Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (115)
Raspunsuri - Pagina 10
simplicity spune:
vad ca sunt singurica pe aici,so ma retrag si eu,pupici
Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana)
Vesnic indragostita de voi doi !
oani_2002 spune:
Of, ca tot citesc de azi dimineata si nu apuc sa raspund...
Dece - gata-i fazanul?
Miremia - week-end fain. Si noi cred ca iesim zilele astea, ca tot ii vacanta.
Ayanna - tin pumnii pt sapt asta, sa treaca bine si repede. Cu piureurile de fructe ti-au raspuns fetele. Eu nu le tin decat max de dim pana dupa-masa
Xela - hai sa reiau ce scrisesem in mesajul pe care l-am pierdut. Te intrebasem eu la un moment dat (prost moment, ca erai in concediu) cum faci cu cubuletele. Ca eu le-am congelat separat, apoi tot scoteam si amestecam diverse, dar consistenta era..carrr! Se separa o faza apoasa si una lichida, cu tot blenderul. Cristies m-a sfatuit sa amestec cubulete congelate intr-un piure proaspat. Asa functie perfect si le mananca, dar trebuie sa fierb zilnic legume. Tu cum faci? Ca mi-ar fi mai usor sa le scot numai si sa le amestec. Cat despre mancare, ca tot il laudai pe Luc, incearca si o consistenta diferita. Luc mananca mult mai bine daca piureul e un pic mai gros si o idee mai grunjos, nu f bine pasat.
M-au invadat extraterestrii, calare pe o naveta spatiala albastra si f zgomotoasa, trebuie sa o scurtez.
Ii mai urez lui Lillo un bun venit printre mamicile de pufuleti si un pt pufulete si pt priintesa mica si nediversificata complet
Aaa, pana ma mai lasa copiii, Nik0le - si eu am (ca de folosit doar din an in Paste o folosesc) pompa manuala de la Avent, de care sunt tare multumita Dar tu vrei sa treci pe bibe? Si Irinuca ce parere are? Of, durerile astea... sa treaca.
Alexuzzza - mai bine sa nu stii ce-i Peritolul. Am intrebat-o pe evyme de ce ii da, pt ca are multe efecte secundare si efectul principal e sedativ. Creste el pofta de mancare, dar...sedeaza. Eu m-as gandi de 2 ori inainte de a-l da sau de a-l recomanda.
Week-end fain
Mami de +
mamidepuiuti spune:
va dam tort si suc si praji...toate nemonti
acum suntem la chef cu copiii...adica eu am apucat putin laptopul...
nerecuperata cat incape,dar mi-e dor de voi
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simplicity Oare lui MP inca ii este stricat calculiciul? Mami de 2 iminimioare(sotior si albinuta Ariana) Vesnic indragostita de voi doi ! |
pup pe toate...sunt la parintii mei...pe laptopul lor...compul meu are virus
mami de Radu si Alex
asa creste Alex
Lillo spune:
Voiam sa intreb mamicile de baietei daca decalotati si daca da, merge? Ca eu, la sfatul dr, am decalotat piticul incepand cu a 3 a saptamana de viata. Am reusit sa il decalotez aproape complet dar ptr ca s-a iritat, o perioada am renuntat. Acum pielicica s-a lipit inapoi, din fericire doar pe o parte, dar nu reusesc sa il mai decalotez decat partial. E grav?
Lillo spune:
Merg sa imi culc piticul.
Poate pana maine fabric si eu o semnatura.
Sa aveti o noapte linistita!
ana_g spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
pup pe toate...sunt la parintii mei...pe laptopul lor...compul meu are virus mami de Radu si Alex asa creste Alex |
indiferent ce/al cui calculator e, important e ca e!
doamne, ce-am mai masacrat limba romana.....
mama unui pui...Stefan
plateea spune:
buna seara, iubite... (te-astept ca si caaaaand... numai dragostea noastra ar fi pe pamant...)
cris.m gasisi carut dupa pofta inimii?
lillo... welcome, dear... sedere placuta!
trimit si revin!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
plateea spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui iulenca
E clarceva in aer ca si pe mine Vladi ma tzatzaie din ora in ora si ziua si noaptea. Era mai cuminte mic decat acum. M-am gandit si eu ca poate nu se satura dar nu e asta pentru ca refuza completare cu biberonul si face la fel chiar daca il umplu cu varf cu cereale de orez fructe, supica. Am banuit dintii pentru ca are si restul semnelor dar nu se vad totusi prin gingie. Daca nu as avea familionul in cap cu - aoleu sigur are ceva copilul ca sora-sa nu facea asa - as fi linistita. Sa ne treceti si pe noi la aniversari ca daca vine pedofilul la usa de ziua mea cu flori ii dau cu ele dupa ceafa. 30.04 Iulenca 08.08 Mariuku pui de Iulenca Iulenca |
best reply ever!
I will survive...
povestea unei pastai...numita bbTo
ioana_fota spune:
Fetele cu experineta la dintisori daca imi faca febra ce sa-i dau la inceput un supozitor?panadol?sau nurofen?si la cat timp apoi sa-i iau iar temp?si cu ce sa urmez scaderea febrei?.
MP distractie placut cu copii
de Maria Alexandra 26.03.2010
Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine