vama... nu mai e ce a fost...

vama... nu mai e ce a fost... | Autor: marutzu

Link direct la acest mesaj

am fo plecati saptamana trecuta la mare dupa ce am invins aglomeratia am plecat la 6 dim si am aj la 12ne am cazat la "tanti napi" la 2 mai am lasat fata cu parintii mei si noi fuga in vama veche...nu mai fusesem de fo 6 ani acolo vazusem eu pe la tv ca isi cam pierduse din pitoresc dar m am gandit ca nu poate fi kiar atat de rau...am av un shok... salsa disparuse de pe plaja,exPIRAT nu mai era ce a fost el comandante plin de fitzosi...prea multe vile prea multa lume cu copii mici si cel mai naspa chiar si sezlonguri. unde o fi disparut micul sat plin cu drumul spre vama cu bulgaria plin de ciulini? nici ciulinii nu mai erau...si prea multa lume cu copii zuki k eram in mamaia. astept seara zik k doar doar or mai fi nebunii de alta data... prea putini,si poate stateau ascunsi in putinele corturi. pacat...opt tine draga mea vama veche!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui marutzu
...si prea multa lume cu copii zuki k eram in mamaia. astept seara zik k doar doar or mai fi nebunii de alta data... prea putini,si poate stateau ascunsi in putinele corturi. pacat...opt tine draga mea vama veche!

E simplu! Nebunii de alta data au facut copii intre timp si vin acum cu ei in vama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marutzu spune:

ce tare ... la asta nu m am gandit..nush ce sa zic!asa o fi, eu lasasem fata cu mama si speram sa i gasesc pe nebuni tot acolo

Mergi la inceput