BV Anca, peta, Emushi, mya85! iul-aug 2010 (173)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Carmen o sa nasc vaginal, numai sa nu intervina altceva.motatele mai tine-le putintel ca deocamdata nu mai am asa dese contractii.

Bianca 39 Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Buna, fetelor!

Am fost si noi azi la vizita saptamanala la medic.

Colul e inca inchis, dar putin scurtat. Capul lui bebe apasa pe el, dar e inca mobil, nu s-a fixat inca intre oasele pubiene. Deci mai avem pana la nastere.

Vreau sa spun ca la controlul pe masa nu am avut niciodata dureri, doar cand mi-a recoltat asistenta pentru analize Cred ca medicul e mai priceput la miscarea asta

Bineinteles ca l-am intrebat de epidurala. Surpriza! Anestezistul nu face epidurale

Se face doar o anestezie ..am uitat cum a zis ca se cheama.. inainte de expulzie, ca sa usureze durerile din momentul acela ... Macar atat!

Deci m-am lamurit. Oricum am zis ca merg tot pe nasterea naturala, daca Doamne fereste nu ajung la dilatatie ca lumea intr-un timp rezonabil sau daca bebe are probleme, facem cezariana.

Saptamana viitoare iau si rezultatele la recoltarile din col si vagin, sper sa iasa bune!

Bebe a mai crescut putin, aproape 200 gr, are in jur de 2750 gr acum. Mi-a dat un tratament cu niste pastile naturiste, ceva cu extract de sange de vaca, 6 tablete pe zi, pentru mai buna oxigenare a lui bebitza. Sper sa dea roade si sa mai puna si el ceva carnita pe el!

Sper sa fie bine bebe al meu

Mycya, asteptam vesti dupa ce revii de la spital!

ici la toate fetele!

Elena 37+ cu un cuminte

AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

rodyka si cris2010, voi aveti bustiera cu tot cu slip? eu vreau sa o i-au pe cea fara slip ca mi se pare mai usor de purtat. Plus ca cea cu slip mi-e teama sa nu ma deranjeze la epi.
Eladea, tu de unde ai luat-o? Musai luni dau si eu comanda si vreau sa vina repede. Burtica s-a retras la mine...dar sunt sigura ca burtiera ajuta.

gata am gasit...comand de aici:http://www.formeasy.ro/colectie/FormEasy.html

Larisa mamica de Nectarie (22 iulie 2010) si Alexia (13 iulie 2006)

http://www.flickr.com/photos/32393475@N00/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mycya spune:

Puyutz ma bucur ca bebe al tau a mai crescut, chiar f bine a pus pe eleu nu stiu cat a mai pus ca la mine nu mi-a mai masurat-o ieri ,probabil se asteapta sa nasc zilele astea si stie ca imi mai masoara in spital si sa nu mia piarda ea timpulca asa timp pretios mai au medicii astia aoleuuu...
la spital nu am mai fost ca nu am mai avut contractii dureroase ,doar BH.in seara asta daca voi mai avea ma voi duce imediat ca sa vada cum se comporta bebelina in timpul lor.

a fost cam liniste astazi in delfinariu, parca mai liniste ca niciodata.burtici pe unde umblati?mamicile le intelegem ca stau cu bebeii si le ocupa tot timpul

Nela unde esti mamico??ce papica ai mai facut azi

eu tocmai am pus pe foc oala cu ardei umpluti si am mai facut si o ciorbita de pui.aaa si ca sa nu fac prea putine am framantat sa fac si o pizza acasaca m-am saturat de cele de la restaurant si parca as mai face si o negreasa darrr....

Bianca 39 Andra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Hello gagici!!!!!!

BAMBOLETTA Paul face bine,analizele au iesit ok vineri,CRP 12,speram ca luni iese 6 si mergem acasa caci nu mai rezistam asa.
Astazi m-a tot pupacit,iar dupa ce i-am dat de papa cum il puneam in patut cum urla.Eu am crezut ca ii e foame insa hotul vroia alintat.Asa simte si el lipsa mea ,mi se rupe inima cand stiu ca nu e langa mine

La internare sa vii cu adeverinta de la Casa de Sanatate,buletinul si 100,00 Lei taxa de internare.
Nu te lasa cu bagaj foarte mare,fara troller,doar genti mici.
Si nu mai zic de faina e camasa de spital,zici ca esti de la puscarie cu dansa iar parfumul de trandafiri e ametitor
Eu am prins un miros acru de la ele

Bytz,Ovi si bebe PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Larisa eu le am pe amandoua, cea fara chilot nu o pot purta decat daca stau in picioare, se misca nu se fixeaza prea bine si cand ma asez nu mai am aer , si ma deranjeaza si la operatie... dar eu am luat medicinala de la farmacie, mai ieftina poate deaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Mycya, multumesc de gandurile bune! Dar esti harnicuta tare, nu stiu de unde mai ai atata energie! 2 feluri de mancare + pizza!!!

Si eu as manca ardei umpluti, dar sincer nu ma mai simt in stare sa fac... nu mai pot sa ma aplec si nici sa stau in picioare f. mult...

pt. cina de azi m-am hotarat la un piure cu snitele de pui si salata de rosii, ceapa, ardei. maine o sa fac o ciorbitza de legume cu putina afumatura.

La noi iarasi vin caldurile... Asta noapte nu prea am dormit, simt ca imi iese foc din picioare. Diseara iar imi pun lighean cu apa rece langa pat

Elena 37+ cu un cuminte

AMR 2+ saptamani si ne intalnim cu Bebitza RADU STEFAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarmenAlbu spune:

Puiut felicitari pt vestile bune!!!!, sa speram ca tinctua ajuta!!

Mycya vino si la mine sa faci mancarica

pastilele de lactatie ajuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

larissa, eu am cu chilot, sunt mai comode, cum zice carmen, nu se misca si nu deranjeaza... crispro si-a comandat din amandoua de acolo, ea stie sigur cum sunt...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarmenAlbu

pastilele de lactatie ajuta

asa e... eu am inceput sa le iau iar si se cunoaste imediat...

_

delfinasul Hannah Isabela (19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)

Mergi la inceput