Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***233***
Raspunsuri - Pagina 18
inapreda spune:
Anaa, stiu sigur ca te-am intrebat, da' nu mai stiu daca mi-ai raspuns 
Voi veniti sa ne cunoastem "de-adevaratelea"? 
Gina lu' Ian
Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard
Ian are 1 an!
Ian 1 an +
georgiana310 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui inapreda Referitor la pasaport, eu am gasit pe net asta: Pentru eliberarea unui pasaport individual unui minor cu varsta pana la 14 ani, sunt necesare urmatoarele acte: -cererea tip si anexa (cartonas); -astea le iau de la Serv. Pasapoarte? -certificatul de nastere, in original si copie ; -actele de identitate ale parintilor sau ale reprezentantului legal in original si copie; -consimtamantul ambilor parinti sau al reprezentantului legal, autentificat la notariat, sau dat in fata lucratorului de pasapoarte; -asta ce-i? HABAR N-AM!!! NU TIN MINTE DE ASTA!-hotararea judecatoreasca ramasa definitiva prin care minorul a fost incredintat unuia dintre parinti, in original si copie; nu-i cazu' -chitantele CEC sau trezorerie privind achitarea taxelor de emitere a pasaportului, respectiv taxa consulara (32 RON) si taxa reprezentand costul pasaportului (64,2 RON); -pasaportul anterior, dupa caz; Gina lu' Ian Daca pastrezi copilaria mereu cu tine, nu vei imbatrani niciodata. - Tom Stoppard Ian are 1 an! Ian 1 an + |
Vedem unde se stabileste si hotaram!Gia, mama lui Briseis, 16 aprilie 2009
mababei spune:
Salutare!
Am revenit si noi in vastele apartamentele (vorba Pisicaigri) ca nu mai puteam de dorul caniculei
. Fost-am la o usoara "dezintoxicare urbana", dar mi se scurtcircuitase creierul de la atata liniste si ne-am intorc la trafic, claxoane, sus mentionata canicula, bormasinarit si bineinteles...lipsa de bun simt
. Ma rog, nu facem prea multi purici prin targ ca plecam la mare cam pe la sfarsitul saptamanii, nu stiu unde, plecam si vedem unde ramanem! Am mai citit din 2 in 7, ca-mi jumulea instantaneu puiul telefonul cand il vedea, probabil mai avid de informatii decat mine
. Incerc sa citesc macar capitolul asta sa vad ce-ati mai facut, ce-ati mai discutat. Sper ca sunteti bine toate si puiutii sanatosi si cuminti (cand dorm
).
Pup. Mai revin!
mihaelacg spune:
ina, pai cum se putea comporta ian decat IMPECABIL.
faina iesire ati avut si voi. da tu fata, si noi avem o super gelaterie in galati. nu vii si pana aici? din cate sortimente de inghetata au, sigur s-o gasi si una de-aia imitatie made in italia.
uali spune:
Inapreda....ma bucur ca mergeti in italia acolo...mmmm, ce-as mai merge si eu cu voi...dar din pacate nu stiu cand mai pot rupe putin concediu anul asta...de-aia nu promit nimic nici cu intalneala, ca io nu stiu azi daca pot pleca maine...:((
...te cred ca nu vrei sa rezervi dinainte....si eu fac la fel...niciodata n-am ramas pe dinafara, am gasit mereu cazare si cate ceva de facut prin zona respectiva, ne documentam un pic pe net sau pe la prieteni inainte si ne puneam fundul in masina la drum...
cand te hotarasti sa pleci sa-mi spui, sa-ti mai dau niste detalii![]()
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui alina.n va salutam si noi de la Costinesti, caldura mare monsher' |

salutari de la noi si de la caldurace face naty si samburelul din burtika?

dragastoasa de Drg
adrisimo28 spune:
| citat din mesajul lui mihaelacg ina, da tu fata, si noi avem o super gelaterie in galati. nu vii si pana aici? din cate sortimente de inghetata au, sigur s-o gasi si una de-aia imitatie made in italia. ![]() |
gasim si una monti
dragastoasa de Drg
mababei spune:
Nikoleta, imi pare rau ca ati ajuns in aceasta situatie si te sfatuiesc si eu ca fetele:fa-ti rost de un avocat, care va sti cum sa incline balanta in favoarea ta in toate privintele. Curaj
!
Mihaelacg, imi amintesc ca am citit de problema ta cu imprumutul. Te rog sa ai grija sa nu depasesti termenul de 3 ani de la acest imprumut ca altfel se va prescrie dreptul la actiune. Probabil nu ai un contract dar parca ai o dovada de transfer a banilor, sper ca imi amintesc bine ( iar asta e un inceput de dovada scrisa, ca la sume ce depasesc 0,25 lei nu se accepta in instanta dovada cu martori
si nici nu prea te incadrezi la exceptii
). Oricum cred ca e necesar sa iei legatura cu un avocat, te va sfatui mult mai bine. Daca ai nevoie de ceva detalii trimite-mi un PM.
Anaan spune:
Pai, nu-s si eu telepata/clarvazatoare/ Mama Omida?!!!!Mi-a fost dor de Olga si Mababei si iata-le!

Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)
Anaan spune:
Pai, nu-s si eu telepata/clarvazatoare/Mama Omida?!!!
Mi-a fost dor de Mababei si Olga si, cu forta coplesitoare a gandirii mele, le-am adus pe forum!![]()
Ana, mama lui Andrei (14.03.2009)