Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns office spune:

Fetelor in Bucuresti cum e vremea?La munte se pregateste sa ploua...

Tina, cu(35+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui office

...mie mi-e mai usor sa cred ca exagereaza si ca a luat vreo 19 dar nu vrea sa spuna...

Tina, cu(35+) si mamica de Iulia Maria (24.02.2008)

http://lbdf.lilypie.com/4jHGp2.png

Absolut sigur...

Eu la Vladi am luat 17 Kg si l-am nascut pe el cu fix 4 Kg... Nu mai stiu exact cu cate Kg am ramas dupa nastere....

Andreea, cu (AMR 5-) si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Mari, ai grija de cizmulita si inarmeaza-te cu rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Am revenit dimineata la 7 acasa! Drum lung... Baietii au dormit in masina! David s-a trezit in dimineata cu febra! Noroc ca a cerut la pisu si l-am vazut ca arde! Sunt mucosi si tusesc! Oboseala e acumulata de la calatorie! Cea mica e bine! Eu ma misc in reluare!
V-am dus dorul!

Alina-Mirela 35+Maria si mami de DAVID (27.06.2007)siMATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Liliana, cred ca esti in ceata si m-ai bagat si pe mine... Incerc sa te ajut dar situatiile nu cred ca sunt la fel dat fiind ca sotul meu la vremea respectiva avea o profesie liberala si nu trebuia sa "semneze condica". Am verificat extrasele de cont din acea perioada si am vazut ca banii pe CIC au inceput sa vina la sfarsitul lui noiembrie 2007 (eu nascand pe 3 sept), ceea ce m#259; face sa cred ca CIC-ul incepe (si la soti) dupa cele 42 zile de concediu post natal ale sotiei. Pentru opinia asta n-am totusi baza legala de care ai tu nevoie. Ma mai documentez si daca aflu ceva, iti zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Citat:
citat din mesajul lui alynta27

Salutare!
Am revenit dimineata la 7 acasa! Drum lung... Baietii au dormit in masina! David s-a trezit in dimineata cu febra! Noroc ca a cerut la pisu si l-am vazut ca arde! Sunt mucosi si tusesc! Oboseala e acumulata de la calatorie! Cea mica e bine! Eu ma misc in reluare!
V-am dus dorul!

POZE

Cum a aparut Printul!

Bine ai revenit Alynta! Si noi ti-am dus dorul. Imi pare rau de micuti ca sunt mucosi si cu putina febra, dar sigur o sa-si revina in cateva zile.Ma bucur ca micuta e bine!Asteptam pozele!

31+

crina cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crina-s spune:

Tina
Chichiuta oare o sa mai am timp dupa ce nasc???Vad eu cum o fi. Poate ma ajuta Dumnezeu si-mi da o fetita cumintica!

31+

crina cu

Mergi la inceput

Liliana, m-am lamurit:

Tu iti faci concediul de 42 zile linistita, timp in care sotul tau face cerere la munca cum ca vrea sa intre in CIC. In a 43-a zi tu te duci la munca iar el ramane acasa si se apuca sa faca dosarul pentru indemnizatie pe care trebuie sa-l depuna in maxim 60 zile de cand intra in CIC. N-are cum sa intre in CIC de la nasterea copilului pentru ca la dosar trebuie o declaratie cum ca nu beneficiaza de concediu post natal (ceea ce oricum nu are cum s-o obtina pentru ca esti tu deja in concediu si nu se pot suprapune).
Stai sa-ti trimit link de unde am citit toate astea, legile le gasesti pe acolo. Uite aici: http://www.miresici.ro/f337/18353-tatici-in-cic/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Multumesc Crina! Tocmai le-am descarcat si le pregatesc!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

alynta, bine ai revenit! Sanatate multa copilasilor. Abia astept sa vad poze asa ca, da-i bataie!

crina, sigur o sa ai timp... eu il aveam pe Vladi la purtator si mergeam prin magazine. Ma amuz si acum cand imi amintesc cum probam eu rochii pentru botez iar el dormea linistit pe tejgheaua vanzatoarelor...

Mergi la inceput