Prietene la bine si la greu - 38

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitza35 spune:

neata si La multi ani fulgusorilor care se sarbatoresc astazi

Dupa 17 august e posibil sa aterizam si noi la mare cu mucosii, si, pentru ca noi suntem in Craiova si revenim in Bucuresti cam pe 15 august...a cazut in sarcina lui tati sa faca "aprovizionarea"

Si acum intrebare, in special pentru mamicile care au fost/sau care se pregatesc de mare si care nu vor sa lase bebeii in putzulicile goale...de unde se cumpara scutecele impermeabile, ce marca sunt...sa se duca tati sa ia

mersi

Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Amalia
ce de lucruri face dra de 9 lunite
PM back, vazut votul

Sabinuta

Mihai

Eduard

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Gabitza, zicea Diana parca de niste scutece de la Libero..dar mai mult nu stiu..Eu nu am bagat-o in piscinuta sau mare, si am tinut-o in pampers normal.

Lyly, bronzoleala placuta la mare! bine ca aveti AC, ca e jale mare fara el pe caldurile astea

Eu nu mai suport caldura deloc, dimineata nu mai ies la plimbare ca ar trebui sa ies la ora 5-6 sa mai fie putin aer respirabil.Abia seara dupa ora 18.30 daca mai iesim la faleza..

Mami de rechinasa Amalia Teodora (03.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

n-am chef sa ma apuc de bagaje

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Gabi, la noi gasesti de la Huggies little swimmers, mai exista si de la Pampers si de la Libero (astia mie mi-au placut cel mai mult dar la noi n-am vazut. Mai exista si slipi cu captuseala impermeabila, care sa retina kk, gasesti aici pe pagina pe langa huggies: http://www.mamiko.ro/71-Scutece-copii . Am mai vazut si pe greenbaby parca...

Laura felicitari ptr micuta umblareata!

Cory, si noi am fost la Susesi, si a fost superok, dar mie mi-a ramas la suflet Royal wings din Lara, Antalya, nu-i chiar asa luxos ca Susesi dar e asa o atmosfera faina...
Dana, Pareri despre hoteluri gasesti pe www.amfost acolo.ro (scoate spatiul), www.tripadviser.com, www.holidaycheck.de/ (asta e in germana dar e cel mai complex, te poti orienta folosind google translate.

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

Amalia

Sabinuta

Mihai

Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabitza35

neata si La multi ani fulgusorilor care se sarbatoresc astazi

Dupa 17 august e posibil sa aterizam si noi la mare cu mucosii, si, pentru ca noi suntem in Craiova si revenim in Bucuresti cam pe 15 august...a cazut in sarcina lui tati sa faca "aprovizionarea"

Si acum intrebare, in special pentru mamicile care au fost/sau care se pregatesc de mare si care nu vor sa lase bebeii in putzulicile goale...de unde se cumpara scutecele impermeabile, ce marca sunt...sa se duca tati sa ia

mersi
Dragos si Eva _30.11.2009

mucosii

Eu am vazut in farmaciile Dona. Unde mergeti la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

La multe lunite fulgusorilor de azi!

Laura :multumim de cinsteala!.Felicitari pt plimbareata!
Lyly:votat Alex ieri,un pic mai incolo votam si pt azi.Bafta la concurs!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_seby spune:

Hello, you too I love uuuuu,

La Multe Lunitze iubiti! sa fiti sanatosi si nazbatiosi

Scriu 2 vorbe ca trebuie sa fug sa cumpar sarma de rufe, ca ieri s-a rupt si am cazut cu ea..

Ar fi fff multe de scris, dar nu apuc chiar acum.

O intrebare, foloseste vreuna dintre voi aspirator nazal, altul decat batista bebelusului sau pompita manuala? Sunt bune de ceva?

pupixuri!

pozici botez 07.02.2010

poponitzu' meu Matei-Andrei

Credinta face totul posibil, Dragostea face totul usor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grigore_tina spune:

neata mai spre amiaza
Gabitza am vazut si la dm chilotei pentru apa.Sunt de la baby love.Nu stiu pretul.
LA MULTI ANI SCUMPILOR NOSTRI BEBELUSI CARE SE SERBEAZA AZI.

de George-Stefan (15.11.09)

Mergi la inceput