Pro si contra produse teleshoping - experiente

Pro si contra produse teleshoping - experiente | Autor: marius

Link direct la acest mesaj

Am sesizat in mai multe randuri intrebari din partea utiizatorilor in legatura cu produse comercializate prin sistem teleshoping. Reclamele sunt atractive insa care sunt experientele voastre? Este ca si in reclama sau nu?
Experientele voastre sunt cele mai avizate. Experiente pro si contra produselor comercializate in sistem teleshoping.
Aveti cuvantul.

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Original posted espiritu

Citat:

eu pana acum nu am vazut vreun produs de la teleshopping care sa fie cum e in reclama.
am vazut cu ochii mei cutitele alea minune care taie orice dar sunt praf au niste lame subtiri si daca incerci sa tai o carne inghetata mai bine o lasi balta.din tot setul ala singura chestie folositoare era agatatoarea magnetica.

cer scuze de offtopic dar e bine de stiut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Citat:
citat din mesajul lui elara

Salut.
Am vazut la teleshoping www.telestarshop.ro/product.php?id_product=94" target="_blank">acest produs.

Pe scurt e vorba despre un produs antiinsecte si anti rozatoare care promite ca odata fixat in priza, fara a utiliza chimicale (complet safe pt copii si animale de casa), doar prin impulsuri electromagnetice si prin ultrasunete indeparteaza orice insecta (tantzari, gandaci, paianjeni, capuse, plosnitze, molii, muste, etc.) dar si rozatoarele. Este inofensiv pentru oameni si utilitatea lui e practic nelimitata in timp cata vreme e alimentat la o priza si acopera o suprafata de pana la 200 m patrati (asta nu am vazut decat la tv, nu si pe internet).

Pentru mine suna extraordinar de bine. Urasc insectele de acest tip (in mod special gandacii de bucatarie) si as vrea sa nu-mi mai fac griji in privintza lor dar si a tantzarilor. In plus, cum ei promit 2 aparate la pret de unul (2 mil), as duce unul la tara la bunici poate scapam de muste ca si pe ele le urasc groaznic.

Ce vreau sa stiu eu este daca e chiar atat de bun pe cat promite. Ma contrariaza ca nu am gasit nicaieri o opinie desi am cautat insistent, pe mai multe site-uri unde l-am gasit prezentat.
Asadar: L-a cumparat cineva??? E multumit de el? Sau e o mare farsa???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Eu am cumparat un epilator pentru fata (tweeze) acu' vreo 2 ani.
E functionabil si acum, merge pe baterie, e micut, insa nu-l folosesc foarte des, pentru ca ma irit. Dar asta nu inseamna ca e un defect de-a lui. Pur si simplu asta mi se-ntampla. Cu toate astea n-am renuntat la el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.d spune:

Eu am cumparat pamatuful Instant duster pro. Sunt multumita de el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OrianaAlina spune:

Eu am cumparat o masinuta de cusut acum 2 ani.
Acum cateva luni insa mi s-a stricat o piesa la ea si nu gasesc niciun magazin cu astfel de piese in Bucuresti s-o inlocuiesc. Si nici garantie nu mai am.

O prietena si-a cumparat o centura cu micro-implulsuri pentru a slabi in zona abdominala. Mi-a spus ca dupa 10 minute de folosire simte cum incepe sa-i arda pielea. Mi-a si aratat zona. Nu arata prea bine: era usor inrosita cu mici basicute.

De celelalte produse nu stiu absolut nimic. Insa mi-ar placea sa stiu cam la ce-as putea sa ma astept.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Eu am cumparat acum vreo 6 ani setul de cutite Miracle Blade, de care ma folosesc si acum. Nu pot spune ca taie ceva inghetat fix ca in reclama, dar sunt 90% multumita de ele.
De curand, am achizitionat Space Bag de la TopShop, de care sunt super multumita!!!
Ma gandesc sa incerc si Dry Cooker. A cumparat-o cineva? Ce parere aveti depre aceasta tigaie?

Claudia 24+ si Nicholas (25.11.04)
http://community.webshots.com/user/misticgirl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Eu am cumparat acum doi ani un set de doua corsete Supreme si mai nu stiu cum. Foarte bune, chiar dispareau colaceii si strangeau burtica. Pe mine m-au salvat dupa nastere cand trebuia sa ma imbrac elegant.

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

eu mi-am cumparata acum 5 ani un storcator de fructe ....am fost multumita de el si acum o luna am luat Instyler , peria de par....cea mai proasta achizitie posibila , pe prima treapta de caldura iti termina parul , nu am incercat si celelalte trepte , iti face parul matura din cauza calduri ..nu o recomanda

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Eu am primit aparatul ala de calcat cu aburi. O mizerie, indiferent cit ar costa, nu aruncati banii pe asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

eu mi-am luat relax&tone si mopul h2O care a venit cadou si cu pinguinul mic.
De mop sunt 100 % multumita, de aparatul de masaj probabil ca as fi daca as avea timp suficent sa-l folosec cum spun ei macar 10 min pe zi
mi-as lua cutitele acum si storcatorul ala de 5 bulioane, o sa vad bugetul pe lunile urmatoare

Ilinca si Rares

Mergi la inceput