Aspirante optimiste > 20 ani (546)
Raspunsuri - Pagina 9
cos_minutza spune:
Fetele experte in TB,aruncati va rog un ochi pe graficul meu.Oare e posibil sa fi ovulat in perioada in care nu am putut sa-mi iau TB-ulDupa z21 nu am mai avut temp sub 36.5?Oricum sperante de sarcina nu am ,insa m-as bucura daca as stii ca am ovulat.
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
PaulaFrida spune:
poate Cosmy
M-am racit si eu acum
am putina febra,am luat paracetamol
In fiecare zii tot mai aproape de minunea noastra
Dr.Seuss
Marriage Ticker
Trying To Conceive
BFP Blinkie
roxy_s spune:
ce fac fetele?
paula m-am gandit la tine, este posibil sa fi ovulat tarziu daca ai avut si mucusul.tinem pumnii sa fie bebe
nike m-ai lasat fara cuvinte.....cum este posibil asa ceva in spitale in anul 2010 cand cica este super tehnologie si super stiinta. nu stiu ce oameni pot fi aia, sa te lase acasa, apoi hai iar la spital, nu gasesti medicamentul necesar....iti doresc din tot sufletul multa sanatate si putere. Maica Domnului o sa aibe grija de voi.
bebelu sa ne mai tii la curent
fetelor noi bine ati venit, va doresc cat de repede un bebe sanatos.
toate fetele.
S-a intamplat minunea mult asteptata10+
bebelu86 spune:
ce faci roxy??????
cum te mai simti???
va tin la curent
dar momentan nu a mai dat nici un semn.
astpt sa mearga la monitorizare si sa imi zica ce a facut
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
roxy_s spune:
bebelu m-am indopat cu gogosi acum de nu mai pot. mi-a facut mama
in rest ba greata ba pofta....din astea. oricum este mai bine, greturile mari au trecut, nu mai este ca la inceput.
fetele merg la baita si apoi la desene
sa auzim numai vesti bune.
S-a intamplat minunea mult asteptata10+
cos_minutza spune:
Paula mi pare rau ca ai racitPoti sa iei linistita paracetamol simplu ca daca e bebe e permis in sarcina.Multa sanatate
Roxi vreau si eu gogosi
Bebelu cam rarut la noi azi
Va pe toate!!!!
Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB
Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin
bebelu86 spune:
cosmi am murit de cald azi. nu am prea stat pe net k nu am avut stare
m-am fatait de colo colo poate imi gaseam locu.
cu toate ca a mers aeru, dar mai sut si vecinii de dedesupt care au dat gauri de dimineata de la 8 incontinuu
adica au daramat un perete intreg si a fost un zgomot groaznic.
Roxy sa0mi opresti si mie macar o gogoasa.
Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+
roxy@vasi spune:
Eu am fost la Debrecen-Ungaria,sunt dezamagita de doctorii astia romani,(la care am fost),am ajuns la concluzia ca am pierdut timpul si banii degeaba.
gabyv spune:
buna fetele acum m-am adunat de pe drumuri si eu... am avut o mica problema (detalii la rubrica Sunt in panica!)
e teribil ce sa poate intampla in spitalele romanesti in 2010, numai unde pozitive din partea mea pt nike
in rest pupici fetelor si Hai cu + !!!
avem nevoie de ceva vesti bune ca deja incep sa devin deprimata