Danemarca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Buna seara!!!!!

Am venit si noi de la Paul,s-a facut un papacios si jumatate.
Si va mai zic o "barfa" Micuta Teodora,adica nora mea,a papat astazi cu tetina .Uraaa!!!!!!!!!!!!Inca un pas important,acusi iese din spital

FELICITARI TEODORA

Oanna nu e o regula generala cu piersicile.Eu am papat si nectarine si nu am avut inca probleme cu el.
Asistenta si dr au spus sa mananc dintr-un fruct un picut pt a urmari cum reactioneaza bebe.
Insa portocalele mi le-au interzis direct fara drept de apel

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

e o emisiune interesanta pe B1 despre alaptare. seara buna.

38+ Albert Simon si mami de Teo( 27.04.2007)

Mergi la inceput