Prietene la bine si la greu - 38

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Pai stii cum se zice...ca puteam sa ajung si eu daca vroiam...si treburi de astea...ei...lasa ca a trecut! Cu masina...na...asta este...daca ne-a pus DD sa cumparam telescoape sport si sa avem masina cu garda foarte jos...platim pretul...dar iti dai sdeama ca o piatra cu diametru de 5 cm a fost suficient sa distruga scutul si baia de ulei a masinii...oricum, scutul era de plastic..dar tura asta a zis sotul ca pune unul de tabla...poate nu se mai strica asa usor...macar daca am fi avut viteza ...dar nu am avut...de aia ne era ciuda la amandoi...poate daca am fi avut viteza nu avea timp piatra sa intre si sa sparga baia! Offf...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Pai stii cum se zice...ca puteam sa ajung si eu daca vroiam...si treburi de astea...ei...lasa ca a trecut! Cu masina...na...asta este...daca ne-a pus DD sa cumparam telescoape sport si sa avem masina cu garda foarte jos...platim pretul...dar iti dai sdeama ca o piatra cu diametru de 5 cm a fost suficient sa distruga scutul si baia de ulei a masinii...oricum, scutul era de plastic..dar tura asta a zis sotul ca pune unul de tabla...poate nu se mai strica asa usor...macar daca am fi avut viteza ...dar nu am avut...de aia ne era ciuda la amandoi...poate daca am fi avut viteza nu avea timp piatra sa intre si sa sparga baia! Offf...

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

hai las ca se repara, am vazut ca acum se folosec mai mult scuturile de plastic desi pt tara noastra trebuie sa le faca din tabla cea mai rezistenta

by Raluca, full time mother for Remus Andrei(8 nov '09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami.ilinca spune:

Neata,

Ce mai fac fulgusorii?Dar mamicile?

Noi suntem bine,am fost toti4 sa ne plimbam in Herastrau sambata,e superb,putina lume ,am inchiriat o bicicleta pe care am folosit-o cu randul,cand eu cand sotiorul,catelusa a alergat in voie,ne-au oprit cativa parinti sa ne admire catelusa,....a fost nesperat de fain! Am dat-o in leagan pe Ili,a chiuit si a ras,era atat de fericita...,am facut poze si ne-am intors cu bateriile incarcate acasa.Le cam invidiez(pozitiv,bineinteles)pe fetele care se pot plimba zilnic acolo.
Ieri seara am incercat sa ne plimbam in IOR,era groaznic de aglomerat,am facut cale intoarsa urgent.

In rest,Ili doarme la fel de rau cu toate metodele aplicate,dar eu inca sper sa-si revina...

V-am citit in fiecare zi,va imbratisez si va urez o saptamana usoara ,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

neata!

dau si eu multa multa
poate se mai trezesc fetele si ne mai scriu 2-3 vorbe

noi suntem bine, nu mai avem bubite

l-am inscris pe Alex la un concurs, aveti la semnatura linkul, cine doreste sa ne voteze, sa o faca in fiecare zi

o saptamana frumoasa!

Lili, mami de Alexandru (18.11.2009)
pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

neata!

dau si eu multa multa

l-am inscris pe Alex la un concurs, aveti la semnatura linkul, cine doreste sa ne voteze, sa o faca in fiecare zi

o saptamana frumoasa!

pozicile noastre

varsta noastra

www.prichindelulmeu.ro/site/index.php?menuId=4&contestId=1¤tPage=3" target="_blank">ma considerati frumos? votati-ma in fiecare zi!

Lili, v`am votat, dar ca sa poti vota iti trebuie cont la ei pe site. eu mi=am facut! Contezi zilnic pe votul meu

EDIT - LYLY, VEZI CA TI-AM DAT UN ADD PE MESS-UL PE CARE IL FOLOSESCMAI DES

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui laviniablaga

Citat:
citat din mesajul lui lylyana.ion

neata!

dau si eu multa multa

o saptamana frumoasa!

pozicile noastre

varsta noastra

Lili, v`am votat, dar ca sa poti vota iti trebuie cont la ei pe site. eu mi=am facut! Contezi zilnic pe votul meu

EDIT - LYLY, VEZI CA TI-AM DAT UN ADD PE MESS-UL PE CARE IL FOLOSESCMAI DES

Lavinia, cea mai fericita de Rares Cristian, un grabit!Asa creste puiul meu
Mama, ideal de femeie, fermecator si venerat!
(Lev Nicolaevici Tolstoi)

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

mami.ilinca, unde-s pozele?

cu concursu' lu' peste...nu stiam ca tb sa faci cont ca sa votezi...ma si gandeam ca ieri a inceput votarea si au deja suta de voturi

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Scurt si pe fuga ca mergem afara.

Lyly, votat. Cica la 6 ore se poate vota.

Lavi,

RamoX multi

Concursul "I love DC": www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=i love dc&page=2" target="_blank">dr-1 si dr-2

Diana cu Vlad(16.05.04)&Timeea (18.05.06) & Teodora (11.11.09)

Mergi la inceput

Dia, multumesc!

tinonino, nu mai zici nimic de voi?

pozicile noastre

varsta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutze spune:

Neata, dragelor
Incepem saptamana cu vesti bune!
Am venit de la eco transfontanela, totul este ok....atat cat se vede, caci nu s-a vazut total, este destul de mica.
Puiul se simte ok, asa ca vreau eu sa concluzionez ca nu are urmari urate. Oricum vom merge lunar la neurolog pt verificari.
Intram mai tarziu, acum ma bag la curatenie.
Pupam fulgimea si mamicile!

Mergi la inceput