Mamici & burtici din Brasov se roaga pt Siluan (6)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Ce liniste si pace pe aici .

R_ocsy , mami de Ana Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

Da, ROCSY, doar noi ce mai bantuim pe aici...

Eu am avut copilul bolnav, am stat in spital 2 zile cu laringita si bronsiolita, aparute asa, deodata, bine ca am fost inspirata si am fugit la spital la 12 noaptea, ca mi se sufoca copilul.
A fost o infectie virala, cica circula un virus la care sunt vulnerabili copiii intre 0 si 3 ani.

Acum e bine, doar ce mai tuseste rar, mai avem maine tratament, ii fac aerosoli.

Multa sanatate fetelor, voua si puiutilor vostri!

Diana si inimioara mea Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

Salutare fetele. Multumesc pt oferta de garmastan, dar e complicat cu ajunsul. Mai bine il dati unor fete de pe acolo, sigur au nevoie si ele.
Child - imi pare rau ca ti-a fost bolnavior. Ma bucur ca e mai bine acum.
Dragelor, ce haios povestiti despre bebeii vostrii. Cred ca sunt super-dulci. Sa fie sanatosi si voi pe langa ei
Azi am fost la control - creste grasunul meu,tensiunea mea e ok, suntem bine.De acum doar rabdare si tutun(fara, dar sa nu stricam vorba)))
va pup, o zi frumoasa va doresc.

33+

Mergi la inceput

Neata !
Foxi-le : felicitari pentru rezultatul la eco
Am cumparat garmastanul de la o farmacie din Rasnov, ma voi uita pe cutie si iti voi spune pretul. Daca cumva primesti pachet din tara eu pot sa il dau celor care te cunosc. De inscris nu s-a inscris nimeni la el si "tip" de vreo 2-3 luni .

Child : saracutul Albert ! Cred ca ai tras o spaima ! Ati stat mult in spital ?

Noi suntem foarte maraite astazi, matinale de la 6 si nimic nu ne convine, deja mi-e defect spatele ... pentru moment doarme .
Am inceput diversificarea cu suculet de morcov ... nu pot sa zic ca e innebunita dupa el dar nici ca nu ii place ! Sunt curioasa cum reactioneaza maine ca astazi mai mult a fost pe bavetica decat in stomacel .

Alim a nascut ? Ca am vazut DPN si era in 15 noi ? Nici ea nu ne-a mai scris demult !

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Buna seara !
Era sa nu va mai gasesc ... din cauza slabei activitati

Am intrat rapid sa anunt ca mai avem un . Dupa o luna cu gingie umflata, maraieli si multe nopti cu treziri foarte dese, ne-a iesit in sfarsit primul dintisor , al doilea e pe drum , azi-maine iese si el. Aseara a fost super agitata, pana nu i-am dat jumatate de lingurita de nurofen nu s-a potolit; nu mai stia saracuta care mana sa o bage in gura si la nervi pe care ii avea le-ar fi bagat pe amandoua. Mai trebuie sa trecem peste inca un hop pentru cel de al doilea incisiv si pana la urmatorii ar trebui cel putin in mod teoretic sa avem o perioada de liniste !

si va doresc noapte buna !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ROCSY felicitari pentru dintoc.
Ce i-a luat zana maseluta?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui child

ROCSY felicitari pentru dintoc.
Ce i-a luat zana maseluta?

un robot de bucatarie ... daca tot am inceput diversificarea

Mergi la inceput

Ce vreme naspa ... si as avea atata treaba si nu am chef de nimic !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Foxy-le spune:

ha sa mai scriu si eu cate ceva ca sa nu dispara iarasi subiectul )))
Multumesc pt ca va oferiti fetele, dar stati linistite, gasesc eu .
Acum mi se apropie si mie ,,funoia de par'', 35 sapt avem maine . Am deja emotii pt tot - nastere, venitul acasa si ingrijirea..
Alte fete nu mai apar pe aici? au nascut toate sau s-au retras pe la odiseele lor?
Va pup si va doresc sanatate voua si puilor vostrii.

33+

Mergi la inceput

Foxy : hai ca mai ai putin , sunteti pe ultima suta de metri. Ai sa vezi ce repede trece timpul dupa ce nasti; acum mi se pare o vesnicie de cand eram si eu odata cu burtica mare ... si cum ma mai chinuiam noaptea sa dorm ... acum ma chinuie pitica .
Nu stiu unde sunt restul fetelor, au disparut .

Mergi la inceput