Mamici & burtici din Brasov se roaga pt Siluan (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingerash24

Servus fetelor!
Va citesc de ceva timp insa pana acum nu am scris nimic;
ma regasesc in descrierea cu burtica de noi-dec,pt ca am ca DP 23/12/2010, deci pot sa spun ca sunt o viitoare mamica de baietel ( asa ne-a spus ultima data la eco)pe care il va chema tudor-mihai!

Vroiam sa va intreb pt ca eu in ultimele zile am auzit pareri negative despre medicul care ma are in evidenta, ce parere aveti despre dL.dr Moldovan?
as vrea sa imi schimb doctorul dar nustiudaca acum la 26 saptamani ma mai primeste altcineva...sunt in dilema:(

va doresc sarcina usoara in continuare si sanatate multa lui siluan!

Bine ai venit !
Promit sa te trec in curand pe listuta gravidutelor din prima pagina,momentan stau prost cu timpul si oboseala.
Imi pare rau, nu stiu nimic de dr. Moldovan dar nu cred ca este prea tarziu sa il schimbi daca nu este pe placul tau.

R_ocsy , mami de Sofia ( 19.05.2010 )

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

In sfarsit povestea botezului .

A fost tare cumintica in timpul botezului, a stat frumusel la nasa in brate si a studiat mediul inconjurator. Cel mai mult i-a placut candelabrul . La un moment dat o apucase vorbaraia si ii povestea de zor ceva preotului care s-a dovedit a fi un scump si nu ne-a bagat fata cu totul in apa . Reactia ei cand i-a bagat funduletul in apa nu a fost nici de suparare, nici de bucurie, era prea ocupata cu roaderea degetelelor insa s-a suparat teribil cand la ultima "scufundare" i-a aruncat preotul apa pe cap si atunci ne-a aratat cum stie dansa sa faca la nervi ... s-a potolit insa rapid. La petrecere a participat si dansa ca la ea efectul vinului nu si-a facut efectul , din contra nu avea chef de somn si era foarte curioasa de ceea ce se petrecea in sala. Pana la urma a cedat somnului , poate si din cauza ca am scos-o afara si fiind aerul rece si tare a adormit intr-un minut. Din acel moment mami s-a putut distra, domnisoara durmind dusa in camera pana la 5 dimineata cand ne-a dat trezire si ne-a tinut ocupati pana la amiaza aproape ( iar nu a vrut sa doarma ); mi-au cam cazut ochii in gura de somn iar dupa-masa am cedat, am lasat fata cu soacra si am dormit vreo 2 ore.
In concluzie, botezul a trecut repede si cu multa oboseala; sper sa reusesc sa pun si poze astazi.

"Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina."

Mergi la inceput

Stau groaznic de rau la capitolul timp, mai rau ca niciodata , nimic nu mai reusesc sa fac cum trebuie; as fi zis ca daca mi-e sotul in concediu o sa fie parfum ... pe suparare, si-a gasit de izolat podul si sta toata ziua cu muncitorul in pod si eu cu asta mica prin casa. Seara nu mai pot de oboseala si pana adoarme Sofia innebunesc ; nu stiu ce are ca nu mai adoarme decat pe la ora 23 , poate sunt eu prea nervoasa si simte ca vreau sa ma scap rapid de ea si imi face exact invers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns child spune:

ROCSY nu-mi aminti de botez.
La noi a fost cu plansete, nu neaparat la biserica, cu toate ca si acolo Albert s-a enervat ca-l tinea preotul de cap si ii spunea o rugaciune (in religia sotului e doar cu stropitul pe cap).
Mai rau a fost cand am iesit din biserica, cand a zbierat de nu stiam ce sa-i facem, era pentru prima data cand l-am vazut asa agitat.
Nici in noaptea dinaintea botezului nu a fost prea linistit, s-a tot trezit din ora in ora.
Toata ziua botezului Albert a fost agitat, cu tipete de nu-mi recunosteam copilul.'La noi s-a suprapus cu aparitia dintisorilor.
Plus toata agitatia, casa plina de cu o zi inainte...
Bine ca a trecut.

child fericita de Albert-Krisztian (2.03.2010)

Mergi la inceput

Child : se mai trezeste Albert noaptea cu chef de joaca ? A mea mai nou nu mai vrea sa isi respecte ora de nani seara , acum adoarme dupa ora 23 , si eu nu mai pot de oboseala, fac eforturi sa nu adorm inaintea ei.

Mergi la inceput

Bia

Mergi la inceput

Child : iesiti la plimbare astazi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biajitaru spune:

Multumesc de urari!

O sa pun si poze de la botez cand apuc.
Apropo daca se zice ca se cumintesc bebeii dupa botez nu-i asa.
Si la noi a tras o urlata dupa biserica. Cred ca o sa apara dintisorii!
Pup,

Bia

Bia 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Bine ai venit ingerash24, eu cred ca totusi nu e tarziu sa iti schimbi doctorul. Cat despre doctorul tau eu am auzit si bune si rele despre el asa ca depinde de tine si poate si de felul cum se poarta cu tine.

Alina 38+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina_feier spune:

Fetelor eu am intrat pe ultima suta de metri....miercuri pe 29 sept trebuie sa ma prezint la spital cu bagajul facut, atunci e si doctorul meu de garda (o sa nasc normal) sper sa stea Daria cuminte pana miercuri....dar sper sa fie hotarata sa apar in ziua aia.

Alina 38+ cu Daria Elena

http://lbdf.lilypie.com/6ECdp2.png

Mergi la inceput