Gasca de Constanta *119*
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
DanaAlex spune:
& buna dimineatza!
ce bine ca m-am reglat si eu de ma trezesc fara ceas la 8 si am dormit mult azi fatza de ultimile zile ...ne pregatim sa mancam si sa plecam la grindul lupilor- premiera pentru mine
we frumos!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ontica_sp_Camelia/Ontica_sp_Camelia.jpg)
Ontica Camelia spune:
Salutare!
La multi ani celor ce poarta numele Teodora!
Teodora mea si-a "facut" cadou spargand abajurul de la lampadar , cum a reusit? Se dadea pe "tobogan" pe manerul canapelei si in alunecare a agatat si piciorul lampii. Noroc ca nu era Alex in raza de cadere a lampii ca o accidenta.
Dana distractie placuta in "escapada" de la grindul lupilor.
Gabi am schimbat link-ul.
Va doresc o sambata placuta!
Mihaita - Vreau sa nu mai fiu diferit
--------------------------------------------
Bogdan - Si ingerii au nevoie de ajutor!
***************************1 , 2, 3
www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Teodora Lucia
(5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dadi_t/dadi_t.jpg)
dadi_t spune:
Buna dimineata miss-minunatelor!
La multi ani Teodora! Mami sa-ti traiasca fata cu numele, sa fiti sanatosi si fericiti cu totii , ca frumosi sunteti!
Jone, ce frumoasa e perioada asta din copilaria fetelor...oare ce v-a fi cand vor creste?? Eu am regrretul ca n-am reusitr sa nasc fetele mai repede una dupa alta....Cu diferenta asta mare...nu se impaca nici ele....
Lulu- ce faceti? Ce face Luca...urata faza...cu bubele dulci....
DanaAlex-distractie maxima la Grindul Lupilor...insa cum veti suporta caldura???...e jale!!!
Emma ...tanjesc dupa traiul la ...curte...insa stiu ca-ti ocupa f mult timp si ... necesita multa munca sa ingrijesti ce este frumos si placut ochiului!am reusit sa dau in 7 zile, cele 2 kg luate in 10 zile...prin nemancat dupa ora 19...si salate la greu....
Slaba activitatea p'aci!
Pup miss-minunatele si un we placut tuturor!
<<<dadi,mami de Anduta(14 sept.) si Bibica(14 febr.)>>>
NOI!,2006-2009,2004-2006
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
DanaAlex spune:
Sa traitzi cu numele Teodor, Teodora & derivatele...Camelia, La multi ani micii tale Teo
chiar ca a fost cald astazi, dar a fost o zi frumoasa pentru me&sotz...am plecat din cta la Vadu unde am facut vreo ora baie in mare, apoi la grindul lupilor (nu merita drumul pana acolo, e frumushel, insa e o pensiune in satul sinoe, link-ul lor e mult peste realitate), apoi ne-am intors la corbu, am mancat la cherhanaua de pe rapa, iar baie in mare, plaja, baie, citit reviste si in final acasa
...maine reluam, luni sosesc T&T
apa marii e curata, insa ffff calda, fierbinte as zice...dar e atat de bine sa stai in apa fara sa fii cu ochii in 2 partzi
ajunsa acasa am constatat ca storcatorul meu de legume-fructe nu mai functzioneaza , e jack laleine(cred ca am scris bine) si am constatat ca nu are cutzit ??!! ma gandesc ca ori nu avut ori l-a pierdut vreo tanti ce mi l-a spalat...are cineva obiectul, sa vorbim in cunostiinta de cauza
!!! as vrea sa-mi cumpar un blender...stiti vreo marca buna? adica probat in gospodaria proprie
Liana(LeeAnn)- cum ati rezolvat cu urgenta privata?...fetele si pe tine
pentru restul Gashtii ...slaba activitate pe aici! (Dadi
)
LeeAnn spune:
Buna la toata lumea!
Dana,la Medicover nu aveau pediatru sau era inchis,nu stiu ca a fsot doar barbati-miu, noi am ramas la coada am ajuns la Iowemed la CET.
Sper sa fie bin e fetita.
In spital era f aglomerat, dr. Fasie, singurul pe care il stiu bine si imi place avea tel. inchis, vb. una in germana, cred ca nu e prin zona.
Multumesc mult
In rest, fetele sunt in Maramures la bunici, eu ma coc in oras, sunt intepenita de gat ca am stat transpirata la birou sun AC, acum stau acasa sub aer, ca poate cui pe cui se scoate.
Si astept toamna.
A, sa nu uit, am trecut sapt .asta milimetric pe langa o micsorare de salarii, ne-au luat doar bonurile de masa si combustibilul cu care veneam la birou.
Mama ei de criza...
