Fluturasi de martie-aprilie 2011 (8)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns strumphitza spune:

Citat:
citat din mesajul lui AllyLaur

Dorina, super frumoase pozele, de fapt peisajele....
Eu am fost ieri la si la plimbare iar astazi am cam zacut...mi-a fost rau si acum imi este la fel.
Pofta mare sau sa va fie de bine

Ally, 5+

numai pozele frumoase si peisajele, eu nu ???? ...stiu ca nu Glumesc , sa nu ma bagati in seama, eu sunt un pic cu pluta cateodata

eu ieri am spus ce facusi, curatenie de la un cap la altul al casei si apoi shopping de umplut frigiderul si apoi odihna pe seara ca eram franta, iar azi de dimineata de cum m-am trezit , aveam chef de duca si am fost la aceste gradini, super frumoase ...mi-au placut enorm...si acei fluturi superbi, veneau si pe mine sa se aseze, dar ma gadilau si imi era putin frica, eu tot ce ii pozam... nu mai spun de nuferi, florile mele preferate in afara de crinii imperiali, dar nuferii cred ca au o frumusete aparte si ma fascineaza de fiecare data...am vazut in vreo 3 sau chiar 4 locuri nuferi si eu ma tot holbam de parca nu as fi vazut nuferi in viata mea, ca sa nu spun ca vitelul la poarta noua

Pilaful meu a fost super apreciat... lui ii place tot ce gatesc eu romaneste sau stil italian, ca la ei aici in UK nu prea au nimic specific al lor care sa spui ca e pur englezesc... deoarece au avut foarte multe colonii ei au mancaruri de peste tot in lume.. dar cam fara gust sincer sa spun...si lui vad ca ii place tot ceea ce gatesc si de fiecare data cand a fost in Romania i-a placut si mai mult mancarea acolo, aia adevarata romeneasca..aici cumpar ingredientele in general de la supermarket, dar stii tuu , acel ceva ce da gust mancarurilor, le cumpar de la magazinele turcesti, grecesti, cipriote, bulgaresti... care de altfel nu le gasesti deloc in magazinele pur englezesti. De exemplu nici orezul ala bun ca la noi acasa in romania nu il gasesti in supermarket , numai la magazinele turcesti....imi aduc aminte prima data cand am fost aici la cumparaturi mi-am lungit gatul dupa orez de ala cu bob rotund bun si nu am gasit , aveau 1100 feluri de orez dar numai de ala nu, de toate felurile, pentru mancaruri indiene, thailandeze, asiatice fel de fel...dar domle`, asta cu bob rotund nu...pana m-am enervat eu si m-am dus intr-un magazin turcesc si acolo ...ppfff... parca era raiul pe pamant cand am intrat, am gasit de toate, inclusiv frunze de vita de vie la murat pentru facut sarmalute, eram in culmea fericirii

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AllyLaur spune:

Si tu frumoasa binenteles, dar ma lasasem purtata de val cu acele superbe flori si am uitat sa metionez
Burtici , eu ies ca ma bag la si apoi la TV.
Somn usor si multi

Ally, 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Neata fete
BByasmi, superba canapeaua... E destul de maricica, o faceti pe comanda sau incape in camera asa?
Ally Laur si mie mi-e rau(fara sa vomit), dar as zace cum spui tu in continuu, dar nu pot cu astia mici, sotu-mi vine tz seara, asa ca tb sa ma ocup de ei, pot sau nu...
Stumphi, superbe pozicile, protagonista, fluturii...Imi plac in poze, altfel nu. am o chestie cu fluturarile...si cu cit sunt mai mari fluturii cu atit imi e mai urit...Dar in poze sunt ok, le admir culorile.
Sa stii ca si eu mi-am propus sa maninc mai ordonat. Problema e ca din cauza greturilor tot as rontai ceva, parca ma ajuta...Dar deja incep sa pun pe mine si nu vreaaaau asa repede AM zis sa incerc fara dulciuri, alune(am cam mincat in ultima vreme)...si paine mai putina...Sa vedem..

