Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 6
shubulina spune:
Am ramas singure?Eu ce fac cu sfecla mea?O bag la congelator?![]()
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
am bagat ditai portia de mamaliga cu branza si smantana sia cu simt k imi explodeaza burta 
bb vad k se misca de colo colo de la 6 pana acu. nu are stare.
mi-am dat seama k e el, k dupa vreo juma de ora dupa ce am vb cu voi s-a mutat sub buric, si l-am simtit bine acolo. si dupa s-a mutat in stanga. acu vad k iar e pe dreapta. isi face de cap. 
Ana distractie placuta la munte si drum bun
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
bebelu86 spune:
ANa pune=o intr-o casoleta acoperita si las-o in frigider. si cand te intorci o faci.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
17+
shubulina spune:
Ralucaaa,iar mancare???
Zau daca ma apuc sa pregatesc iar ceva,ma omorati cu mancarurile!
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
loutzy spune:
mai sunt si eu pe aici. ma plicti ca nu e nimic de vazut la tv. Al meu e plecat la munca pana maine.
Ralu buna branza cu mamaliga, dar fara smantana si branza sa fie de aia sarata daca se paote de oi(desi nu am voie).

Laura
16+
Shines spune:
sunt si eu ..trag de nas..si tocmai zicea al meu ca ard rau..ii se pare lui ![]()
maine fac si eu mamaliga..dar cu lapte ..de azi ma gandeam, dar am trandavit toata ziua ..vasele le-am spalat abia la 4 ![]()
si inainte daca vedeam o farfurie in ghiuveta faceam ca trenu..acu era plina da nu m-a deranjat ca nu puteam face prea multe
Ana..sfecla trebuia oparita putin si pe urma bagata in caserola (nu in punga) la congelator..altfel se inmoiae cand o scoti
Simo
18 +
shubulina spune:
Oooo da!!! Sarata,d-aia veche!!
Laura,da la Pro,e amuzant ![]()
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
bebelu86 spune:
pai nu am papt nimic decat pe la 5 parca niste ciorba de fasole
iar acu seara nu aveam ce
si i-am zis lu socrela de mamaliga
si tocmami bine k toti aveau pofta de mamaliga
fiecare si-a facut cu ce a vrut.
noi am luat de vaca nici prea sarata nici dulce. tocmia buna. era dementiala.
si mi-am pus ditai farfuria.zici k nu am mai vazut mancare de 10 ani.
si am bagat tot.
iar acu abia respir. s-a umflat burta de zici k am 7 luni
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
loutzy spune:
Ana ma uit pe Pro dar de fiacare data cand il vad pe Bote imi vine sa schimb canalul de fitos si nesimtit ce e.
Laura
16+