Licurici de ianuarie-februarie 2009 (115)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara de la noi

Mai scurtut ca suntem in vizita la niste rude (la socrii cumnatei mele) - big family reunion, o multime de verisori ai lui Mister care se simte in Paradis... copii, multe multe jucarii, o gradina mare de tot, groapa de nisip...si e si vreme buna in Anglia. Nu prea are chef sa manance, dar il inteleg... prea multe jucarii noi ca sa il intereseze haleala! Stam pana maine seara...apoi 4 ore cu masina ca marti mi-s busy.

Irina, vacanta faina sa aveti la Eforie Nord... si bien sur multa sanatate la Andreita! Sa iasa bine analizele! Eu am folosit Nivea pentru bebelusi, factor 50, atat anul trecut cat si anul asta, sunt multumita de ea.

Carmen, chiar e nazdravanel Stefanut! Bine zis, o sa o aiba ce invata pe surioara lui!

Veronica, multa sanatate, sa te vindeci repede! Si Alice sa nu se molipseasca!

Asparagus, felicitari sotului tau! Ce facultate vrea sa faca?

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

Buna seara :) Long time, no see...fetelor..citesc ce scrieti si nu imi vine sa cred cate dintre voi sunt gravidute..felicitari!!! sunteti niste curajoase :) sa fiti sanatoase si sarcina cat mai usoara sa aveti.
Ce mai facem noi? Pai io ma pregatesc sa plec in Franta..de cand tot ma chinui..am obtinut un master acolo si sunt foarte nerabdatoare sa incep. Fetita noastra e o simpatica...am invatat o foarte independenta: mananca singura, face caca, pipi doar la oala, am scapat de pampersi, se culca cand ii e somn, adica nu face talente...suntem mandri de ea..si mai cu seama io ca m am ocupat zilnic de ea..acu sta si cu buni, dar mami a fost baza tati saracul ne vede doar in weekend..ca asa a fost conjunctura..in fine, mult de povestit..important e ca zilele trec una dupa una, ne facem maricele si vorbim cu mama si tata numai chinezeste, din cand in cand si ceva cuvinte de le intelegem noi dar in rest..bebeliceasca ei :d am zis ca mai facem si noi un bebe, dar mmai asteptam nitelus sa mai creasca fatuca :D va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

irina, tot nivea 50 folosim si noi! concediu placut si fara evenimente neplanificate!

justeme, felicitari pentru master!

dark, va invidiez pentru plimbarile pe care le faceti!

andru a invatat sa cante La multi ani!, as vrea sa il filmez, dar mereu ratez. mai zice "tai"-stai si "dai"-sa-i dai.restul sunt cuvinte comune, de obicei prima silaba.o jumuleste bine pe flavi, care a invatat si ea sa riposteze

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Bijuteriile mele handmade din sarma crosetata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justme25 spune:

multumesc mara :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

just,felicitari!!! Dormiti si peste noapte fara pampersi??
mara,sari cu filmul

Ana zice"tzani si ma trage de ureche.
DAR zice poezia "pisicuta pis-pis-pis,adica EU o zic,cand ajungem la:
- se spala...Ana se freaca la ochisori
-se pieptana...Ana imita ca se piaptana
-cu labuta asa facea...Ana face pa-pa

Noapte buna!!!

poze cu noi pe mail

Irina,da eu sunt cea de pe picasa

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

AAAA...s-a tuns cristi

Mamica de Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Just, pai chiar ca stie multe printesa ta Felicitari pentru masterat!

Lisa, I feel your pain si *big hug*

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

carmen piticului o sa ii priasca f bine la tara

irina.c odihna multa la mare, sa va simtiti bine si sa nu mai fie episoade cu andrei

dark sa iasa ceva bun din atatea interviuri

mara si robert zice nspe cuvinte, adica numai prima si maxim si a doua silaba din cuvant

justmefelicitari pt master si pt progresele licuricei; plecati toti 3 in franta sau doar tu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

am mai deschis un subiect , despre iaurt de data asta, http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=154988
dc aveti timp sa aruncati un ochi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Helau,

Am revenit la munci ...

Printre picaturi am citit in vacanta si un pic aseara dupa ce am ajuns de la Rosiori unde l-am lasat pe Tzumpiliano...am ajuns pe la 1 la Buc si acum imi cad ochii in gura de somn

Cami felicitari pentru bebe o sacina usoara si un bebelus sanatos si voios

Sanatate multa tuturor bolnaviorilor si bine ati revenit pe forum fetelor

Razvi s-a comportat exemplar in vacanta, imi era frica sa nu se imbolnaveasca, mai ales ca ne-a cam atras piscina de la pensiune si mai trageam cate o balaceala chiar si cand afara ploua . N-am avut decat cativa muci dar nimic spectaculos .

Cu mancarea am avut probleme in ultimele 2 zile pentru ca ni s-au terminat proviziile de acasa, iar musiu nu agreeaza borcanasele ...deh, daca nu e obisnuit ...

Va las niste poze cu Razvi aici

Sper sa am timp azi sa vad si pozicile de pe mailul comun. Pe Anusca am tot admirat-o pe FB frumoasa foc

gascha

Crisspy, fericita de Razvi

Mergi la inceput