Fluturasi de martie-aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Ce faceti burtici?

Eu mi-am facut un capuccino si l-am baut si am mancat cativa biscuiti desi am spus ca o sa ma las de mancat dulciuri, biscuiti, paste si paine, dar na...inmuiati in ceasca cu capuccino tare buni au mai fost ... am udat gradina si floricelele...in fiecare dimineata ma duc sa le verific si sa le vorbesc, v-am spus eu, sunt cu pluta si am ras tare de matzele mele care s-au speriat de veverite, ca am multe veverite prin imprejurimi si mai ales ca in spatele gradinii am un copac mare batran si inalt unde cred ca au ele cuibul, se jucau pe gardul din spatele gradinii si in niste tufisuri pe acolo si matzele astea proaste ale mele, ca altfel nu pot sa le numesc , au fugit in casa care incotro nu stiau cum sa alerge mai repede si cred ca sunt undeva pe scari pe la etajul 2 ca nu le mai vad, cred ca nu o sa iasa in gradina prea curand

Eu am un teanc mare de calcat ....camasi multe de-ale sotului, dar mi-e lene....ca de cand ne-am mutat aici in casa noua nu i-am calcat niciuna, tot am spalat si le-am pus intr-un cos ca o sa le calc eu candva cand oi fi mai libera dar precum dupa curatenie si aranjat in casa am aflat ca sunt insarcinata si nu mi-a fost tocmai bine am spus ca lasa ca o sa le calc eu, are ce imbraca , din restul de vreo 300 camasi calcate in sifonier, poate ar fi bine sa nu mai calc pana la anul ca are ce imbraca , cate una pe zi ...

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

olaaaa

mamica fericita de 2+ si 10

Mergi la inceput

la mine au reaparut greturile....

Mergi la inceput

dorinutza eu am avut asa pb pe la 7 sapt. ca si cum ma strangea cineva de ovare. au trecut dupa 0 sapt si ceva.

simo, spor la job!

madutza suntem in renovari , ca am renuntat pe moment la proiectul casa. de ce sa nu fie voie branza de burduf??? si mie imi placeeee....

strumphi

restul fetelor ce mai faceti??? de ce nu mai veniti la o vorba???

Mergi la inceput

bb_yasmi, la tine greturile si la mine au reaparut poftele

Tocami ce vorbeam dimineata ca vreau sa renunt la a manca asa multe paste, biscuiti , dulciuri si ghici ce mi-am facut sa mananc de pranz? Tortelinni cu prosciuto si sos de branza ..mi-a iesit asa bun sosul, smantana cu branza ceddar si un pic de lapte si ierburi ...hmmmm

M-am uitat in picasa si am vazut ca cineva si-a sters pozele, catank, de ce ? O sa ne pui alte poze mai fresh si mai multe cu tine si burtica ta?

Sunt multe fete care nu au mai scris nimic de mult si as vrea sa vad ca este mai multa activitate pe aici, nu ma lasati fetelor sa vorbesc numai eu, spuneti si voi ceva...ce faceti, cum va simtiti, ce film ati vazut...cum e vremea... ce mai face burtica, ce pofte mai aveti, ce ati mai mancat bun... daca ma lasti sa vorbesc numai eu , va umplu capu de prostii si cred ca si asa dau prea multe detalii plictisitoare dar daca sunt home alone toata ziua nu am cu cine vorbi

Deci haideti la marea mobilizare!

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

strumphi si eu mananc intr-una
de azi dimi am papat asa:
1 felie paine cu almette si prosciutto
100 gr fornetti

la pranz
1 bol de supica de pui cu taitei
1oo gr napo cu cioco...

si imi fierbe mama porumb acum...

mamica fericita de 2+ si 10 +

Mergi la inceput

de andreea (vas) ce mai stiti??

copiloi, alina, happy,cristina, andreea, iulika, anaxena, magnolia, ioni????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

de andreea (vas) ce mai stiti??

copiloi, alina, happy,cristina, andreea, iulika, anaxena, magnolia, ioni????

bine ca ai strigat tu putin catalogul ca imi trecuse mie prin cap sa il strig dar am spus sa le las un pic de timp pana raspund la primul apel

eu sunt la a 2-a portie de tortellini sunt prea buni sa mai las ceva in tigaie si ma simt cam naspa nu stiu cum, ma simt molesita si fara vlaga, parca nu m-as mai ridica de pe scaun si e 1 jumate si pe la 2 trebuie sa incep sa ma pregatesc ca la 3.30 am programare la medicul de familie

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

strumphi noroc ca mie nu imi prea plac tortelini.... dar niste sarmale cu varza acra as manca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

la mine au reaparut greturile....

ce ai mancat?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput