MONTIGNAC (145) .... stil de viata nu dieta

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

si-acuma off topic ..... Multumesc pentru cuvintele incurajatoare ... ma simt mai bine, simt putina teama si tresar cand trec prin intersectii si vine din lateral stanga masina, sper sa-mi treaca repede ca nu -mi place ....nu m-am gandit sa iau pauza de la condus pentru ca eu ma simt f sigura pe mine si nu vrea sa trec in extrema cealalta (adica sa nu mai conduc de frica unui accident) chiar si dupa imediat , desi a aparut si sotul la locul accidentului, am condus tot eu spre casa tocmai pentru a-mi infrange teama.
Mi-e ciuda ca pur si simplu conduc ca si nebunii tineretul asta si desi am evitati zeci de acidente cu brio de data asta pur si simplu nu am avut cum sa-l evit , m-a prins din plin si m-a lovit exact in usa unde era copilu , va dati seama se sperietura am tras ... offfff gata cu subiectul asta .... ca nu e monti

si-acuma de monti

pentru azi am carnita de pui grill cu rosii, ardei si branza
si azi dimineta am papat lapte cu cereale si mai am si doua nectarine la mine

offffffffff ieri am mancat struguri .... imi plac la nebuie , voi mancati struguri ??? au indicele cam mare

nu va iau pe rand , dar va pup pe toatele

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

salutare

ma bate gandul sa ma inscriu si eu in clubul vostru (daca mai aveti locuri libere ). am vreo 6 kg de care vreau sa scap, am nascut de doua luni, nu stiu cum se face dar am intrat si am iesit din maternitate cu fix aceleasi kg, doar ca vreo 3,300 in brate. cand le aud pe cele care au "lasat" la meternitate vreo 10 kg mor de invidie .
aveti idee daca e compatibil monti cu alaptatul? eu nu prea vad de ce nu, dar voi aveti mai multa experienta in domeniul asta .

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninha spune:

Vivela, e perfect pentru alaptat. numai sa nu te retii de la cantitati, nu cred ca e bine sa mananci doua rosii si o coaja de banana pe zi. mananca bine dar sanatos.
Locuri sunt berechet. esti binevenita

Ninha, mami lu' Mirci
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wI3O97P/weight.png[/image

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vivela spune:

ninha, multumesc de primire .
deocamdata nu stiu decat in mare principiile monti, sper sa ma lamuresc mai bine pe parcurs.

poate ma treceti si pe mine pe listuta de inceput, daca m-oi vedea pe lista TREBUIE sa nu ma fac de ras, nu?
deci: inaltime: 1,64
greutate acum: 59
greutate tinta: 52 (greutatea mea normala, de dinainte de sarcina)

de dimi am mancat niste caise si o felie de pepene rosu si apoi o cafea.
gustare: 3 prune (ca atatea mai aveam prin frigider)
pranzul: o pulpa de pui, fiarta (de fapt scoasa dintr-un pilaf facut ieri ), cas dulce si vreo 2 rosii mici.
pe moment m-am saturat, acu' mi s-a facut iar foame, as ciuguli cate ceva, dar nu stiu ce. (asa e cand ai prea multe la dispozitie!)

spre seara ma gandeam la niste peste cu legume, dar tre sa ma duc la pescuit .

pana la urma cum e cu pepenele rosu, e ok in monti sau nu? ca eu citisem pe culinar cum ca nu prea e ok si ma mustra constiinta ca nici n-am inceput dieta bine si deja am calcat in strachini.

Andanii, imi pare rau de accident, si eu ma panichez groaznic la faze de-astea. ce sa zic, bine ca e doar tabla, se indreapta, bine ca n-ati patit nimic.

_

Mami de pui nazdravani, David (2/9/07) & Damian(7/6/10)
Cand schimbati modul in care priviti lucrurile, lucrurile pe care le priviti se schimba

Mergi la inceput

vivela bine ai venit printre noi .... te voi adauga in lista cum sa nu , cat mai repede posibil

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Vivela, bun venit iti spun si eu! Sa ai mare grija sa nu elimini fructele si carbohidratii buni, pt ca ti se poate modifica gustul laptelui...Eu am patit-o si n mi-a mai luat sanul! DZaca poti sa consumi si 1-2 lingurite de fructoza/zi..in cafea, ceai, etc!

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puisorul spune:

Buna dimineata

Vivela,bine ai venit si sa iti traiasca bebelusul. Cu nu e nici o problema doar ca nu ar trebui sa faci restricitii mari. Important e sa mananci sanatos dar fara sa contorizezi portiile sau abaterile. Mai ales ca nu ai mult de slabit si e mai important lapticul tau pt bebe. Despre gustari incearca cu migdale, fistic, fructe uscate.

Miercuri seara am incercat o reteta noua: www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/26886/Retete-montignac-Pateu-de-seminte-de-floarea-soarelui/" target="_blank">pateu de seminte de floarea soarelui. Daca va trage cu ochiul sa stiti ca e gustoasa si satioasa.

Meniu ieri:
MD: wassa cu pateu de seminte si rosii
P: 2 cinaboane cu kefir
C: mancarica de piept de pui,ardei,ciuperci, naut si rosii
Gustare: porumb fiert si inghetata

Sa aveti o zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

Mergi la inceput

ce se-ntampla fetelor ... unde umblati??? .... asa slaba activitatea pe aici ... da chiar asa ?????

pentu azi la pranz ... carne de pui cu rosii si ardei

andanii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puisorul

Buna dimineata

Vivela,bine ai venit si sa iti traiasca bebelusul. Cu nu e nici o problema doar ca nu ar trebui sa faci restricitii mari. Important e sa mananci sanatos dar fara sa contorizezi portiile sau abaterile. Mai ales ca nu ai mult de slabit si e mai important lapticul tau pt bebe. Despre gustari incearca cu migdale, fistic, fructe uscate.

Miercuri seara am incercat o reteta noua: www.culinar.ro/forum/continut/Diete-si-regimuri-alimentare/26886/Retete-montignac-Pateu-de-seminte-de-floarea-soarelui/" target="_blank">pateu de seminte de floarea soarelui. Daca va trage cu ochiul sa stiti ca e gustoasa si satioasa.

Meniu ieri:
MD: wassa cu pateu de seminte si rosii
P: 2 cinaboane cu kefir
C: mancarica de piept de pui,ardei,ciuperci, naut si rosii
Gustare: porumb fiert si inghetata

Sa aveti o zi frumoasa

Ani de Stefana (23.01.2008)
ZERO toleranta pt lipsa de toleranta fata de copii

puisorule imi fce cu ochiul pateul tau .... da in poza pe care ai pus-o la fetele de pe culinar il vad cam grauntos .... asa e ????? nu se sparg in totalitate semintele??? cu ce l-ai omogenizat ??? cu robot sau blander vertical ????

andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

,neata montignacelor,

fac si eu prezenta si va spun ce am papat ieri:

MD 1/2 iaurt Activia de baut cu cereale (fulgi de ovaz , seminte de in si fructe uscate)
G un mar
P pastai scazute cu salata asortata
C mazare cu carne
G migdale si prune uscate

Azi pana acuma

MD sunca de pui, mozzarela iaurt activia si 1 pesmet cu 21 % fibre

Anca
_
mami de Codrin (20.03.2010) si
de Lucas (21.09.2000)

Codrin luna a 4-a

Mergi la inceput