Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (115)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Vreau weekend altfel...

mami de 2 ochi albastri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

oani... treci mai des pe la noi. nu de alta, dar e gata fazanul si te servesc eu daca dece se face ca ploua...
I will survive...

povestea unei pastai...numita bbTo

As trece eu daca m-ar lasa cosmonautii. A ramas no 1 in vacanta si trbuie distrat. Maine plecam...la mare (de parca n-as vedea marea de pe fereastra), dar mergem mai departe, la o mare mai frumoasa

Mami de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Lorex chiar vroiam sa te apelez ca azi nu te-am citit.Ce face bobitza?ce buclucusuri a mai facut?
Plateea,Lorex unde vreti sa veniti la mare?

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Si mie imi lipseste tare MS, savuram postarile ei cu carnetelul de notite alaturi! ...si Cristies as well...

Inca mai sper sa se intoaarca...

PLateea, ce vesti ne aduci tu acolo...e prea dureross...un bebe atat de mic..

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_fota spune:

Oani distractie placuta la cealalta mare .MS, Cristies va ducem doru si va rugam sa iesiti de dupa coritina .

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui dulcineea_cj

No,seara buna fetele !
Miremia,te invidiez Sa aveti drum bun si relaxare frumoasa !
fetele noi,bine ati venit !
MPdistractie faina si Lml!
Simplicity,pote punem de o intalneala,ca pe nora o acuz de abandon de familie
DecenuEla,sa va fie de bine fazanul !si galustele

mami de 2 ochi albastri
Daca se poate mi-ar face o deosebita placere

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Mai!Harnicutelor!

Eu am avut treaba azi, am taiat motul finutei mele, aia cu ochii mari ca ai lui Stefan de Ana
App, Ana...tu unde vrei sa fugi cu okiosul peste hotare???

Multe sunt de spus din urma, sa vad ce-mi mai amintesc...nu mi-am notat ca vreau sa-mi antrenez neuronu pt master

Dece, cum a iesit fazanul? Eu am mancat de mai multe ori ciorba de fazan...cea facuta la cazan e cea mai buna Adica facut incantit mare, ca la cantina, de sotie de vanator...uff, nici nu vreau sa ma gandesc ca am ramas cam pofticioasa din (ca tot e la moda semnul asta)
Cand pleci in conce? Pe 2?

Simplicity..si tu si Dece....spuneti ca veniti in moldova...da moldova asta e mare bre...undi anumi vinitz'??? Ca sa stiu daca sa sper la vreo intalnire..

illo, bun venit...mai vii sau nu? ca n-ai mai scris de atunci...

Tomaca, felicitari pt dintisori!
Si Alexandrei fota in avans

Alicredo, ce funny ai fost! Cred ca esti cea mai nebunatica de pe aici... Si eu mai servesc cate un pahar de bere cu alc...nu se intampla nik...bine, am inteles ca tu aveai cevaaa..pahare
Azi am baut din aia beks lemon... cu 2% alcool..nici nu se simte, ala cre ca se evapora din pahar

Miremia, ce fain...distractie placuta!

Nikole, si eu votez pt pompa manuala Avent...e super tare!
Imi pare rau sa te vad asa supi...cand postarile tale zambeau mereu..

MP, sry de calc, rezolva mai repede ca ne e dor de tine, de voi..

Al3csa...
recunosc...m-am facut ca ploua in ult timp.. cum sa-ti spun...mi-e cam frica sa-ti mai dau fata.. ca tare ma tem ca o sa fii o so_acra...asa te vad...nush de ce..

Pup Yannis

Myky, tu erai cu migrenele? M-am gandit azi la tine...ca am vazut un reportaj la tv...spuneau de un caz cu migrena...pana la urma cica de unde era....de la un astigmatism ascuns. Dar tre sa mergi la un oftalmolog bun si cu aparatura moderna..zic eu..

Alexutzza, cand te intorci?

Sunt curioasa daca am uitat ceva, imi amintesc acusi...dupa ce inchid

aaa...Ruxita?

si inca ceva...Dastefa a spus ca nu mai intra ca e amarata din motivele pe care le cunoasteti...si nu vrea sa va indispuna!

