Sarcina sau nu ?

Sarcina sau nu ? | Autor: elitana

Link direct la acest mesaj

buna la toata lumea...am nevoie urgent de un sfat,o incurajare....de 2 saptamani prezint semne de sarcina(balonati,dureri de sani,greata,voma,nidatie,cm trebuia sa0mi vina pe 27 si inca nu a venit).am facut test acum 2 zile si a iesit negativ,dar tot atunci obligata de imprejurari am facut si o ecografie intravaginala unde am vazut un punct mic negru,de marimea unui bob de mazare dar doctorita a zis ca nu e nimic.e posibil asa ceva?la cate saptamani s-ar vedea un bb la o asa ecografie?...sincera sa fiu sunt foarte speriata,pt ca dupa aia am facut si o radiografie,tot obligata de imprejurari

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

fa-ti un test la sange. ala e cel mai sigur.
se numeste bhcg. iese pozitiv la 10 zile de la conceptie dc ai ramas

Ralu si buburuza va
Marriage Ticker
Eu-zice Domnul, te voi invata,si-ti voi arata calea pe care trebuie s-o urmezi ,te voi sfatui si voi avea privirea indreptata asupra ta
Cu ajutorul Bunului Dumnezeu, Fecioarei Maria si Sf. Nectarie sunt cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Asa e cum zice Bebelu,testul de sange e cel mai sigur.Sunt persoane care li se pozitiveaza mai greu testul de urina.Tinem pumni si te asteptam cu vesti!

Cosmi,aspiranta optimista viitoare
www.fertilityfriend.com/home/2f8009" target="_blank"> Grafic TB

Doamne,pustii sunt casele fara copii si triste sunt inimile sotilor care n-au urmasi. Chiar daca nu avem credinta dreptilor care pentru rugaciunile lor s-au invrednicit sa aiba copii, pentru mila Ta nemasurata, nu ne lasa, Atotputernice Doamne, ci vezi suspinul inimii noastre. Umple-ne casa de bucuria pe care o aduc copiii, iar pe noi ne intareste ca sa-I crestem cu dragoste si intelepciune, spre slava numelui tau.Amin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

SARCINA LA ECO NU SE VEDE DECAT LA 6 SAPTAMANI, SI ASTA DEPINDE CAT DE DEVREME SAU DE TARZIU AI AVUT OVULATIA, DAR DACA ENDOMETRU ESTE GROS POTI SPERA LA O SARCINA.

la mine la 4 saptamani s-a vazut doar un endometru de 12 mm

Mergi la inceput