Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (117)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns botosel452 spune:

Vom muri de pofte,la cata mancare circula pe aici

Eu,de cand am ramas insarcinata, am o boala cu usturoiul. Daca as putea sa il mananc intreg,cred ca ar fi perfect...i-am bagat pe toti in boala la serviciu, la fel si acasa....

Iar pastaile alea de fasole si cu mujdei....

Valentina 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

Sorana eu din pacate nu stiu! Poate restul fetelor!

Eu am limbarnita de dimineata si n-am facut nimic! Am prin casa o gramada de lucruri, am de gatit, si eu staaaaau si palavragesc! Gata la munca cu mine!

Cristina 30+

nici eu n-am chef de nimic. stau pe net de cand m-am trezit, cand pe DC, cand pe facebook, pe mes... acum mi s-a pus pata sa plec in we, da' sotu' nu vrea decat la pensiune cu piscina... si tot caut pe net

sorana 26+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Nu mai pot de pofta cartofi pai de casa.Eu cred ca o sa ii fac in cuptor cu salata de rosii.

http://lbdf.lilypie.com/QU3kp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

KITI pofta buna!!
Doamne fetelor,cu atata mancare p-aici o sa ne facem balenozaure!!
BOTOSEL si eu am ceva cu usturoiul,l-as manca si cu paine!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Au iesit deliciosi, i-am scos pe hartie ca sa mai absoarba uleiul, miroase foarte bine. Va invit la o masa nesanatoasa..niste Pepsi mai lipseste

Klarisse graviduta 30+ Matei

http://lbdf.lilypie.com/zjrHp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgescu oana spune:

fetelor va pup , pofta buna , eu plec sama fac frumoasa la par ca nu mai sta deloc

Oana si Maria Alexandra(17.04.2004) si Graviduta de 28s +
Martie-Aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Klarisse

Au iesit deliciosi, i-am scos pe hartie ca sa mai absoarba uleiul, miroase foarte bine. Va invit la o masa nesanatoasa..niste Pepsi mai lipseste

Aduc eu!! Si rosii!

Ana29+ Maia Elena lu' mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Salutare burtici!
Vorbiti despre mancare si lene...ce bine e...dar cu caldura cum va impacati? La mine in casa e foarte cald (sau asa mi se pare), abia mai respir, si afara de ies e greu, ca nu prea pot sa mai fac miscare, simt ca mi se intareste burta si ma apasa bebe prea tare in partea de jos. Si pe langa faptul ca e cald, trebuie sa gatesc ceva pentru diseara, ca altfel o sa lesine sotul de foame...daca ma voi simti atat de neputincioasa si zilele viitoare si imi va fi greu sa stau in picioare, ori voi face totul stand pe scaun ori o voi chema pe soacra in ajutor macar de 2 ori pe saptamana.
LilianaR, varicele acelea influenteaza foarte mult felul in care voi naste, deoarece de nu se retrag si nu va fi dilatatia destul de mare, daca va trebui sa se ajunga la acea taiere exista pericolul sa fie provocata hemoragie foarte puternica si e vorba si de sanatatea mea imediat dupa nastere.

Mariuk 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Mari e greu cu caldurile, eu in casa nu pot sta fara AC iar afara car dupa mine un evantai..curg apele toata ziua. Vreo 3 dusuri pe zi ca altfel nu se poate sta langa mine..
Mai nou epilatul este un fel de sport extrem..numa eu stiu pe unde imi sunt picioarele...Dar ce nu face mama pentru cuculet?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Legat de bebe si de nastere: mi-a spus dr ca la masuratori, miercuri, avea 30s si 6 zile, iar dupa UM abia marti ar trebui sa se implineasca 31s. Si asa s-a modificat si DPN :30sept...asta in cazul in care nu vrea bebe sa isi faca aparitia mai devreme...eu il rog sa mai stea in burtica macar inca vreo 4 saptamani...

Mariuk 30+

Mergi la inceput