MONTIGNAC (145) .... stil de viata nu dieta
Raspunsuri - Pagina 7
puisorul spune:
Andanii,e cam grauntos pt ca l-am facut acasa la parintii mei si nu am avut decat un robot mare si fiind mica cantitatea nu l-a zdrobit de tot. Ar iesi mult mai bine cu un blender vertical sau cu un robot cu vas mic.
Hai mai fetelor sunteti in concediu toate?
Meniu azi:
MD: wassa cu pateu de seminte si rosii
P: doua cinaboane cu salata de rosii,ardei si castraveti
Gustare: inghetata
C: fasole verde fiarta cu usturoi si smantana
Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii
Vivela spune:
neata spre seara
Anca, andanii, puisorule, multam fain de primire.
eu incerc sa ma mentin pe pozitii, desi m-am trezit cu o durere crunta de cap, habar n-am pe ce sa dau vina, pe AC, pe caldura...
sau o fi de la regim -ca na, nu-i obisnuit corpul cu asemenea rasfat . zic asta pt ca dupa o zi de regim (adicatelea ieri), cantarul arata de dimineata cu 600 g mai putin. dar e nesemnificativ, cred, ca poate sa fluctueze mult de pe o zi pe alta, si un pishu trage cantarul intr-o parte sau alta.
pana la urma aseara n-am mai pescuit nimic. puteti sa credeti ca m-am dus special la supermarket sa cumpar peste si dupa ce am cascat gura p-acolo si am umplut carutul (ala de bebe) cu ce mai aveam nevoie p-acasa mi-am dat seama ca am uitat sa cumpar tocmai peste? .
asa ca la ora mesei am trantit 2 pulpe de pui pe gratar si niste ciuperci , am mai pus 2 rosii langa (de culoare si de gust) si asta mi-a fost cina.
de dimi - jumate de iaurt (mare) cu boabe de cereale integrale. cu o jumate de ora inainte infulecasem o felie de pepene, ca eram insetata de peste noapte, banditul cel mic m-a secat de tot .
gustarea: o (alta) felie de pepene
pranzul: branza 0% cu ciuperci, castraveti si rosii. am mancat pana mi-au iesit pe nas.
gustarea cred ca o sa fie niste alune crude.
si cina, habar n-am inca, dar cred ca pun in practica planul de ieri cu pestele, ca mi-am deschis apetitul.
_
Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba
puisorul spune:
Vivela,ai dreptate cu variatia de greutate.La mine cea mai mare a fost de 1400 de gr de la o zi la alta . Imi amintesc de primele luni de alaptat cand trebuia neaparat sa beau ceva lichide ca simteam ca mi se usuca gura
Vreau sa va mai zic cu mare incantare ca mi-am cumparat ghivece cu menta,rozmarin si oregano. Problema e ca sunt niste ghivece mici care banuiesc ca ar trebui schimbate cu altele mai incapatoare. Daca sunteti careva pricepute in ale gradinaritului poate ma ajutati si pe mine sa le pot ingriji cat mai bine
Noapte buna
babyangel spune:
'neata fetele,
Vivela, ai avut o cina copioasa
Apropos de pesti, am citit pe blogul lui Margarit ca cel mai indicat peste dpdv al raportului proteine/calorii ar fi Codul. Evident ca dpdv al grasimilor sanatoase..nu pt ca nu este gras. Eu m-am bucurat pt ca noi consumam cod si salau sau in conserve hering si ton.
Sa raportez continuarea zilei de ieri ca postasem doar MD-ul:
P: muschi de vitel pe gratar cu salata de rosii si ardei
G: migdale
C: spaghete integrale cu sos de ciuperci si gorgonzola
G 1 bucata nectarina
Azi
MD: 1/2 iaurt cu o% cu 2 pesmeti 21% si 50 g sunca de pui.
P: voi face salata de fasole rosie cu ton si ceapa
C: vreau ciuperci la gratar cu sos gorgonzola,+ rosii cu busuioc
La gustari mai vedem.
fetelor , haideti si voi mai multe cu meniuri alese, sa ma mai inspir si eu! Unde va ascundeti?
Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)
Codrin luna a 4-a
maya_m spune:
'neata fete ANDANII imi pare rau s-aud prin ce grozavie ati trecut..bine ca nu s-a terminat mai urat..sa ai grija sa nu ramana baiatul cu sechele..io dupa un accident tot asa,usor,nu am putut sa ma urc intr-o masina ani de zile....PUISORULE interesanta reteta de pate..musai trebuie incercata cu toate ca e de faza 2..parca asa am retinut..VIVELAbine ai venit la noi pe unde umbla celelalte fete ?io am lipsit motivat..mi-a facut piticania febra de speriat -39,3....apoi stiti voi..nopti nedormite,comprese cu otet,luat temperatura la 1/2 h,[asa febra rebela n-am pomenit de tare muult timp],vizite la medic,controale-azi sper sa fie ultimul, sa scapam de tratament..si totul dintr-un banal rosu in gat zice medicul da' io banuiesc ca bantuie o viroza ceva ca mai multi copii din bloc au avut aceleasi simptome in conditiile astea am mancat ce-am gasit prin frigi la ore ciudate [am fost si singura ca domnu' sot o fost plecat in delegatie]..asa ca n-am mari asteptari de la cantarmai vb....mai incolo sper
NIMENI NU MOARE VIRGIN...VIATA I-O TRAGE FIECARUIA CEL PUTIN O DATA
puisorul spune:
Buna dimineata la amiaza si de la mine
Anca,spaghetele ales cu gorgonzola nu sunt monti. Se pot combina doar cu sosuri fara grasimi,adica rosii su ciuperci ar fi fost ok. Despre peste, mie cel mai multimiplace somonul dar e scump ca naiba .Cod iei congelat?
Maya,sper sa scapati de raceala . Si Stefi e cu muci again . Pateul e de faza 1 daca se mananca cu wassa sau paine monti. E de faza 2 servit cu paine integrala.
Meniu azi:
Md: salata cu rosii, castraveti, ardei, telemea, ou fiert si salata verde
P:cred ca tot salata ca am facut un castron urias si nu am razbit-o la micul dejun plus cateva ciuperci la gratar
C: inghetata
Maine as face rulourile cu vinete si feta doar ca nu am feta . Maya, parca tu le-ai facut,merg cu cascaval sau telemea?
Si mai am in plan o portie de biscuiti cu branza ceddar si chimen pt pitica.
Mi s-a stricat dvd de la ai mei si nu mai pot sa fac sport . Dar azi am zi de smotru asa ca tot e ceva decat nimic .
si mai revin
puisorul spune:
Maya, . Nu mai gasesc reteta cu rulourile de vinete
anne`mary spune:
buna fetelor. Am intrat sa va salut si sa fur din reteltele voastre ca nu stiu ce sa fac de papa azi. Asadar si prin urmare azi fac si eu o mancarica de ardei si o sa cumpar spaghete integrale pentru maine.
Week-end placut si cat mai putine abateri
andanii spune:
si eu smotrui la greu , is rupta de oboseala fain nu ????
o sambata seara super va doresc , si monti normal
andanii