Prietene la bine si la greu - 38
Raspunsuri - Pagina 16
monica_80 spune:
Salutare!
La multe lunite puilor Santi de Monis
David de Miany
David de DanaN
asteptam cinsteala mai pe seara pe baguta
Raluci sarumana de raspuns, da cum sa se innece copilu cu smochine cand alea se topesc in gura? probabil ei se refera la smochine uscate, nu la cele proaspete.
am gasit aici un articol interesant despre alergii, alergii vs intolerante la alimente http://www.wholesomebabyfood.com/allergy.htm
lyly facut cont, votat
monis voi cum mai sunteti, cum va distrati?
de scump Maria 13.12.2009
simina_kin spune:
Si noi,ca si Cory, avem crize de plans la baie si asta se intampla de vreo 5 zile.Explicatie nu gasesc. Mama imi spunea ca poate am oparit-o.E ,cum drak sa-mi oparesc copila???????...ce , in 9 luni nu m-am obisnuit cu temp apei?
L a fel si orele de somn s-au imputinat, cel putin ziua nu mai doarme ca innainte, daca doarme 1 ora jumatate este prea bine
fericita de ranjita delicioasa Maya Andreea , din data de 6-oct-2009
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
floricik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui simina_kin Vad ca mai sunt fete ce se limba in IOR Nu organizam o ieseala in cursul saptamanii?????????.... |
Parca vad ca va intalniti si eu iar nu-s pe faza. Saptamana asta nu-s in Bucuresti...dar poate se lasa cu o ieseala in IOR si saptamana care vine.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
floricik spune:
Simina poate doarme mai putin ca e si caldura asta nesuferita. Ema e mereu transpirata...iar noaptea ma trezesc de n'spe ori ca se tot maraie...si da-i ture , o legan , o mangai, adoarme o perioada si iar o ia de la capat.
Cristina, felicitari pt dintisori si mai ales pt aplauze.
Eu azi am umblat ca o zuza tot orasul sa caut iaurt Napolact pt fata...iok...nu au nicaieri Acum o inteleg asa bine pe RamoC cand se plangea ca nu au nimic pe la magazinele din Strehaia. Aceeasi situatie si aici.
Floricik mami de Maria Ema-12.12.2009
www.webshots.com/user/floricik0805" target="_blank">noi 3
simina_kin spune:
citat din mesajul lui floricik Simina poate doarme mai putin ca e si caldura asta nesuferita. Ema e mereu transpirata...iar noaptea ma trezesc de n'spe ori ca se tot maraie...si da-i ture , o legan , o mangai, adoarme o perioada si iar o ia de la capat. |
La noi nu se pune problema caldurii in casa ca merge AC-ul (curentul al plateste socramiu)
Ok, sapt viitoare organizam ieseala in IOR??????
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
grigore_tina spune:
Lily multumesc de intrebare.Geo nu are dinti noi.E mult mai bine.De 2 nopti doarme iar singur in patut,se trezeste de 2 ori pe noapte si dimineata la 7 avem trezirea definitiva.
Fetele multumesc de raspuns.Si eu tot la Tefal ma gandeam dar am gasit in Carrefour un Rhonson si un Carrefour home cu aceleasi functii ca Tefalul de 3 mil.Au toate talpa ceramica iar pretul e mult mai mic(Rhonson=120 ron iar Carrefour= 62 ron).Ma mai gandesc pana vinerea viitoare cand intra banii.Daca mai aveti sugestii le astept.
eu iar am ars mancarea azi .e de vina tati ca a venit peste mine si m-a tinut ocupata .
de George-Stefan (15.11.09)
raluci_b spune:
fetele puii vostri au preferinta la tzitzi, renus da, o prefera pe dreapta si ca sa vezi asta tot timpul produce mai mult, de cateva zile am inceput proiectul somn fara tzitzi si daca imi iese ma mulg asa ca am refacut stocul de lapte, pot sa plec la disco
by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)
simina_kin spune:
citat din mesajul lui grigore_tina eu iar am ars mancarea azi .e de vina tati ca a venit peste mine si m-a tinut ocupata .[/blue][/i] de George-Stefan (15.11.09) |
hmmm..... , acolo in bucatarie?....bv lui
monica_80 spune:
citat din mesajul lui raluci_b fetele puii vostri au preferinta la tzitzi, renus da, o prefera pe dreapta si ca sa vezi asta tot timpul produce mai mult, de cateva zile am inceput proiectul somn fara tzitzi si daca imi iese ma mulg asa ca am refacut stocul de lapte, pot sa plec la disco by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09) |
Raluci, a mea are preferinta pt tatzi dreapta, dar numai pe asta o are
de scump Maria 13.12.2009