Burtici cu buburuze de ian-feb 2011 (38)
Raspunsuri - Pagina 4
mada23 spune:
Poate esti doar obosita 
Madutz
ingerashul meu iubit
iar www.tickerclub.com/cache/9b3824f75b.png" target="_blank">sunt optimista www.ticker.7910.org/as1cJIBJmf-0000MDAwNzI1OWJ8MDAwMDQ1ZGJ8cGFuYSB2aWkgYWNhc2EgY29waWxhc2gsIHN1bnQ.gif" target="_blank">
cu bebe albastru Matei Nectarie 
"I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi i-a durerea.Dumnezeu mi-a zis :''Nu, nu Eu trebuie sa ti-o iau ci tu trebuie sa o parasesti.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea rabdare .Dumnezeu mi-a zis:''Nu ,rabdarea apare in urma necazurilor,nu se ofera ,se castiga.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa ma elibereze de suferinta.Dumnezeu mi-a zis:''Nu,suferintele te indeparteaza de ambitiile lumii si te apropie de mine.''
I-am cerut lui Dumnezeu sa-mi dea toate lucrurile de care am nevoie sa ma bucur in viata,Dumnezeu mi-a zis:''Nu,iti dau viata ca sa te bucuri de toate lucrurile."
endometrioza+mutatia MTHFR C677T heterozigota+A1298C heterozigota
tierry spune:
Bebelu, asa simt si eu, da' simt demult, se face asa ca un pumn burtica, si mai mult in dreapta sau pe mijloc. In stanga nu.. Eu am mai povestit la lume si s-au uitat cam ciudat la mine, med de familie mi-a zis ca probabil se contracta uterul. Acum sincer habarn-am ce o fi.. pe dr ginecolog am uitat sa o intreb
Eu sunt curioasa cum trebuie sa simt daca misca bebe, duminica am 18s si parca n-am simtit nimic deosebit pana acum, o data ca si cum s-ar fi contractat un muschi si alta data, ca 3 zbateri asa una dupa alta. Da' asta acum vreo saptamana.
Mie mi-a fost rau azi noapte, de la 1 la 7 am varsat din ora in ora
, am mancat niste porumb si niste chiftele si se pare ca mi-au picat rau ca m-am stricat si la burta. Iar azi sunt zombie efectiv, am dormit toata ziua si n-am mancat mai nimic, si tot ametita ma simt 
Si mi-am mai luat si analizele alea la urina si tot aiurea sunt, desi n-am mai mancat dulce deloc, pe langa glucoza m-am trezit si cu corpi cetonici..off...viata mea..
O sa sun medicul mai tarziu sa vad cand ma programeaza...

bebelu86 spune:
SImo au ff multe chestii dragute la magazinele alea de 12 ron.
mai ales k acu pe perioada asta cand schimbam si noi multe haine merita sa iei bluze si tricouri de acolo
au si pantaloni , dar trebuie urmarit
aaa so luati de acolo colantii k au multe culori si modele
da MADA sunt cam obosita.
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt
cu
17+
Lili_g spune:
Bebelu, e bebele inghesuit acolo
E posibil de la oboseala, si eu mai simt asa cand sunt obosita. Stai in pat si nu mai fa nimic, nu mai sta pe scaun. Ia computerul dupa tine in pat
| Citat: |
| citat din mesajul lui bebelu86 e super buna varza calita. si eu as papa,. dar nici al meu nu papa. k se baloneaza rau de tot. el are probl cu stomacu si tre sa am grija ce ii dau. iar sa pap singura, chiar nu intra. mai alesk acu m-am obisnuit sa fac mancare pt 4 pers, deci clar nu imi iese pt 1. Ralu si buburuza va ![]() Marriage Ticker ![]() Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+ |
bebelu86 spune:
gata ma intind acu.
dar nu mult k mai vreau sa fac o baitza si sa mai aranjez pe aici. k le-am lasat insirate in camera 

Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
cu
17+
Shines spune:
colanti nu am gasit..da le iau maine la rand pana gasesc ![]()
cred ca sunt pe cale sa ma rastesc la bocanci ..pentru prima data in sarcina asta..ma innec ca tiganu la mal acu..da imi e foarte rau
Simo
17 +
bebelu86 spune:
trebuie sa ai rabdare sa le iei la mana pe toate.
k sunt multe chestii frumoase, dar sa te uiti cu atentie.
vezi k e plin bucurestiu cu magazine din astea
e unu la romana langa dika. ala eplin cu lucruri calumea..
si la unirii pe partea cu sheriff's sunt vreo 4-5 unele cu 12ron altele cu 25 dar calitate mult mai buna,
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+
shubulina spune:
Foxy,nu fac cu hrean,nu-mi place.
Bai,sunt plina de spume!Am fost la platesc intretinerea si avem un administrator de 150 de ani.Am 2 intretineri,una abia afisata si una veche.Am platit-o p-aia veche si ma ia asta cu cand o sa o platesc pe toata,ca au restante.Zic ca nu cred ca din cauza mea,ca doar n-am vreo 4.Cica unde-i doamna D,ca ea-i mai draguta,io-s obraznica.Mi s-a urcat sangele la cap si-i zica ca doamna tot banii aia-i dadea,plus ca-i plecata la tara de aproape o luna,da nimeni nu i-au scos de la intretinere,bla bla...
Data viitoare ii dau una peste ochi,ma freaca mereu cu cate ceva la cap,a sunat si pe fix ca am ramas in urma.
14+ 
Cu Dumnezeu inainte!
Ana
loutzy spune:
magazine de 12ron sunt si pe la piata sudului(pe sos oltenitei), stiu unul si prin drumul taberei si vreo 3-4 si pe iuliu maniu.
Ana unii oameni sunt putin cu capul, nu te stresa degeaba pt toti idiotii.
Ralu intindete in pat si stai asa un pic, uitate la tv. Sper sa te simti mai bine.
Laura
16+
bebelu86 spune:
da-ti pe b1 ca se vb despre sarcina 
Ralu si buburuza va 
Marriage Ticker
cu
17+