_

_

LOREX, pt munca de pe prima pagina.
Ce-mi place de tine cum te gandesti la bobitza si la viitorul ei, auzi la ea? so_acra?
Lillo inca e moderata, poate ca a mai scris. Eu desi am citit de dimineata daca nu zicea gmne sa nu se mai gandeasca ilady nu as fi bagat de seama
Oare am mai vrut sa-ti zic ceva?
Da, 2 chestii. Ce crema de fata ti-ai luat? Si spune-i Dastefei ca ne e dor de ea si ca ar face bine sa nu se mai gandeasca ca (scuze) ne intristeaza. Daca crede ca o pot ajuta cu ceva, sa fol cu nadejde mp.

Mami de +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

oani, mergeti la mareee... ce supeer!
stai asa. adica... cum vezi marea de pe fereastra???
VEZI MAREA DE PE FEREASTRA???
hai sa facem schimb de mame...
hai, no...
aiaiaiiii... ce-mi facusi!

eu parca plecam la somn, nu?

ayanna... as zice eu ceva, referitor la mesajul tau de la amant. si zic, ca asa-s eu si nu ma rabda inima...
ai inteles gresit. si poate si altii. forumul si comunitatea online nu presupune ca UNA o exclude pe ALTA! stii vb aia exista loc sub soare pt toti? eu stiu una si buna. iti zic ce am de zis verde in fata, apoi fiecare cu umbra lui. ca este loc in balta pt tot pestele din lume!

si cu asta, trag perdeaua si ma duc!

zic iara NB?
sau mai bine va urez pufuleti sanatosi si zambareti, soti calmi si iubitori, bani pt strictul necesar, so_acre departe si nopti linistite! AM ZIS!!

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

m-am intors...

loreeex... nu mai vrei intalneli cu moldovenii, doar cu strainatatea si capitala, da???
bineee... lasa, lasa...
nu mai mergem noi la mare cu bobita...

I will survive...

_

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Mai!Harnicutelor!

Eu am avut treaba azi, am taiat motul finutei mele, aia cu ochii mari ca ai lui Stefan de Ana
App, Ana...tu unde vrei sa fugi cu okiosul peste hotare???

Multe sunt de spus din urma, sa vad ce-mi mai amintesc...nu mi-am notat ca vreau sa-mi antrenez neuronu pt master

Dece, cum a iesit fazanul? Eu am mancat de mai multe ori ciorba de fazan...cea facuta la cazan e cea mai buna Adica facut incantit mare, ca la cantina, de sotie de vanator...uff, nici nu vreau sa ma gandesc ca am ramas cam pofticioasa din (ca tot e la moda semnul asta)
Cand pleci in conce? Pe 2?

Simplicity..si tu si Dece....spuneti ca veniti in moldova...da moldova asta e mare bre...undi anumi vinitz'??? Ca sa stiu daca sa sper la vreo intalnire..

illo, bun venit...mai vii sau nu? ca n-ai mai scris de atunci...

Tomaca, felicitari pt dintisori!
Si Alexandrei fota in avans

Alicredo, ce funny ai fost! Cred ca esti cea mai nebunatica de pe aici... Si eu mai servesc cate un pahar de bere cu alc...nu se intampla nik...bine, am inteles ca tu aveai cevaaa..pahare
Azi am baut din aia beks lemon... cu 2% alcool..nici nu se simte, ala cre ca se evapora din pahar

Miremia, ce fain...distractie placuta!

Nikole, si eu votez pt pompa manuala Avent...e super tare!
Imi pare rau sa te vad asa supi...cand postarile tale zambeau mereu..

MP, sry de calc, rezolva mai repede ca ne e dor de tine, de voi..

Al3csa...
recunosc...m-am facut ca ploua in ult timp.. cum sa-ti spun...mi-e cam frica sa-ti mai dau fata.. ca tare ma tem ca o sa fii o so_acra...asa te vad...nush de ce..

Pup Yannis

Myky, tu erai cu migrenele? M-am gandit azi la tine...ca am vazut un reportaj la tv...spuneau de un caz cu migrena...pana la urma cica de unde era....de la un astigmatism ascuns. Dar tre sa mergi la un oftalmolog bun si cu aparatura moderna..zic eu..

Alexutzza, cand te intorci?

Sunt curioasa daca am uitat ceva, imi amintesc acusi...dupa ce inchid

aaa...Ruxita?

si inca ceva...Dastefa a spus ca nu mai intra ca e amarata din motivele pe care le cunoasteti...si nu vrea sa va indispuna!

_

_
Eu prin zona Bacaului.........

Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !

Mergi la inceput