am fo plecati saptamana trecuta la mare dupa ce am invins aglomeratia am plecat la 6 dim si am aj la 12ne am cazat la "tanti napi" la 2 mai am lasat fata cu parintii mei si noi fuga in vama veche...nu mai fusesem de fo 6 ani acolo vazusem eu pe la tv ca isi cam pierduse din pitoresc dar m am gandit ca nu poate fi kiar atat de rau...am av un shok... salsa disparuse de pe plaja,exPIRAT nu mai era ce a fost el comandante plin de fitzosi...prea multe vile prea multa lume cu copii mici si cel mai naspa chiar si sezlonguri. unde o fi disparut micul sat plin cu drumul spre vama cu bulgaria plin de ciulini? nici ciulinii nu mai erau...si prea multa lume cu copii zuki k eram in mamaia. astept seara zik k doar doar or mai fi nebunii de alta data... prea putini,si poate stateau ascunsi in putinele corturi. pacat...opt tine draga mea vama veche!
Citat: |
citat din mesajul lui marutzu ...si prea multa lume cu copii zuki k eram in mamaia. astept seara zik k doar doar or mai fi nebunii de alta data... prea putini,si poate stateau ascunsi in putinele corturi. pacat...opt tine draga mea vama veche! |
ce tare ... la asta nu m am gandit..nush ce sa zic!asa o fi, eu lasasem fata cu mama si speram sa i gasesc pe nebuni tot acolo