Simona, mami de baieti David si Matei si 7+
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

eu sunt rupta de spate.....am dormit aseara pe o saltea gonflabila... ca sa nu cumparam inca, canapeaua pana nu terminam living-ul

simo e ok ca si dimensiuni. asta ne si place , cand e facuta ca si pat are 1600X1900 ca un pat de dormitor....

va pup si ne auzim mai tarziu

aaa am uitat strum phi superbe pozici!!!!

mamica fericita de 2+ si 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

'neata!

Sunt cam somnoroasa in dimineata asta

Tb sa calc cateva camasi, apoi bag la spalat si ma intind in in canapea.
bb-yasmi, imi place tare mult canapeaua. Musai sa ne pui poze cu livingul sa vedem si noi cum arata. Sunteti in renovari sau la constructia propriu-zisa?

Stumphitza, f frumoase pozele iar voi 2 va potriviti f bine

Am fugit la treaba . Va pup!

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 11+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dorinut@ spune:

Fetelorrr
eu ieri toata ziua am stat numai in pat si astazi nu m-am dus la munca. Am niste dureri graznice in stanga de efectiv imi taie respiratia. Si imi simt ovarele inflamate rau sunt atat de panicata . La dr tocmai la 16.20 sunt programata si am o frica ca e ceva cu bebe .
Fetele care ati trecut de 9 sapt ati avut astfel de dureri?
Eu am ca niste zvacnituri dureroase care se lasa pe picior si sunt atat de panicata ...stau si ma rog in continuu sa fie bine..offf

Nasturelul meu mic 9+

Anita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

si eu am dureri in partea stanga, destul de mari, dar probabil e normal fiind a doua sarcina si na, uter taiat totusi

6+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Fetelorrr
eu ieri toata ziua am stat numai in pat si astazi nu m-am dus la munca. Am niste dureri graznice in stanga de efectiv imi taie respiratia. Si imi simt ovarele inflamate rau sunt atat de panicata . La dr tocmai la 16.20 sunt programata si am o frica ca e ceva cu bebe .
Fetele care ati trecut de 9 sapt ati avut astfel de dureri?
Eu am ca niste zvacnituri dureroase care se lasa pe picior si sunt atat de panicata ...stau si ma rog in continuu sa fie bine..offf

Nasturelul meu mic 9+

Anita

Eu nu am inca 9 sapt dar si eu am avut acele dureri zilele astea, nu chiar asa tare ca tine sa se lase durerea in picioare dar oricum eu durere de spate am permanent, non stop, fara sa si fac nimic.... dar eu zilele astea am cam fost pusa pe treaba si mers mult si ma gandesc ca de la aia...
Te rog linisteste-te si stai in pat si nu fa nimic si asteapta sa te duci la programare la doctor, totul o sa fie bine...o sa vezi

Te pup si sa ne mai scrii si dupa ce vii de la doctor sa auzim vesti despre bebe.

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

Deci Buna Dimineata, ca nu am apucat sa va salut, de cum am intrat am citit mesajul dorinutei si voiam sa ii scriu repede

Ce faceti burticilor? Care cu dureri de spate ca nu a dormit bine pe saltea (bb_yasmi), care are treaba dimineata asta (madutza), spor , simona stiu ca s-a intors la munca , o saptamana usoara si nu mai stiu, deja am uitat ce am citit, neuroniiiii!!!! Dincolo era mai eftin!

Ma duc sa imi fac un capuccino, tre` sa stau treaza pana la 3.30 ca am programare la doctorul de familie sa ii spun unde sa imi trimita scrisoare , la ce spital, sa mi se supravegheze sarcina, acum ca m-am hotarat. Dar eu tot nu sunt super happy ca nu am facut nici un test sau ecografie pana la 6 saptamani , mai am de asteptat pana la 10-12 sapt

Very Happy Mum To Be 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

dorinut@, stai cuminte in pat si ia un no-spa. E bine ca mergi azi la dr, dar nu inteleg de ce te- programat asa tarziu, mai ales ce esti de ieri cu dureri... Eu nu am experimentat asa dureri pana acum (sper ca nici de acum incolo) , durerile asa puternice nu sunt ok. Mergi la dr cat mai repede si tine-ne la curent. Tin pumnii, sa fie o alarma falsa!

In alta ordine de idei..avem voie sa mancam branza de burduf? Am salivat la toate felurile de branza..si pana la urma mi-am luat din asta

strumphitza,

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei - 29.12.2008 si acum 11+

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput