Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (118)
Raspunsuri - Pagina 22
bpatricia spune:
Gravidutelor vroiam sa av intreb dc evreo una mioapa printre voi, cum veti naste eu am -2, si -2, 50 si nustiu inca cum voi naste sa vad ce zice oftalmologul dar as vrea normal, mai e cineva in situatia mea va pupacesc
LilianaR spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alexuza
Si eu te inteleg , mama cu al meu sot se inteleg bine in general ,dar sunt si momente in care se "impung" si imi vine sa ii bat pe amandoi , mai sunt si orgoliosi . La inceput ma enervez , nu pot sa tin nici cu unu nici cu altu dar in cateva zile reusesc sa ii impaac , iar ultima oara s-au impacat singuri pt ca eu nu m-am mai bagat pt ca mi-am propus sa nu ma mai enervez . Eu iti recomand sa nu te mai stresezi k il stresezi si pe bebe , k ei se vor impaca pana la urma ![]() Burtica de 34 + EMMA ANTONIAMAMI TE ROAGA SA MAI STAI LA CALDURICA SI SA FACI FALCUTE , CA SA TE TOATA ZIUA |
Eu tin cu sotul de fiecare data. E familia mea si va trebui sa fim uniti si sa contam in ficare zi unul pe celalalt. Cand eram copil tineam cu parintii si contam pe ei, am crescut si am familia mea.
Eu cred ca mai bine dezamorsezi un conflict cand esti in afara lui, asa incat poate ca discuti cu cei doi separat si vezio de unde vine treaba.
Oricum, eu nu m-am maritat si cu soacra-mea, asa cum nici sotul nu s-a insurat si cu ai mei. Noi doi trebuie sa ne intelegem, sa ne punem de acord, sa fim pe aceeasi lungime de unda...
Parerea mea.
33+
sorana_23 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui crina-s
Ne-am hotarat si noi la numele fetitei noastre: dupa indelungi polemici o va chema: VERONICA ELENA. ![]() ![]() ![]() 31+ crina cu |
imi place tare mult numele ales de voi. mai stiu o bebelusa veronica ..o scumpete .
sorana
27+ cu 
crina-s spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ana_25 CRINA pt ce e otetul in masina de spalat???? Ana 30+ Maia Elena lu' mama |
Mie mi s-a parut ca am vazut o pata mica de rugina pe o haina si asa a citit ca se curata masinile de spalat si cu ocazia asta se duc si microbii ca am dat-o la 90 grade.
Hai ca am zis ca dorm si eu un pic si se facu 4, ma pusai la ora 1 in pat.

31+
crina
cu

lu' mama