DanaAlex spune:
LeeAnn ma bucur ca oarecum s-a rezolvat...sper sa nu fie nimic grav pentru fetitza
si noi de la atata AC suntem care mai de care mai intzepenitzi...sotzul meu se plange ca-l doare urechea, pe mine mana dreapta sus intre umar si cot...dar si fara AC nu stiu cum am rezista, acum am strans si spalat vasele prin bucatarie si am transpirat de numa'...caldura mare!
sper sa-ti faci timp sa scrii mai des, din septembrie reluam intalnirile la locul stiut, sa se mai racoreasca afara!!!
vaaai, ce frumos - Maramures...de mult ne dorim si noi sa ajungem acolo si nu reusim, vrem sa plecam la sfarsit de august la baile felix, poate ajungem si in mm
Cat despre criza...toti suntem afectati, important e sa fim optimisti ca va trece si sanatosi
Dana, mama Tianei (23.08.06) si a lui Tiberiu (07.07.07)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dodo-pui/Dodo-pui.jpg)
Dodo-pui spune:
Ct
care doriti sauna...sunteti invitati la mine
si cand am reusit sa strang si eu ceva bani de AC s-a terminat oferta si luni vin cu preturile noi cred ca mai mari...
imi vine sa tip...dar imi trece
important e ca suntem sanatosi...si sper sa se termine canicula
![](toba.gif)
![](toba.gif)
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
LeeAnn spune:
Daaa, ar fi groaznic fara aer, eu asa am intepenit, ca in masina de la serv. nu avem si am venit uda fleasca, eu care nu transpir.La un mom. dat mi se facuse rau, nu puteam sa vorbesc.Stai sa vezi de maine ca o luna nu avem sofer, mai nasol...Dupa 2 ore de condus prin oras si sauna in masina nu mai sunt buna de nimic la birou.Si cica trebuie sa gasim solutii sa nu ne loveasca criza mai rau.
A, Dana , la mine in tel. erai Dr. Dana, ti-am zis ca am o dr. in bloc, e si ea membra pe aici BDANA.
Cum naiba oi fi reusit sa va incurc, nu am idee.
Cert e ca pe ea nu o mai am deloc in tel.
Daca am nevoie de ea, urc pana la 7.Sau 8.
,
Uite vezi, te ascult si scriu.Sper sa nu ma las.
Duminica frumoasa la toata lumea.
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui LeeAnn A, Dana , la mine in tel. erai Dr. Dana, ti-am zis ca am o dr. in bloc, e si ea membra pe aici BDANA. Cum naiba oi fi reusit sa va incurc, nu am idee. |
Buna dimineatza!!!
hihihi...destinul!!! si asa nu mai stiam nimic de tine de vreo 2 luni, asa ca telefonul ne-a (re)facut lipeala ...dar putzin Dr. sunt si eu
![](icon_smile_wink.gif)
![](punk.gif)
duminica frumoasa si voua...
![](pupic.gif)
ps- la mine in cartier (tomis nord) a plouat aseara pe la 23 si azi mi se pare mai racoare...las' sa ne bucuram de caldura, ca daca vine iarna ca cea trecuta (a inceput prea devreme si s-a terminat prea tarziu), o sa ne amintim cu dor de canicula...brrrr
![](icon_smile_big.gif)
DanaAlex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui![]() care doriti sauna...sunteti invitati la mine ![]() ![]() ![]() si cand am reusit sa strang si eu ceva bani de AC s-a terminat oferta si luni vin cu preturile noi cred ca mai mari ![]() ![]() |
las' Dodo ca trece canicula... eu am AC si in masina si in casa, am avut si la birou, dar am veri cand nu le dau drumul, am capatat o sensibilitate in 2002, o nevroza as spune (tot asa intram, ieseam, plecam la instantza, ma intorceam in frig la birou, transpirata leoarca)...la mine AC nu imi acopera toata casa- in bucatarie e sauna, apoi in hol e ffff frig, iar in restul camerelor e asa si asa.... daca te plimbi intre bucatarie, camere si baie iti intepeneste ceva, plus ca atunci cand sunt T&T acasa il tzin oprit ...nu am scris ca sa te consolez pe tine, ci doar sa-ti arat realitatea
aaaa si din cauza de AC din masina ma doare rau mana dreapta si toti cei pe care ii stiu se plang de ceva(cand te urci transpirat in masina ai tendintza de a da drumul la maxim putere cu minim temperatura, mai ales in oras, pe distantze scurte, ca te racoresti, ci apoi direct intzepenesti-rimeaza)...parerea mea! nu se merita investitzia pentru cateva zile caniculare, sincer itzi spun ...dar, bineintzeles e decizia fiecaruia!!!
ps- eu in bucatarie folosesc un ventilator si ma descurc binishor cu el, are triplu rol
![](punk.gif)
![](pupic.gif)