Prietene la bine si la greu - 38

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dozz spune:

RamoX, imi pare nespus de rau de ce ti se intampla. Treci printr-o perioada grea, grea si ma rog lui Dumnezeu sa gasesti putere si resurse sa o depasesti. Va fi bine pana la urma, ai sa vezi. Ia-o incet, zi dupa zi si, fara sa iti dai seama, vei trece hop-ul... O sa reusesti!

Multumesc, Ionela, pentru cuvintele minunate. Ai scris atat de frumos, e adevarat ce ai scris acolo si pt mine au mare valoare cuvintele tale, eu deseori ma las invinsa de greutati, dar niciodata nu am gandit in felul in care ne incurajezi tu sa gandim. Ai mare dreptate! Mie imi e de mare folos mesajul tau. .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

am pasat copilu la sot sa-l dea in leagan
mi-am facut un frapucin si mi-am pus o muzica italiana, sa mearga cu el
pt Andre:

Raluci, nu-ti fur meseria de Dj, ma joc si io...

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

inca una si ma duc

cred ca m-am imbolnavit, am dat in ...

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Lyly probleme cu kk in sensul ca sunt scaune multe pe zi, aspect normal, dar nu asimileaza. Din acest motiv luna trecuta a luat numai 150 gr. ptr. linistea mea cand ajung in Buc. ii fac o copro. avem o clinica privat pe str. in care am incredere.Citind acum despre voi stau si ma intreb daca nu si noi am trecut prin boala iar eu am crezut ca de la caldura.In iunie, pana sa plecam la Oradea a avut 3 zile de febra, tocmai iesise si dintzocul nr. 2 si am pus pe seama lui febra. Cum am ajuns acolo s-a umplut de bubite, dar nu a avut pe mani si picioare ci numai pe trunchi, am zis eu ca de la caldura. Oare sa fi gresit? Prea coincide ce zici tu, adca debut cu febra, a trecut febra si s-a umplut de bubite. Alex are peste tot?
Pupam sa treaca repede, este mai stresant ptr. tine, dar eu stiu ca daca sunt mai mici trec mai usor, asa se spune in popor, la mine la tara
vreau si eu sa beau ceva la muzica asta, dar ceva tare, poate apoi doarme si Vlad toata noaptea.

Monisul, of Doamne nu sunteti in totalitate recuperati?

Vin si eu cu o intrebare, Lyly, Monis, la cat luam pana acum in mana, indemnizatie,aplicam 15% sau cum? Imi fac recalculare de bujet si vrea sa stiu cum stau. Multumesc anticipat

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Many, Alex are bubitele mai mult ca niste pete, pe fata, gat si trunchi, mai putin pe maini, iar pe picioare deloc, de la scutez in jos, ca pe fund si putza are

din cat iei acum indemnizatia scazi 15%, eu asa am inteles, si sper sa se tina de cuvant, sa respecte legea si sa nu prelungeasca termenul de 31.12.2010

hai ca-ti dau o afinata, merge?

edit: i-a verificat ceva ganglioni prin spatele urechilor si erau umflati. de aici probabil diferenta intre rubeola si roseola...Diana, zic bine?

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Lyly, bafta, sa scapati repede repede de rubeola nebuna!!!si sper ca tu ai facut-o cand erai mica

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Tina sanatate maxima si o noapte cu vise placute si mult somn

Lyly - vindecare rapida

Monis va doresc sa scapati cu bine si repede de problema apoasa

Floricik - relaxare placuta, sarna de urare

Noapte bunicica

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Many - multam de intrebare, nu e gata pasaportul, oricum ii fac dinala vechi deci in 3 zile e gata, cred ca luni mergem, auzi voi ati facut si cardul ala european de sanatate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

Many - multam de intrebare, nu e gata pasaportul, oricum ii fac dinala vechi deci in 3 zile e gata, cred ca luni mergem, auzi voi ati facut si cardul ala european de sanatate?

Nu avem card european de sanatate, acum la turci plecam cu clasica asigurare de sanatate.Daca este acel card de sanatate emis de Casa de sanatate, mai asteptam ca"cica" este mare nebunie ptr. eliberare. La voi cand este plecarea?

mami de Vlad (29.10.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

Dozz,Many si Geo a inceput sa doarma maxim o ora jumate pe timp de zi.Vad ca incepe sa aiba doar o repriza de somn pe zi,dar noaptea doarme de la 19.30-20.00 la 08-09.00.
Lumi,Simina felicitari pentru dinti.
Dozz bun rezumatul tau cu apica.Am citit eticheta de la Voslauer.E reclama si atat.Apa are in ea si dioxid de carbon si acid citric.
Sa nu uit:In legatura cu alcoolul folosit pentru scaderea febrei(oare intre aici si otetul?)am gasit pe net cand citeam de roseola ca mirosul face foarte rau.Aspirina este de evitat(nu ii dadeam ca stiam) pentru ca poate fi mortala.
Simina eu ciuperci nu cumpar decat din carrefour d'alea proaspete sau,cand nu au ,i-au conserve.Niciodata nu am cumparat din piata.Matusa mea mai culegea si acum 4-5 ani mancam din ele.Acum nici nu le ating.Bine ca esti ok.
Diana
Dankutza vacanta placuta.Imi pare rau ca mami face o a doua operatie.
Lily ma bucur ca Alex are probleme doar de la dinti si nu e ceva mai grav.
Raluci dragutza soacra ai.Iti face ea cadou o vizita la dumnealor.
Ancutza Geo a zis pe la 4 luni si ceva mam apoi nimic.De vreo 2 luni zice ta-ta.De cateva zile cum il vede pe taica'su striga tata(ultimul a e cu caciulita ca nu stiu de unde sa il copiez).Cand a avut febra a zis tati.Mai zica ata,tata,cand termina ceva,da pupici ,zice bu.
Legat de mancare noi am papat si ceva kiwi acum o saptamana.
La 10 luni pediatra a zis ca ii pot da si ananas din compot(ala crud,aburit cred ca e mai ok).
Shtephy ma bucur ca ai mai scris.Mi-era dor de tine.
Ralu de cand a fost bolnav mananca cantitati industriale de tzitzi.Abia azi a mancat cam 250 gr de fructe,150 de legume cu pastrav si 100 de iaurt cu branzica.Tot sanul e baza.
Felicitari pentru progresele lui Matei.
Cred ca a-ti avut dreptate cu puseul de crestere.Geo a pus pe el inca 450 gr(asta intr-o luna) si are 3.5 cm adaugati la ianltime intr-o luna jumate.Am copil de 73 cm si 8.400gr.
Monis mare dreptate ai.Prima boala a copilului e cea mai grea.Bine ca nu a fost decat o indigestie.
Gata capitolul 36.Mai am unul.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput