BV Anca, peta, Emushi, mya85! iul-aug 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

si aici tot ce e de la www.mothercare.com/b/44552031/ref=sr_nr_n_9/280-0710455-6818916?_encoding=UTF8&rs=44552031&mcb=core&rh=n%3A44552031%2Cn%3A44559031&page=1" target="_blank">avent

mami de brotacel Andrei Ioan

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Citat:
citat din mesajul lui paula_m
La telef am vb ieri cu Esanu. La pediatru nu ii am nr, dar de ce nu suni pe nr de urgenta?

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

eu am nr pediatrei...dar nu stiam daca sa o deranjez sau nu in weekend... daca ai nevoie sa mi-l ceri

Oana mamica lui Matei 08.07.2010

Noi 2...si Matei
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

si aici tot ce e de la www.mothercare.com/b/44552031/ref=sr_nr_n_9/280-0710455-6818916?_encoding=UTF8&rs=44552031&mcb=core&rh=n%3A44552031%2Cn%3A44559031&page=1" target="_blank">avent

09.06.2010

mersic....gasisem intre timp. acum vorbesc cu ana cristea sa mi-l trimita....am vazut ca in tara is niste preturi....

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

larisa ai PM

si eu am comandat hainute mai grosute de 0-3 luni de la asda si de la mark & spencer speram ca intr-o saptamana -doua sa scapam de hainutele de nou=nascut...si mami a cumparat doar hainute subtirele de 0-3 luni

09.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

larisa ai PM

si eu am comandat hainute mai grosute de 0-3 luni de la asda si de la mark & spencer speram ca intr-o saptamana -doua sa scapam de hainutele de nou=nascut...si mami a cumparat doar hainute subtirele de 0-3 luni

09.06.2010

eu nu stiu ce sa fac cu comanda de hainute....ca cele comandate de 0-3 luni ii sunt cam mari....si unele pe care scrie nou nascut is cat cele de 0-3 luni. cred ca nu se prea potrivesc marimile. tu ai luat de 0-3 luni? alexiei tot ce i-am comandat ii vine perfect..pentru Nectarie insa...is cam mari parca.....si nu prea mai am curaj sa comand. Si is late in spate nu stiu cum....cu hainele ma mai gandesc. Am luat cateva in comanda anterioara. Poate imi zici tu dupa ce sosesc....daca bat marimile. Ce ai mai comandat absolut necesar de pe site-urile astea?...poate ma inspir si io.
Al meu doarme iar...de nu se mai trezeste...

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Salutare delfinariu

Am zis sa va mai scriu si eu cate ceva sa nu ne uitati
V-am citit dar fara chef de scris..e greu cu burtoiul acum in ultima luna...azi abia la 1 m-am dat jos din pat..am dormit pe reprize cat ma lasa Antonia...ea mereu vrea joaca si eu nu fac fata nici afara nu am chef sa ies doar seara pe racoare..

Felicitari noilor mamici si bun venit noilor delfinasi doamne ce frumoasi sunt...care mai de care

Btz_ovi-cum e Paul va da drumul acasa?o sa stea fetele la coada dupa el
vroiam sa te intreb ce taxe sunt la internare si ce acte...daca ai timp sa-mi scrii

Angharad e trecuta pe lista cu burtici...dar ea parca a scris ca a nascut...sau am visat eu ?

Ela-ce faceti...totul ok?

va

Bamboletta 36+David si Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
AMR 3+ pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Mai am o intrebare. Cred ca nu ma voi mai opri din intrebat decat cand copilul va implini 50 de ani
Cum il puneti sa doarma? La spital mi-au zis sa nu cumva sa-l las pe spate, dar acum cautand pe net informatii, am gasit ca e chiar recomandat sa stea cat mai mult pe spate. Eu pana acum il puneam la somnic doar intr-o parte, si ii mai puneam si un prosopel la spate, sa nu cumva sa ajunga pe spate.
E tare greu sa fii mamica si sa nu sti cum e mai bine sa faci...noroc ca va am pe voi

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Buna delfinariu, noi ocupate cu plans, jucat, mancat si toate cele plus durerile lui mami de operatie, asa ca nu am scris dar am citit!!
Anca , felicitari pentru minunea mica sa va traiasca si sa va umple de bucurii!!

Cu mancatul noua ne-a spus ca trebuie sa manace 15% din greutatea ei, eu ii dau cam 18 la suta pe zi ca nu prea ma lasa sufletul cand vad ca mai vrea, ia bine in greutate cam 200 grame pe sapt, a spus pediatrul ca mai multa papa ii solicita prea tare organele si ca va elimina prin scaun mancare nedigerata corespunzator, si intradevar cand i-am dat mai mult a avut 10-12 scaune intr-o zi, iar mi-a zis pediatrul ca nu e bine!!

Cu lapticul suntem tot acolo parca o idee mai mult azi, de ieri am inceput cu stimulente!

Nu mai stiu ce vroiam sa mai zic, sunt cam zombi!

Larisa ce bine ca doarme asa Nectarie, !!!

Va multumim pentru comentariile frumoase la adresa Letiziei si vi le intoarcem avem o odisee cu delfinasi tare frumosi!!

Mycya sa scoatem motatele au ba? nu te-am intrebat, nasti vaginal?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Eu m-am temut sa-i pun sa doarma pe burtica sau pe spate,cel putin cat au fost bebelusi,pana la cateva luni,cand deja isi schimbau singuri pozitia.
Ma temeam ca nu cumva sa regurgiteze prin somn si sa se sufoce cu lapticul acela,cum am mai auzit cazuri,din pacate.Cel mai sigur mi s-a parut dormitul cand pe o parte,cand pe cealalta,asa li s-a format si capusorul frumos.

Vizavi de dormitul pe burtica,era la mare trend acum ceva vreme,pana cand s-a descoperit ca e una din cauzele sindromului mortii subite,si auzind asa,am evitat cat mi-a stat in putere sa-i las sa doarma pe burta.In stare de veghe,e ok pozitia,chiar foarte recomandata,pentru intarirea muschilor spatelui si gatului.

Abia astept sa nasc,v-am mai spus?! Suntem deja pe ultima suta de m,intram curand in sapt 40,yoo-hoo!!:)) [nici nu-mi mai amintesc cum e sa fii supla,sa ai abdomenul plat si glezna subtire...si sa nu curga laptic din sani! ]

cu Anne 38+ ,iar Sarah(2007) si Mark(2008) abia asteapta sa fie bebe gata!

Mergi la inceput

Larisa, eu am luat de 0-3 luni, ca voiam mai mari...sper sa ii ajunga macar 2 luni lui Andrei. am luat destul de multe, poate mai multe decat am nevoie...

eu am hainute de vara, niste rompers, dar cum Andrei inca e la hainute de nou nascut, sigur vine toamna pana sa trecem la cele de 3-6 luni...plus ca vrem sa mergem dupa botez la Sighisoara, poate la munte...

si am luat un pramsuit, pentru seri friguroase, sa nu il imbrac cu prea multe hainute, 2 seturi cu pantaloni (blugi) cu puloveras, niste salopetele de dormit, niste pijamale din alea din 2 bucati..2 caciulite...

09.06.2010

Mergi la inceput